- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android szakmai topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freiherr
őstag
Üdv
Gépfejlesztés miatt eladó Gigabyte GTX 460 1Gb Oc kártyám,első körben itt helyben (Nyíregyháza) hirdetném meg,mielőtt feldobom apróra.
-garancia: 2013.10.01.-ig,irányár:25k
Személyes átvétellel,vagy posta is megoldható.XXX
-
levi1108
aktív tag
Vennék Full HD monitort!!!
Akiven van privi. -
vcsabika
tag
Nincs valakinek eladó DELL ULTRASHARP U2312HM monitorja? esetleg itt nyiregyen nincs valamelyik boltba nem tudjátok?
-
Plero
aktív tag
válasz anonymus89 #27511 üzenetére
A NYirDigit-et nem bezárta a NAV 2 hétre? Az Átrium üzletházban.
[ Szerkesztve ]
"Olyan nincs, hogy nincs" + www.plenter.atw.hu
-
vlevi
nagyúr
válasz anonymus89 #27511 üzenetére
Hát, a webshopjuk marha frissnek tűnik.
" Legkedveltebb termékek
01. AGP HD3650 512Mb Asus DDR2 AGP VGA vez
02. ASUS 9800GT 1GB DDR3 DX10 PCIe videokártya 1hó gar"Amúgy én a monitorgurutól vettem az U2311-t, tavaly valamikor.
[link]Ha benézel a 2311 topicjába, még azt is megmondják neked, ki az a PH-s user, aki ugyanaz, mint a monitorguru.hu [link]
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz Pepe78 #27512 üzenetére
Ez érdekes. Neked vagy nagy szerencséd vagy nagyon jó barátod van ott. Én az utóbbi negyedévben sok hardvert (~2 teljes gamer konfig) és notikat (3 db + szoftverek) vettem úgy, hogy már be se mentem megkérdezni (pedig tőlem 50m-re van) őket. Előtte sokszor, és akkor mindig olyan árakat mondtak, hogy olcsóbb volt lerendelni webshopból - vagy utána sem nézett, mert nem volt náluk és éppen nem ért rá foglalkozni vele... meguntam a kérdezősködést. Sőt! Volt több eset amikor azt mondták, hogy onnan vegyem mert azzal az árral nem tudnak versenyezni. Ezt értem én, de az biztos: ez a hozzáállás és ilyen árak azóta vannak amióta ebbe az új üzletbe költöztek. Előtte szinte mindig megkaptam mindent amit kerestem, és olyan áron ami nekem is elfogadható volt. Nem értem mi történt, de nekem nem is fontos. Ők tudják, én nem értek az üzletvezetéshez.
-
tikshow
addikt
iRacing promó kód, ha valaki tolja.
-
wwhy
veterán
SOS keresek 1GB DDR2/800-as PC RAM-ot. Jó ár esetén 2GB is jöhet.
Ideális lenne egy hasonló noti RAM (1GB/DDR2/800) vagy 1 db. új Kingston 8GB microSD+SD adapter beszámítása.ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Madn!ght
addikt
Samsung Galaxy S2-t keresek megvételre.
-
boxos23
aktív tag
Ha valakit érdekelne.
Eladó lapom és cpu-m. Link a hirdetéshez -
South Velen
addikt
Samsung Galaxy S3 Sapphire Black 16GB 2 év Samsung garancia eladó
A topik lakóinak 98K.
-
vcsabika
tag
Samsung 763mb (crt monitor) eladó. Ár:3 ezer ingyen házhoz szállítással Nyíregyházán.
-
vcsabika
tag
Keresek usb-s gamepadet olcsón!
-
wwhy
veterán
Eladók:
- vadiúj Logitech K360-as vez. nélk. bill.
- újszerű Genius Slimstar 8010 vez. nélk. bill., dobozában.
- 1GB DDR2/800 Kingston noti RAM
- 512 MB DDR2/533 asztali RAMA 2 bill. együtt csak 8e, ajándékba adom hozzá az asztali RAM-ot!
Vagy 9e és ajándék egy Coolink Silent Savior HDD hűtő + a RAM!
A 2 RAM együtt 2e.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
quby
őstag
Eladó atx-re váltás miatt nagyszerű házam: Aerocool qs-200. Doboza nincs és az egyik 5.25-ös takarója hiányzik. Bár ez még előkerülhet. Az egyik venti sosem ment benne, a másiknak vagy 5 üzemóráj van. Kikiáltási ár 9k
[ Szerkesztve ]
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
quby
őstag
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
lakisoft
veterán
24" Samsung S24B350H LED monitor 0km-es gazdára vár. ára: 56k Részletek privátban.
- Árad -
-
Pepe78
őstag
Volt ilyen házam!
mrbig25 kolléga segítségével kicsit meg lett vagdosva..
Olyan szellőzés volt benne, hogy 30-40 ezres házak csak álmodhatnak róla. -
szoki007
aktív tag
Valaki nem tud ajánlani valamii penge 10cm-es mély hangszórót ? A logitech X210-be gyanus hogy kicsit megvan főve , ezért szeretnék bele venni valamit. Viszont régebben próba képpen vettem egy SAL 10-est bele ami rosszabb volt mint a gyári .....
-
quby
őstag
válasz Pepe78 #27535 üzenetére
Jézusom!!! Az egy Skythe Ninja? Nekem az első HTPC-m Ninja mini-vel egy "hermetikusan" zárt házban, 35W TPD-s procival full passzivan elment... Nem bíztad a véletlenre a légmozgást
-
E1even
senior tag
válasz E1even #27235 üzenetére
Az Asus Xonar D2X hangkártya ELKELT.
Viszont a Sennheiser PC 151 headset iPon-os garanciával
még mindig eladó.És eladó még egy új, fóliás LG BH10LS38 fekete SATA OEM Blu-Ray író.
Valamint szintén eladó még egy
Medal of Honor Warfighter Limited Steelbook Edition,
még nem volt beregisztrálva, 2 DLC van hozzá + a fémdoboz.Ajánlatokat PÜ-ben várok rájuk.
Köszi szépen!
[ Szerkesztve ]
"Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban."
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
Csak a kedvemért nézzétek már meg ezt a VGA-t.
Vannak képek linkelve.
Azt írja 0KM-es.
Simán poros meg karcos...Tévedek?????
-
embe
nagyúr
válasz Pepe78 #27539 üzenetére
Hallod ez jó kérdés! Akár igaza lehet az eladónak, volt már olyan cuccom amit az istennek sem tudtam normálisan kifotózni. Pedig tudod, hogy arra figyelek, hogy jó képeket tegyek be a hirdetésbe, vagy a hozzá tartozó fotóalbumba. DE: az én véleményem is az hogy inkább poros.
Egy javaslat: írd meg neki, hogy tekintettel a Te PH megbízhatóságodra, és az ő 1 db. értékelésére, küldje el neked előre. Ha a leírásnak megfelelő, akkor utalod az árat, ha nem, akkor megy vissza a cucc. Gondolom amúgy sem utalnál neki előre. -
Pepe78
őstag
Kihagyom.
Több szempontból is gyanús nekem.
1, simán látszik, hogy a kártyán töb hónapos por áll
2, a fekete fényes műanyag tele van karcokkal -> valami száraz rongy a tettes
3, az Ipon oldala szerint 2012.12.21 től nem elérhető! És utolsó ára 87.000 Ft körül volt.
Ez meg 2013.01.11. től garanciális az Iponba.
És 40K.
-
Pepe78
őstag
Hát figyi.
Ez ha null "kilóméteres" akkor azon nem ilyen por van.
A kép minősége olyan amilyen, de tisztán látszik raja.Sőt, ha zacsiból kiveszek valamit a fotó kedvéért akkor az nincs már tele gyárilag karcokkal.
Kértem tőle képet a dobozról + garancia levélről.
Szeretik hamisítgatni ezeket is rendesen.Talán még az lehet, hogy garanciába küldtek neki egy ilyet és egy gyári javítottat vagy egy használtat küldtek neki és most indult a garancia 11-től.
Mást nem tudok elképzelni.
HA 13.01.11.-én veszek kártyát az Ipontól és ki se próbálom, 87000 ért veszem (látszik az oldalukon) és eladom párnap múlva full porosan 40 ért...
[ Szerkesztve ]
-
tikshow
addikt
válasz Pepe78 #27544 üzenetére
A garanciát könnyedén le tudod ellenőrizni, hogy a számával felhívod az iPont, sztem 2012.01.11-es. És lehet tényleg nem volt gépbe, mert se a réz szellőző se a venti nem olyan poros. Ha még garis szerintem 40-et simán megér. Az meg, hogy karcos meg ujjlenyomatos na bumm. Lehet gyárilag ilyen volt csak a vaku nagyon kiemelte, amúgy szabad szemmel észre sem vennéd. Informáld le, ha sikerül akkor elhozhatod, ha nem akkor meg jelentsd a srácot és csók.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz Pepe78 #27544 üzenetére
Az IPON-os gari leellenőrizhető. Én is így tettem legutóbbi vga vásárlásnál. Tudod a HD7770-esnél.
De ha előreküldi, akkor nem kockáztatsz semmit sem. -
Pepe78
őstag
27542 hszben már írtam, hogy kihagyom!
Engem csak a véleményetek érdekel a képről. Azt írja 2013.01.11. től garis az Iponba. Zsír új. Gépben soha nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Asztalos klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- GTA: San Andreas
- Minden ami hőszivattyú
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest