Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Xarina

    aktív tag

    válasz Mercutio_ #5478 üzenetére

    Az ország biztosan nem fog bezárni, sehol sem fogják beismerni, hogy nem sokat ér az oltás. Sok helyen már most is pirosban vagyunk, de attól még az oltottaknak lehet utazni, legfeljebb egy pcr teszt kell hozzá. Ahová meg eddig sem lehetett, oda ezután sem lesz olyan könnyű még egy ideig.
    Egyrészt oda menj, ahová szeretnél, másrészt ahová épp el tudsz jutni. 5 lefixált nap nagyon kevés. A legtöbb helyre csak heti 1-2 járat megy, így elég nehezen lehet kitölteni a keretet, vagy nem megy akkor gép vagy csak pár napot tudsz maradni, ha nincs lehetőség több napra. Rövidebb időre meg nem biztos, hogy megér 20-30 ezret egy út, jobb lenne pár nap szabit hozzácsapni (vagy beteget jelenteni).
    Legolcsóbb talán Szófia lenne, 5ezer a returjegy, de ezzel csak másfél napot maradhatsz az adott intervallumban [kép]
    Athén sem rossz 20ezerből megvan, mész a ryanairrel délután (bár egy kicsit hamarabb le kellene hozzá lépni a melóból) haza meg akár a wizzel [kép] [kép] 2 nap Athén utána meg szétnézel a környékén vagy kihajózol valamelyik szigetre.
    Bari sem rossz, a környékén sok látnivaló van. [kép]
    Vagy ha beteget tudsz jelenteni, akkor Grúzia is remek, de 2 napra nem ér meg 25-30 ezret [kép]
    De mehetsz bárhová, ahová találsz olcsón jegyet, azt te is tudsz böngészni. Legjobban akkor jössz ki, ha egyik társasággal mész, a másikkal meg jössz, jóval nagyobb rugalmasságot jelent.
    De én akár elmennék vonattal is pl Ukrajnába, ha épp nincs oda olcsón repülő. Munka után elmész Záhonyig, ott átgyalogolsz a határon, valamelyik seftessel elviteted magad Ungvárra, reggel elmész Lvovba, nappal szétnézel, éjszakai hálókocsis vonattal Kiev (platzkart nagyon olcsó) 2 nap múlva éjszakai vonattal Odessza, ott 1 nap és még haza tudsz vonatozni, ha nincs repülő.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák