Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    a Crysis megbukott a pénztáraknál, és nem véletlenül. pár hete beszélgettem róla ismerőssel egy holland geekkel (de ő is itt él). reakciója az volt, hogy de annak horror gép kellett, ki se próbálta. 4ghzre húzott c2dvel és 88gtvel. ez ugye a kijövetelkori legizmosabb konfigot odaveri (volt négymagos, csak éppen rossz volt a szálkezelés, 3ghzs magokkal még beakadt VH fizika mellett... az ultra picit gyorsabb volt, de trisli csak hónapokkal később jött). gépigény fail. mellesleg, bizonyos driverekkel az nv hardveren bizonyos effektek nem jelentek meg. ezek után a plussz effektekkel eladott Fermi minimum vicces.

    aztán Stalker, Clear Sky: ez még 1.03nál is olyan szinten volt bugos (itt az oroszoknál már hónapok óta ment a fizetős public beta), hogy sikítottam. az AI rutinok egy része nem ment, ki is voltam készülve, hogy azt is teljesen elszúrták (AI/Alife), ami az első rész legnagyobb ereje volt. a mai napig nincs befejezve (hová tűnt Pripaty, és mi történik CNPPben?). a bevételekről nem tudok, de van egy olyan rossz érzésem, hogy teljesítehetett volna jobban is.

    aztán Supreme Commander: szintén TWIMTBP, itt a pajzsok textúrái lemaradtak bizonyos nv driverekkel. én meg akartam effektet a pajzsokra is. és ez volt az a játék, amire kevés volt a x800gto (ne tévesszen meg senkit, 66/68gt nem volt épeszű áron, nekem meg 3 hónapra kellett valami az S3 helyett, amíg lett pénzem jobbra... olcsó, ámde jó kártyának az x800as verhetetlen volt). ennek hatására ATIt vettem. azóta is minden alkalommal nevetek, ha jön a logo:DDD

    tehát, játék esetén kétélű fegyverről van szó. a Metro esetében remélhetőleg nem dőlnek be a fejlesztők. jónak néz ki, csakhát... mind1, úgy sincs időm játszani (ez lassan már ilyen mantrává lép elő, mióta kijött a SupCom2).

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák