Hirdetés

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • Stellar Blade - Túl az 1 millión

    gp Külön érdekesség, hogy a Metacritic oldalán a felhasználók ennek a PS5-ös játéknak adták a legjobb pontokat.

Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz Abu85 #33714 üzenetére

    Gondoltuk hogy megint ez lesz az AMD okosan csinálja és az egész piac okosan csinálja hogy nem lép a DLS 2.0 ra semmit,hogy nem azt csinálja amit Nvidia. Az Rt is remek lesz az Ampere már most nem lesz jó ,mert csak DXR 1.1 et támogat és az igazi az amit a Ps5 tud , de azt nem fogják szegény fejlesztők átportolni Dx 12 re mert meló, míg AMD re egy az egyben át tudják emelni azt és ezért nvidia besz..ta mert szar lesz, a Navi meg jó lesz, tehát amit AMD majd áthoz Pcre még ha nem is szabványos de persze reméljük egyszer az lesz mert az sokkal jobb.Imádkozzunk Microsofthoz hogy így legyen mert huh... Nvidia bármit csinál az még nem jó, nem fejlett , még fejlődnie kell, a z a jó ahogy a konzoloban van és az a jó amit és ahogy az AMD tesz. tehát igazából mindegy miről beszélünk ez az általános hozzáállás.

    Gondolom ez lehet abban a hozzászólásban amit írtál, de inkább nem olvasom el elég volt beleolvasnom. ;] ;]

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák