Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz Zsohi #30483 üzenetére

    ja oke :)

    ha a teljesitmennyel nincs gond egyebkent lehet egy ido utan fel se tunne, hogy megy a masodik kartya. viszont a feelinget nem kell mondani, latod, hogy nalam ket kor van, aminek termeszetesen sok ertelme van a jelenlegi setup mellett :DDD

    ok, a 420as Mora3 az jobb, nekem kb ugy 80-90%a van meg feluletben egy Mora3nak, igaz hazon belul. akkor valszeg birna szepen, max a D5nek kene egy harmas fokozat ha tul sok konyokcsatit hasznalsz, mert csak ugy adja ki a csovezes.

    a ket 290X nalam sorba volt kotve helyhiany miatt, siman 5+ fok volt az inlet es az outlet kozott ugy, hogy a GPU blockokba volt berakva ket phobya szenzor. de azok terhelve ilyen 650-700W korul huztak egyutt, a 2080ti azert boven nem tud behuzni 350-375Wot, mint nalam a valoszinuleg nagyon gyenge ASIC qualityre valogatott Matrix Platinum, ja es OC nelkul. OCvel kb majdnem elfozte az EK FC (mikrofines, modern, rez-nikkel-acetat masfel kilos) blokkot. szurrealis volt.

    yagami01: 3090nel elvileg a fonakra is kerul ram, arra meg a szokasos passziv hatlap nem lesz eleg. ami passziv hatlap egyezik a 3080ra es a 3090re, szoval nekem nagyon gyanus, hogy 3090re ez igy, ebben a formaban meg nem lesz jo.

    megvarnam, mit lep a tobbi gyarto, igazabol lehet, hogy egy pogacsas felepitesu megoldas lenne a jo, csak az meg valszeg eszmeletlenul draga lenne. tetejeben a factory backplatevel nem kompatibilis.

    bonusz: a 3090 founders editionnak nem reference pcbje van ezek szerint, zsenialis :DDD.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák