Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GeryFlash

    veterán

    válasz b. #27267 üzenetére

    Mi volt ebben a trollkodás? 30TOPS-ot tudott Drive Xavier, ők meg fogták magukat és csináltak különösebb hozzáértés nélkül egy 5ször gyorsabbat.

    ,,úgy hogy az nvidiával kapaszkodott fel oda ahol most tart.. " Ezt most hogy érted? Hogy azért tart ott a Tesla mert az Nvidia? Vagy úgy hogy az Nvidia is részese volt a tesla evoluciónak? Holnap ha egy légkondi beszállítót kezd el szidni Musk akkor a kva anyját, mert a légkondigyártóval kapaszkodott fel oda ahol most tart?

    ,,Amúgy azóta Nvidia szintet lépett és a Teslában lévő SOC semmivel nem tart előrébb minta z Nvidia univerzális ORIN architektúrája."

    Szóval elismered hogy azóta szintet léptek, köszi, akkor megbeszéltük hogy vajon igaz az az állítás hogy eddig visszatartották a dolgot, és végül is kdierült hogy Musk ugatása jó irányba terelte az Nvidiát :)

    [ Szerkesztve ]

    Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?

Új hozzászólás Aktív témák