Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz Abu85 #26466 üzenetére

    a különbség hogy te az API-t az AMD szempontjából mutattad be, miközben ők még PC-n hardveresen nem képesek a legtöbb újítást támogatni a most kint lévő generációval. legközelebb majd 2020 év végén láthatunk tőlük olyan hardvert ami ezekre képes lesz, miközben nvidia a Turinng-gal addigra 3 éve a piacon lesz és éppen a második generációs fejlesztéseit hozza be.
    Amire mindenki utal pl a fenti PC world cikkben is,hogy úgy néz ki az nvidia már 2017 ben előre látta ezeket a változásokat amik jönni fognak és lefektették az alapjait annak ami most képes megváltoztatni a fejlődési irányt és ehhez nekünk felhasználóknak már hardvert adtak és mind hardveresen mind driveresen felkészültek rá... Erre úgy mutatsz be egy Microsoft API-t hogy az AMD mit és hogyan ügyködik benne milyen jó hogy driveresen fordítgatják a kódokat ...persze hogy fordítgatják, hisz nincs hardverük., persze hogy fontos nekik a legacy kód, hisz mindenük ez alapján működik PC-n..Nvidiának is valószínűleg fontos lesz.
    Még arra sem lehet hivatkozni amit Cifu írt, hogy nincs infód, mert a fenti fejlesztői modellek és információk évek óta elérhetőek Nvidiánál. egyszerűen nagyon jó lett volna ha rávilágítasz a két gyártó és a PC piac mostani helyzetére, mert a legtöbb szakújságíró világosan látja, hogy mi történik manapság és hogy Nvidia nem hagyta elúszni a konzolokkal a PC-s játékipart és annak a fejlődését, sőt éppen megfordította és a konzolok fejlődnek arra amerre a zöldek szeretnék..
    Arról már ne is beszéljünk, hogy nagyon úgy néz ki a Turing nagyon is időtálló fejlesztés lesz azzal szemben amiről szó volt . ami elavulttá teheti az a következő generációs Nvida kártya család...

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák