Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz VinoRosso #1126 üzenetére

    Vagy inkább neked nincs. :P
    Ha a driver inf-jében írod át a terméknevet, akkor max a windows eszközkezelő fogja 9800GTX-nek kiírni (vagy akár lehet a neve "ViniRosso csúcs-VGA-ja" is...), de a driver control panele már a helyes elnevezést dobja majd.
    Ha átírod a DeviceID-t a BIOS-ban, akkor van esélyed átverni a drivert, de egy diagnosztikai program szerintem még úgy is meg tudja mondani a chip tipusát, mert ugye a GPU-Z még talán a DeviceID-ből következtet (mint a driver is) mindent az előre letárolt adatokból, de az még csak a termékre vonatkozó séma. A BIOS-ban sem tudsz mindent olyan egyszerűen átírni (hex aditorral se), hisz G80-as VGA-hoz csak más G80-as VGA-k BIOS-a passzol (sőt, még az sem mindíg csereszavatos), a G92-eské nem, tehát megállapítható marad, hogy az mégis milyen chipes cucc. (persze 90%, hogy nem kering ma a neten olyan program, ami ezt megteszi, mert minek is lenne, de visszahámozható még az szoftveresen is).

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák