- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben22
senior tag
-
Laraxior
titán
válasz hackeeeee #11953 üzenetére
Csak nem mindegy hogy melyik vezerlorol megy. Pcie slot. A processzoréról vagy a dwli hidrol. Az apex megfelezte, csak 8x ment a 4090, azert is csereltem le a rendszert. Persze utana levizaztem szoval mindegy lett volna
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
gaben22
senior tag
válasz hackeeeee #11954 üzenetére
Az egy picit trükkös kérdés, jelenleg hangot CPU számol, mai hangkártyák nem nagyon csinálnak mást, csak analóg jelet állítanak elő, tudnának hardware-ből pár effektet rátenni a hangra és így nem terhelni a CPU-t vele, de tudtommal senki se használja ezeket. Egy audiophile USB-s DAC-nak ildomos lenne jobb analóg "hangot" előállítani, de hamar a hi-fi legendák világában találja magát az ember .
Egy időben úgy tűnt, hogy audio számítás is átmegy GPU-ra (AMD TrueAudio), de úgy tudom nem nagyon lett/lesz belőle semmi. Egyszer láttam (hallottam) egy tech demot CPU vs. AMD TrueAudio témában és valóban sokkal élethűbb hang lett a végén, de persze ennek semmi köze a digital-analog konverzióhoz, egyszerűen a számított "digitális adat" élethűbb hangot eredményezett a GPU nagyobb számítási kapacitásának köszönhetően. Meg persze mert úgy írták meg az audio kódot, hogy ki is használja azt .
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: GPU: Gigabyte Aorus Master 4090 + EKWB 4090 Nickel Acetal blokk
-
nagyúr
válasz gaben22 #11944 üzenetére
ez cseppet túlzás! van akinek a komlett gépe nem kerül ennyibe!
és ha valaki ennyiért vesz DAC.ot ehez kell egy 1,5milliós erősítő meg kb ugyan ennyi a hagfal hozzá, nem hiszem hogy neked ezek megvannak mellé körítésnek, meg ki az aki 3,5 milliót ad az ilyenekre!?
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz DroiDMester #11957 üzenetére
Hidd el, nem az.. De szerintem ne keverjük ide a hifit.
Véleményem szubjektív...
-
Garsza
veterán
4080 Gaming X trio mennyire válalható hűtés? Egy Strix Suprimhoz képest? 4090 láttam összehasonlítót suprim ße gaming x közt. 10 °C melegebb volt de csak 1400 pörgött a ventie a suprim 2000 -hez képest.
-
anulu
félisten
adott egy Inno3D X3 OC 4090 és egy ASUS GT-501 ház. betolnám vertical mountban egy Aerocool AIO-val ( [link] ), de a GPU-n 3 slotos az IO fedlap, míg a házban csak 2 hely van.
kérdéseim:
- van valakinek tapasztalata ilyen hűtéssel?
- lehet valahol 2 slotos IO panelt szerezni erre a kártyára? nem kezdeném el megvagdosnielőre is köszi!
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Laraxior
titán
Én nem találtam ebayen sem. Vagy leszedsz egyet egy régi VGAról, és azt alakítod, vagy hagyod a francba. Bár a gari úgyis ugrik, ha megbontod a hűtést, de én akkor sem vagdalnám szet a panelt, egyszer még el kell adni a VGA-t.
Minek akarod elforgatni a VGAt?"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
keIdor
titán
Asus 4090 Matrix Preview [link]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
- = Zk = -
félisten
válasz keIdor #11965 üzenetére
az érzés kb olyan, minthogy ülök a koffeinmentes kávéval a kezemben, nézem a Top Gear-t, amiben épp egy 2023as Bugatitt tesztelnek...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
anulu
félisten
válasz Laraxior #11964 üzenetére
én is kerestem égen-földön...
a "pillanatnyilag jó ötletnek tűnik" kategória, meg vertical mountos kártyámmég nem volt. szóval... semmi extra indoka nincs"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Laraxior
titán
válasz tibcsi0407 #11969 üzenetére
Igaz, nekem is ketslotos
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
- = Zk = -
félisten
válasz keIdor #11975 üzenetére
mondjuk, lekopogom, (KOP-KOP) semmi baja nem volt soha egy AiO cuccomnak sem. EVGA 2080as karinak sem...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz - = Zk = - #11976 üzenetére
Az asus-nál és a sapphire-nál is lehett cserelni ha gond lett volna. Asus-nak egyedi megoldas volt de lehetett bontani.
Véleményem szubjektív...
-
keIdor
titán
-
törölt tag
válasz keIdor #11978 üzenetére
Végül nekem is loki lett, az alzánál vettem újszerű-t, 70e ft-al volt olcsóbb az újnál, de ez sem volt még gépben, csak kibontva, szűz mindene, a fólia is rajt van.
Tetszik, hogy milyen kicsi, meg a kábelek is minőségiek, +van még egy 12vhpwr kábel a régebbi kártyákhoz ami 2x8ra végződik.
Komoly a cucc. -
Laraxior
titán
válasz #15779328 #11979 üzenetére
De erről hiányzik a oled kijelző Mondjuk a mostani házadba úgyis mindegy
-
Laraxior
titán
260EUR, de gondolom nála amúgyis netto játszik, ez brutto ár, a proliknak, mint én
-
gaben22
senior tag
Alzánál az 1600W-os meg 231 000. Én 210 000-ért vettem a Corsair AX1600i-t ugyaninnen 1 éve, Asus Thort EE szempontból vizsgálva nem ismerem viszont a Corsairról tudom, hogy mindenki szerint az egyik legjobb. Mondjuk a Corsair nem tud világítani .
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: GPU: Gigabyte Aorus Master 4090 + EKWB 4090 Nickel Acetal blokk
-
anulu
félisten
komolyan érdekelne, hogy az ilyen ROG tápok a "matricán" kívül mivel tudna többet, mint egy másik felső kategóriás...
nekem az 1200-as FSP PTM PRO (80+ platinum) 105e volt.[ Szerkesztve ]
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
-
Garsza
veterán
1200 euróért melyik volna job választás?
Használt MSI RTX 4080 Suprim X alza garancia
Vagy
Bontatlan Asus TUF RTX 4080 OC német amazonon vásárolt Asus szerint 2026 áprilisig garis. -
Laraxior
titán
válasz Garsza #11991 üzenetére
1150-ért új KFA2. [link]
1450-ért hirdetnek egy Strix 4090et. OC verzió. Személyesen is át lehet venni, az még nem egy rossz vétel, ha nem ment már el (Gari és OVP nélkül)[ Szerkesztve ]
-
Garsza
veterán
válasz Laraxior #11993 üzenetére
Ezek amiket írtan nem Amazonon vannak hanem lakóhelyemtől lőtávolon belül (Szlovákia). Személyesen át tudom venni.
(#11995) keIdor
Sajnos így van ahogy mondod. Minddn szériánál drágulnak a kártyák. 1070 strixet még kb. 500 euróért vettem megjelenéskor Iponál.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Garsza #11996 üzenetére
Akkor szerintem inkább az Asust válaszd.
-
Laraxior
titán
válasz Garsza #11998 üzenetére
Asus:
Quad-slot
Length 348 mm
Width 160 mm
Height 73 mmSuprimX:
Quad-slot
Length 336 mm
Width 142 mm
Height 78 mm"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest