Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
260EUR, de gondolom nála amúgyis netto játszik, ez brutto ár, a proliknak, mint én
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
gaben22
senior tag
Alzánál az 1600W-os meg 231 000. Én 210 000-ért vettem a Corsair AX1600i-t ugyaninnen 1 éve, Asus Thort EE szempontból vizsgálva nem ismerem viszont a Corsairról tudom, hogy mindenki szerint az egyik legjobb. Mondjuk a Corsair nem tud világítani .
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: GPU: Gigabyte Aorus Master 4090 + EKWB 4090 Nickel Acetal blokk
-
anulu
félisten
komolyan érdekelne, hogy az ilyen ROG tápok a "matricán" kívül mivel tudna többet, mint egy másik felső kategóriás...
nekem az 1200-as FSP PTM PRO (80+ platinum) 105e volt.[ Szerkesztve ]
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA 40xx VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS AKÁR AZONNAL KÉSZPÉNZBEN VAGY UTALÁSSAL - WWW.PCFELVASARLAS.HU
- Nvidia RTX 4060-től RTX 4090-ig
- Videókártya felvásárlás, csomagküldéssel is. Készpénzes vagy utalásos kifizetés.
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Tápkábelek És Adapterek 12VHPWR Egyedi Harisnya Nvidia
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest