- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
"sok" Gainward 4070Ti Super van aprón... alzások leginkább, de miért? ennyire "nem javasolt" kártya lenne, hogy....?!
elgondolkodtató, mert neten eléggé vegyesek a visszajelzések[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
gainwardgs
veterán
válasz - = Zk = - #7304 üzenetére
Csak a gainward
-
- = Zk = -
félisten
válasz gainwardgs #7305 üzenetére
volt nekem is, 3070Ti... nem volt bajom vele... hozta amit elvártam...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
biker
nagyúr
válasz - = Zk = - #7304 üzenetére
szerintem volt rá valami akció, amire lecsaptak a haverok/botok és felvásárolták, most meg szórják ki
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
air76
tag
Sziasztok!Valaki használ 11.genes intel procit 4070 vagy 4070 superhez?Most egy 11600k-m van de feljebb lépnék,i7,i9 ig.Érdemes ezekhez 4070 vagy 4070 super karit vennem?Jelenleg egy rx6750xt van a gépben,azt akarom cserélni.Néztem a "szűk keresztmeccet" kalkulátort,nem túl jók a számok.
Procit,lapot nem cserélek... -
kispal87
aktív tag
-
Healbacsi
őstag
Korabban mar erintettuk a kerdest masnal, en meg mindig tartom azt, hogy nem cserelnek procit egy azon generacion belul (csak akkor ha teljes generacio valtassal jarna, pl 11-rol 13-14-re).
A jatekokban mert teljesitmeny nagymertekben mulik a grafikai beallitasokon, amin egy proci csere sem segit minden esetben. Egy alacsony arnyek, vagy egy RT off rengeteg eroforrast takarit meg, kompetitiv jatekokban meg eszre se lehet venni, mert a fokusz teljesen mason van.Nalam 5800x (kb ugyanaz a teljesitmenye mint a te procidnak) mellett dolgozik a 4070 super es koszoni szepen nagyon jol erzi magat.
-
F_Zolee
veterán
MSI AB-nél be lehet úgy állítani, hogy a fan stop is megmaradjon de azért előbb kapcsoljon be a venti?
Hőfokot hiába lövöm magasabbra akkor is megy a venti manuális szabályozásnál.[ Szerkesztve ]
-
Egyelőre nagyon kevés játéknál segítene mondjuk egy i7-re váltás ugyanazon generáción belül. A legtöbb játéknál elég a 6 mag, bár már most van pár, ami kihasználja a 8-at is. Szerintem nem lenne nagy különbség, egy i7-tel sem. Nagy ugrás a következő generációkkal lenne (már a 12. is sokkal jobb, mint a 11.). Amúgy szerintem mindenképpen CPU limites leszel, de így is érdemes 4070-et tenni a gépbe, ha hosszabb távra tervezel vele, és mondjuk 1 év múlva meg procit is cserélsz újabb generációra. 8GB-s kártyát már amúgy sem vennék, a 4060 Ti 16GB meg vicc, alig olcsóbb a 4070-nél, viszont sokkal lassabb, és 1440p-n már elvérzik
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
-
F_Zolee
veterán
válasz BullKoxa #7322 üzenetére
4.6.5.nagyonsok verzió van fent nekem is. 30%on is elég már nekem a hűtés csak az a gond, hogy nem a görbe szerint alkalmazza. Hiába állítom be 40fok körül már kapcsoljon kb figyelmen kívül hagyja és gyári 57fok körül indul de viszont ott meg többet ad a fordulatnak. 34%-ot állítottam be aztán 40-en hajtja. De egyenlőre hagyom, mert a fix 30% is elég nálam. Így Bf2042 ultra beállítással 40fok körül üzemelt, hotspot nyilván több.
-
Glaz-dozfhut
őstag
Ja, azzal használom és nem dőlök a kardomba. Engem a windows 11 használata tart vissza az új processzor vásárlástól. Meg sok helyen olvasom, hogy egyből letiltják vagy egy idő után az E magokat. Akkor már ugyancsak egy nyolc magos processzora marad.
Csak ezzel a kombóval van tapasztalatom, így nincs viszonyítás.- Glaz-doz-fhut -
-
veterán
válasz Glaz-dozfhut #7325 üzenetére
A HT-t szokás kikapcsolni, az E-magok jók Win11 alatt, elvégzik az apró háttérfeladatokat, nem tudom miért tiltaná le őket valaki
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Glaz-dozfhut
őstag
-
veterán
válasz Glaz-dozfhut #7328 üzenetére
Értem
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Kobe
veterán
Megjott tegnap az aorus master 4070 super meg az 5800X3D
elso tapasztalatok jok a karival, nem hangos, es rohadt huvos. Nyilvan a meret is beleszamit, a gyari konzol must have hozza, de 2 ora helldiversezes utan es kozben 50-54 fok kozott porog
mondjuk alulrol is kapja a friss levegot 3 bearamloval -
Pakmara
őstag
Sziasztok!
Jártatok már úgy hogy nem tudják lehúzni az új csoda tápcsatit a kártyáról? Ki kellene húznom, de eléggé fogja....
Köszi, Pakmara
-
Raidon
őstag
Alapon mennyi a hőfok idle? Csak néztem ugye, hogy kb a tápcsatiig megy a nyák. Nem tudom mennyire indokolt ez a fortress hűtés Amúgy szép egy dög.
Az MSI 4070 Super Gaming x slim-hez is jár gyárilag támaszték, de hál isten nélküle sem hajlik.
MSI AB-t használsz? Vagy a gyári szoftverét?"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
Raidon
őstag
-
-
F_Zolee
veterán
-
-
Pakmara
őstag
Meglett végül, köszi. Borzalom ez a csati. Már látatlanban is annak tűnt de gyakorlatban végképp. Kilencven fokban forgatott végű kábelnél. Olyannál mint itt a B verzió [link] a kis pöcök amit nyomni kell gyakorlatilag hozzáférhetetlen. A hűtő és a tápkábel közötti cca 5 mm-es résen keresztül kellene oldani a pöcköt..
-
-
Pakmara
őstag
Vigyáztam, szerencsére nem történt baj. Leszámítva az ujjaimat, azok tropára mentek (meg az idegeim) . Komolyan nem értem hogy lehet ilyet tervezni, és nem is a 4090-es leégésekre gondolok feltétlen. Mennyiből tartott volna kezelhető formatervű csatit gyártani. Inno kártyán a pöcök a venti felöli oldalon van (van olyan kari ahol fordítva van ha jól rémlik). Namost ha standard módon épited be a kártyát (nem riserrel) és 90 fokos csatit dugsz bele(mert mondjuk lefelé akarod vezetni a kábelt) akkor a hűtőtől/kábeltől nem tudod lenyomni a pöcköt, csak nagyon kínkeservesen. Annyi kellett volna h Nv: kedves aib gyártók ne forgassátok el a csatlakozót pls mert kihullik a hajuk a usereknek ha szét akarják szedni....
-
csaba951
veterán
válasz Pakmara #7347 üzenetére
Please read about the differences below and choose the correct variant you need:
90 Degree Variant A is designed for GPU ports with the latch facing upwards.
90 Degree Variant B is designed for GPU ports with the latch facing downwards.Szerintem ez innen kezdve user error. Egyszerűen nem azt vetted, ami neked jó. Viszont demonstráltad, hogy kínkeservesen a másikkal is meg lehet csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest