Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vigneau
félisten
Sziasztok!
Van arról esetleg infója valakinek, hogy ez a pöttöm ASUS RTX 4060 DUAL V2 mikor kerülhet nálunk majd forgalomba?
A válaszokat előre is köszönöm!
Vigi
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
szasanyi
félisten
válasz gainwardgs #5004 üzenetére
Igazából engem nem érint, mert nem vettem 40-es kártyát. Tudtam, hogy megint ezt fogják csinálni ezért kivártam a PS5-tel. És most is csak akkor fogok venni, ha nekem is jó lesz az ár nem csak nekik.
Nem kaja ez, hogy minden1 mennyi de muszáj venni és enni, különben éhen halunk... -
szasanyi
félisten
Itt már az új SUPER kártyák teljesítmény adatai is szerepelnek grafikonon.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
-
szasanyi
félisten
Igen, tudom. De mégis... és bár nincsenek pontos értékek, valszeg nem alaptalanok.
Nagynozi: ez az első ilyen így sajnos ez valószínűsíthető volt. Mondjuk a tiS az nem 4080 és a 4080S sem lesz annyival jobb, hogy neked érdemes legyen cserén agyalnod.
- = Zk = - az ördög a részletekben rejlik, bár nem tűnik rossznak. De rafkósak mint mindig, és az előző széria ill. az az előtti a viszonyításuk.
-
- = Zk = -
félisten
válasz szasanyi #5012 üzenetére
fura, hogy 3080/Ti-t sehol nem látok az összehasonlításukban
oké, valahol a kettő között, mondhatnánk..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
4080 super - 1000 USD (4080 megszűnik, ami 1200 USD volt)
4070 Ti Super - 800 USD (4070 Ti megszűnik, ami 800 USD volt)
4070 Super - 600 USD (4070 megmarad, 550 USD áron, eredetileg 600 volt)Ezek a hivatalos árak.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
szasanyi
félisten
Hát... ezzel nem sokkal vagyunk előrébb. Persze igen, de ebből még mindig nem tudható mikor és milyen áron lesz elérhető nálunk.
- = Zk = - nem is a pontosság, inkább a kedvcsinálás volt a célja a grafikonos teljesítmény "analízisnek".
Nagynozi: pont az a lényeg, így ebből a szempontból jó helyzetben vagy.
-
pandras83
senior tag
válasz - = Zk = - #5014 üzenetére
a 4070super-es diára se merték rátenni a sima 4070-et 😅
Cyberfuck Patchrunner
-
- = Zk = -
félisten
válasz szasanyi #5016 üzenetére
igen...ahhoz (is) értenek már évek óta
#5017pandras83
ihen, házon belül hasonlítanak, voltaképp nem is lényeges, mekkor aa diffi az előző kiadáshoz... látszik, az előző generációról váltóknak akarnak kedvezni...
mondjuk nekem a 4070TiS és a (használt)4080 a tuti befutó eddig...szerk. jönnek is a Super kártyás tesztek már most... egek
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
na erre leszek kiváncsi... a 16GB/256Bit mit lép majd... 1440p ultrában leginkább
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
evitiguF
senior tag
válasz s.bala31 #5021 üzenetére
Mi lenne a cél?
Nem elég valamire jelenleg a 70Ti, és ezért váltanál?
Szoktad-e nézni az ár\érték arányt?
Ha igen, akkor nem érdemes, mert kevesebb a teljesítménynövekedés, mint az árdifferencia.
De ehhez majd kell még egy tényleges, bolti ár, is, mert ez lehet paperlaunch is, itt a diákon ennyi, gyakorlatban meg majd nem ezt éljük.Én pár napja néztem meg, hogy 70Tiről milyen ár mellett érné meg 80-ra váltani, nálam úgy jött ki a matek, hogy jelenleg drágább a kártya, mint amennyit teljesítményben pluszban kapnék.
-
- = Zk = -
félisten
pláne a Superben ugye... mert 4080+Super....
-
fbaloo
tag
Ez egy jó nagy fuck you minden 4070ti vásárlónak aki beadta a derekát és megvette a kurva drága kártyát 12 gb-al. Látható hogy teljesen monopolhelyzetbhen érzik magukat, hogy ennyire képesek a profit érdekében szemenköpni a vásárlóikat.
-
fbaloo
tag
válasz BerserkGuts #5027 üzenetére
még nincs magyar ár 4070ti superre, de elvileg ugyanazon az áron adják majd mint az eredeti 4070 ti-t, 10-15%-al gyorsabb, és 16 gb vram
-
Pakmara
őstag
Egy pár 4070 super kép [link]
-
pandras83
senior tag
Szombat reggel indítom a gépet, msi logo helyett fekete kép helyenként artifactekkel, aztán egy rövid "no input signal" aztán valahogy továbbment a boot és win 10 betölt. Azóta semmi gond (kopp kopp), de a sz*r megfagyott bennem. Persze a kisördög rögtön böködni kezdett, hogy nem baj ha gari időn (május 3.)belül elhal a 4070 Ventus, jöhet a helyére egy 4070 Super, üsse kő..
Amilyen az én szerencsém, tuti május 4.-én dobja el magát.Cyberfuck Patchrunner
-
pandras83
senior tag
válasz csaba951 #5037 üzenetére
Olyasmi, de Ventust soha többé. Jól hűt (O11 Mini Air-ban alulról két 120-astól kapja a luftot, CP2077 alatt is 65 fok max) és csendes is, de okádja a hőt a csati mellett a hűtetlen részeknél. Az artifactos indulás mögött is ezt sejtem, de lehet hogy ez már csak paranoia.
Cyberfuck Patchrunner
-
PuMbA
titán
válasz pandras83 #5041 üzenetére
Visszakerestem itt a topikban a beszélgetésünket. Nem kicsit para, hogy novemberben beszélgettünk a Ventusokról. Én írtam, hogy szerintem nem annyira jó kártyák, te meg még páran beugrottatok megcáfolni, hogy nem rosszak azok, aztán most pont nálad halt be.
[ Szerkesztve ]
-
fbaloo
tag
Upsz. Engem az lep meg hogy mennyi olyan tanács van hogy vegyed a fapadosat mert lényegtelen. Több kártya is volt nálam az és az aorus elite pl nem véletlenül drágább, megéri jobb kártyára költeni a kategórián belül ha nem akarod azt hallgatni folyton hogy maxra pörgetett ventikkel küzd a kártyád folyton hogy tartsa a 65 fokot.
[ Szerkesztve ]
-
mozso
senior tag
Hello,
Gondolkodom egy 4070 Ti Super-en, de olyan kártyát vennék, ami nem 3 slotos 1.5kg+ 308+ mm hosszú, azaz inkább 2 ventis.
Ezekből ilyen van jelenleg:
Inno3D RTX 4070 Ti SUPER TWIN X2 OC
MSI RTX 4070 Ti SUPER VENTUS 2X OCEz még életképes lehet:
Inno3D RTX 4070 Ti SUPER X3 OC
MSI RTX 4070 Ti SUPER GAMING X SLIM
MSI RTX 4070 Ti SUPER VENTUS 3X OCSzerintetek ezek a hűtési megoldások, amiket a korábbi 4070 / 4070 Ti kártyákhoz terveztek, hogyan boldogulnak majd a 4070 Ti Super 285W-jával?
Nekem most Asus TUF 3070 van, de már az is brutál méretű.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
nekem efféle kártyáim voltak, főleg Zotac és tsai...
élhető volt a hűtés, ha meg nyekkent a venti felújítottam vagy csere Aliról...
nekem egy inno jó lenne, 300mm alatti... 3 ventis... bestbuy 70TiS" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest