- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hanok
senior tag
Redditen váltottam pár H.sz-t egy emberrel aki vett ilyet. Idle 40 fok terhelve 72 fok volt neki. Nyilván nem tudom milyen házban milyen ventikkel de ez a gyári Stock beállítása volt azt mondta halkan üzemel. Nyilván ez is relatív.
#7050Sundesz: Szerintem azért kellett mert akinek nem fér be a 25 centis vga annak ez jó alternatíva lehet a 4060ti gyengébb teljesítményével szemben. A nem szuper verziót biztos le lehet arra a szintre hozni UV-val ami elfogadható hűtést és zajt produkál.
Ettől még nem azt mondom hogy TOP vásárlás de aki 10 liter környékén gazdálkodik a házban annak azért ez egy jó alternatíva lehet, akinek meg nagy háza van az úgy sem nézeget ilyeneket, mivel arra ott a jól bevált sima Dual. -
Foglalt név
addikt
Nehogy tudjak örülni az új kártyának 4k 120Hz HDR mellett csíkoz a TV bal felső sarka.
1 pixelnyi színes vízszintes vonalak ugrálnak (nem mindig, főleg sötét képen feltűnő). Próbáltam 4 különböző kábellel (48Gbps) és két különböző bementen a 706-os Philipsen. Ez alapján nekem sajnos a kártya tűnik ludasnak. -
Gebriel
veterán
válasz Foglalt név #7052 üzenetére
HDR nélkül is van ez a hiba?
-
4264adam
veterán
válasz Foglalt név #7053 üzenetére
3 okból még mindig nem igaz:
1: Ez itt 4K, nem pedig FHD és 1440p
2: 3700X sehol nincs, 5600X és felette szerepelnek.
3: Benchmark nem hozza elő amit Dogtown csinál "droppoltat mert mindent megeszik 100%"-ra.
Elméletileg az elmélet és gyakorlat nincs különbség, gyakorlatilag pedig van.[ Szerkesztve ]
-
Vadasz1
tag
Sziasztok
megjött beaktam ,és ennyi, teszt.
egy MSI GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16G VENTUS 2X OC
rosszabra számitottam ,semmi süvités ,halk -
PuMbA
titán
válasz Foglalt név #7053 üzenetére
43 fps-nél természetesen nincs különbség a CPU-k között egyrészt, mert GPU korlátod van 4K-ban RT-vel maximum grafikán, másrészt alacsony fps-hez nem kell erős CPU A kérdés mindig az, hogy kell-e neked több, mint 43 fps, mert ha igen, például 70 fps, ott már lesz különbség a CPU-k között.
Az én Ryzen 5 7600-am például beesik néha 56 fps-re magas népsűrűségi beállítással, tehát ha valaki vajsima 70 fps-t akar, akkor már nem elég egy Ryzen 5 7600, hanem egy 7700 kell.
[ Szerkesztve ]
-
A hétvégét érdemes volt kivárni.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
őstag
Sziasztok !
beneveztem a klubba egy GAINWARD RTX 4070 SUPER Ghost 12GB GDDR6X-el
Egy 7900 XTX Shapire Pulse-t váltott tudom downgrade de kellet a pénz meg ki
akartam próbálni az RT -t CP-be csillog minden mint a salamon töke és fluidabb a játék a minium fps jóval több
DLSS(teljesitmény)+FG+RT 4k minden ultrán 65-85fps nem mondanám rosszabb minöségünek a képet a 7900xtx-hez viszonyitva
tetszik az RT.(AMD-vel a CP-ben RT felejtös meg kb mindenhol.) még a Controlba is kompromisszumot kellet kötni .
180k-val olcsóbb a kari és közel tudja azt a teljesitményt DLSS -el beszarás..
Starfield ba is jobb nincs akkora drop nincs olyan kilengés fps-ben sokkal fluidabnak látom .egyszerüen sokkal jobban egy minden ...
MSI AB -val belöttem a ventiket max 70%ig megy fel és 68fokos a kari játék közben ,
ugy hogy +600mhz MEM + 150mhz GPU.
cpu:5700X
ram:32GB -
válasz szucsinka #7059 üzenetére
Grat, mondjuk én is néztem azt a kártyát, de le lettem róla beszélve:Milyen videókártyát? - PROHARDVER! Hozzászólások.
Majd írd meg, hogy mik a tapasztalatokbe quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
őstag
válasz GoodSpeed #7061 üzenetére
láttam a beszélgetést...meg a tesztet is sokkal jobban meg lehet ráncigálni mint 6%
de Msi ab-vel simán be lehet löni mindent is + van saját progija ami jó szarul néz ki de müködik (sokkal halkabb mint a shapire pulse 7900xt és a 7900xtx )
Eggyáltlán nem olyan szar kari ha nem a füled mellet van a gép semmi hangja .
Nem is értettem soha a sok Hypolt kártya fanatikusokat.[ Szerkesztve ]
-
válasz szucsinka #7063 üzenetére
Még ma is ingadoztam. De ugye már hetek óta tologatom. Még volt berendelve Inno3D is, de azt lemondtam. Amúgy megmondom őszintén, annak tetszett vizuálisan a legjobban a hűtése. Viszont én vagyok az egyik példa, hogy negyed évszázad rossz tapasztalata is okozhatja azt, hogy valaki végül ne abból a termékből vásároljon. Amúgy nekem a legtöbb cuccom ASUS, csak ugye az ASUS-nál meg kell fizetni a márkát, meg a márkaszerviz rendelkezésre állását is. 290K-t nem akartam adni a Superért, amikor 50K-val olcsóbban kaptam meg a 4070-et, és egyébként is csak Battlefield V, 2042 (meg majd új BF), és CoH2, és 3 amik nálam játszva vannak. Ezekhez elég lett volna a 4060 is, de úgy voltam vele, hogy az új Battlefield se döcögjön majd , mert akkor eladni a 4060-at, és úgy venni egy 4070-et nagyobb bukta sokkal mintha egyből megveszem. Filmora amit még használok, de jelenleg a 7700X-szel is remekül elboldogul
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Anax
tag
válasz szucsinka #7068 üzenetére
Szerintem ezek már magas értékek.
Valaki írta, nekem amikor meséltem, hogy 30% -on megy a procim átlagba 4k alatt, hogy ez nem jelenti egyértelműen azt, hogy nincs CPU limit.
Sajnos nem tudom az okát, majd esetleg leírja valaki, aki jobban ért hozzá, de állítólag 60%-70% al is lehet CPU limit. -
Ami amúgy érdekes, mert 2018-ban, amikor a Battlefield V-ben debütált a dolog (nyilván másban is, de én azzal játszottam), úgy véltem ,hogy az AMD is megoldja a sugárkövetést. Pár éve olvastam, hogy azt mondták, hogy nem kell, felesleges, nem implementálják... és igencsak az jött át, hogy nem tudják megoldani
-
Foglalt név
addikt
válasz Foglalt név #7060 üzenetére
Azt hiszem a TV lesz
-
válasz szucsinka #7072 üzenetére
Pedig lehetséges, hogy nem tudod kihajtani vele.
-
Gebriel
veterán
válasz Foglalt név #7071 üzenetére
Nem akarok hülyeséget írni de nem lehet hogy a Nvidia driverel van a gond? Amíg amd-t használtam nekem semmi gondom nem volt a hdr-el ahogy váltottam és használtam volna kb hasonló hibajelenségem volt.
-
Mika1227
őstag
Sziasztok! Beléptem a klubba egy MSI RTX 4070 VENTUS 2X E 12G OC kártyával.
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
válasz Mika1227 #7075 üzenetére
Helló, mennyi volt?
-
válasz Mika1227 #7077 üzenetére
Az remek ár volt érte.
-
Úgy lehet, a a CPU a GPU-t fogja vissza. Pl. egy 4090-et nem fogsz kihajtani egy Ryzen 5 5600-zal, így hiába mondjuk csak 50% a CPU kihasználtság 4k-ban, egy 7600-lal azért kapnál több FPS-t, mert jobban kihajtja a VGA-t.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz rumkola #7080 üzenetére
Onnan akartam, de nem volt ingyenes házhozszállítás! (skótoskodunk egy kicsit)
-
válasz szucsinka #7082 üzenetére
Hát nem
Érdekes oldal... BF2042 nincs köztebe quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Ezt most találtam
-
TheMartin03
tag
Sziasztok!
Ti láttok kockázatot abban, hogy egy Hardverapros kollégától vásároljak, nevemre szóló számlára bontott Alza-s, lefoglalt Gainward Panther 4070 TiS-t?
Érhet bármiféle meglepetés?
Gondolom az elállás nem annyira lenne így egyszerű, ha szükség lenne rá, a garancia remélhetőleg intézhető lenne.
Lenne olyan buktató benne, ami miatt vissza kéne küldeni?
Van tapasztalat ezzel kapcsolatban?
Köszi! -
fahrii
őstag
válasz TheMartin03 #7085 üzenetére
Alza újracsomagolt esetén csak meglepetés érhet.
-
biker
nagyúr
Hát igen, én vettem már "felbontott" kategóriás terméket, ami "használt" kellett volna legyen, mert semmilyen külső csomagoás nem volt, egy bubisban jött.
Beats fit pro, mondjuk nem reklamáltam, mert az ára alapján erre tippeltem, a gyári 80e, egy felbontott volt 70-ért egy 50-ért, na az ára alapján használt kategóriás volt tényleg.
De amugy ha nem tetszik, visszaküldöd, és intézik egyből.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Rixilend
tag
Üdvözlet!
Van egy kis problémám egy Gigabyte GeForce RTX 4070 Ti AERO V2 OC videokártyával.
A probléma az, hogy időnként nagyon magas fordulaton pörögnek a ventilátorok és nincs semmilyen terhelés alatt.
Ez csak akkor nem jelentkezik, ha az Afterburner programban a Ventilátorvezérlésnél engedélyezem a Firmware Control Mode használatát.
Mi lehet ennek az oka?
[kép]
[kép] -
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
Ezt a 4060-as videókártyát szemeltem ki: [link]
Az alábbi hardverhez:
10100F
2x8 GB 2666 MHz RAM
Asus TUF Gaming B460M-PLUS alaplap
Seasonic S12 Bronze 620W táp
Chieftec CI-02B-OP házEgy GTX 1650 SUPER-t váltana. Reális ilyen rendszerhez egy ilyen VGA? Néztem jópár tesztet, fórumot, stb. Procit tudom cserélni 10400-ra, bár arról is néztem pár videót hogy 10100vs10400vs10700 és alig van különbség, még az 1% low-ban is.
Egyébként 3050-el is szemeztem, de ár végett 3060 vagy 4060. Utóbbi újabb technológia és támogat olyan feature-öket, amiket személy szerint szeretnék kipróbálni és mégis a legújabb generáció. -
Healbacsi
őstag
válasz Harbinger85 #7091 üzenetére
en ezek kozul a 4060-at vennem. Tobb fps, es cirka 30-40W-al kisebb fogyasztas.
-
Sundesz
őstag
-
Géjza
őstag
válasz TheMartin03 #7085 üzenetére
Azon érdemes elgondolkodni, hogy miért küldhette vissza az adott kártyát az illető. Hangos, kerregő venti? CW? Vagy csak nem tetszett neki?
Eddig 1x küldtem vissza alzának vga-t, azt durva cw miatt és hangosabb, mint várt ventik miatt (nem kerregett, csak szimplán számomra hangos volt).
-
Géjza
őstag
válasz TheMartin03 #7095 üzenetére
De ha biztos tudod sztornózni te magad (nevedre szól az eredeti alzás számla), akkor ha valami nem tetszik rajta, akkor 14 napon belül elállhatsz. Azaz rizikó nem sok lenne így, max egy kis macera.
De ezt az eladóval nagyon át kell beszélni, hogy pontosan mi hogy lesz, mit kapsz kézhez, mi lesz a számlán, ha gond van nem neki utalja vissza a zsét alza, hanem tuti neked (te alza fiókod alatt kell legyen a kártya tutira).
Személy szerintem én is erősen gondolkodtam ezeken a lehetőségen (sokan hírdetnek így), de inkább vettem egy vadi újat (nem alzából).
-
biker
nagyúr
vagy csak tesztelte, ahogy szokták, vesznek 2-3 helyről és amelyik jobban tunningolható, jobban tetszik, megtartják, többi megy vissza
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
-
- = Zk = -
félisten
és a másik "véglet"?...
a gyártói garisok... van olyan vonal is ugye.... azokkal is van ekkora macera, mint az alzással?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest