Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dobi 562

    addikt

    Jól elszálltak az árak otthon. Én UK-ban olcsóbban vettem az asus 3070 tuf oc-t... Igaz rohadt nagy mákom volt, itt 1 perc alatt elmegy a készlet mikor valamelyik webshop elérhetővé teszi. Ebay-en persze mindig lehet venni de inkább vártam mint hogy kifizessek 150-200£ felárat a nyerészkedőknek.

    Egyébként komoly webshop is volt hogy scalper price-on adta a 3070-et... 700£ felett... referencia 3080 meg 649£ Nvidia shopban. Már ha lehet kapni.

    Itt a UK-ban a legkönyebben úgy tudsz venni vga-t, hogy:

    1. Regisztrálsz az összes komolyabb webshopba, megadod az adataid, megerősíted a regisztrációt, bejelentkezve hagyod magad.

    2. Discordot letöltöd telefonra, keresel egy szervert ahol van stock figyelő bot. Bejelölöd miről értesítsen. Beállítod, hogy a telefon fogadjon értesítést Discordról.

    3. Várod az értesítést. Ha megjön és pont arra a termékre van szükséged akkor abban a pillanatban katt a linkre, kártya be a kosárba es tovább a fizetés oldalra. Ha szerencséd van, akkor sikerül behúzni a kártyát. Én hajnali 4-kor kaptam az értésítést a TUF oc-ról, pont kezemben volt a telefon, 20-30 mp alatt le is rendeltem.

    Előtte volt 3 próbálkozásom amikot lemaradtam. Egyébként az Asus kártyáját akartam legjobban, kompakt méretű a házam, max 315mm hosszú kártya fér bele.

Új hozzászólás Aktív témák