- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz warcat #10398 üzenetére
de a bundlis sallangot legalább el tudod adni mondjuk 15-20-ért
de az Amazon nagyon csábító most, hogy lett 190€-nyi voucherem... ájáj
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
MegalodonS
őstag
-
pohár
félisten
válasz MegalodonS #10407 üzenetére
UK only
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
veterán
Nincs általános Nvidia vagy DSR topik ezért beírom ide a küzdelmemet az nvidiia supporttal. Mit magyarázok rosszul?
Customer By CSS Web (- -) (08/07/2021 10:50 PM)
Hello, I have an 1440p 144Hz monitor (Aorus AD27QD) which can handle 4K input (for consoles, for example). Therefore base resolution for nVidia DSR is 4K, not 1440p.
I can't choose any DSR resolution between 1440p and 2160p, what I would like to do.
How could I change this behaviour, and get for example 3413x1920?
I don't need 4K input from PC, it can be removed.
Thank youResponse By Email (Alex) (08/08/2021 01:59 PM)
Hello
Thank you for contacting NVIDIA Customer Care.
My name is Alex, and I will be assisting you further with the issue you are experiencing.
From the e-mail, I understand that you would like to have your 1440p display use dsr to display 3413x1920.
I apologize for any inconvenience this may have caused, please be assured that I will do my best to help you.
Kindly follow the below steps -
Open nvidia control panel
got to manage 3d settings
and on the right click on dsr and choose 1.78 times native it should provide 3413x1920
Let us know if you need further help.
Best Regards
Alex
Nvidia Customer careCustomer By CSS Email (- -) (08/10/2021 12:41 PM
Dear Alex,
Sorry for my late reply.
Thank you for your answer, but I exactly know how to use DSR in normal circumstances, I used it in my previous monitors without problem.
My problem is special: my 1440p 144Hz monitor (gigabyte aorus ad27qd) has an extra function, it is capable to receive 4k 60Hz input. This is not the native resolution of the screen panel, the monitor downscales it to 1440p.
Nvidia driver sees this resolution as the maximum resolution of the monitor, and therefor this is the base resolution and refresh rate for DSR, so when I set 2.25x DSR it will be 5760x3240 and 60Hz.
I can't use DSR relative to my native 1440p resolution and 144Hz refresh rate.
What could I do, to make DSR base resolution the 1440p 144Hz?
Should I somehow delete this resolution from EDID with CRU?
Could Nvidia maybe include a function to choose the base resolution and refresh rate for DSR?
Thank you.
Tamas
Response By Email (Syed) (08/11/2021 12:52 PM)Hello,
Thank you for the update. So, the DSR cannot scale more than 8K resolution.
So, any DSR resolution that will be calculated more than 8k, will not be considered. It can scale upto max if 8k only.Date Last Updated: 08/11/2021 12:52 PM
Hello,
Thank you for trying to help me.
Excuse me, but do I not speak english or what is the reason for this serious misunderstanding?
I don't want to use resolutions above 8k
I want to use resolutions between 1440p and 4k, but I can only go ABOVE 4K with dsr.
I have an 1440p monitor.
It has a 4k input receiving function
DSR thinks it's a 4k monitor.
I just want to use it as a normal 1440p monitor.
That's my problem.https://tinyurl.com/rasoapro
-
rumkola
veterán
válasz errorcode06 #10413 üzenetére
3 hónap és újra itt vagy
-
ates2
senior tag
válasz errorcode06 #10415 üzenetére
wow az enyém azt kérdezi mennyi,mondom 300,akkor nem kell az neked.
hiába mondom több fps jobb meg minden[ Szerkesztve ]
-
kisselandras
senior tag
Köszönöm urak a linkeket el is engedtem ezt a 3060 sima verziót .inkább be rendeltem egy 6600 xt olcsóbban
Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
sirszevenap
addikt
-
M0ng00se
őstag
Hi,
Nalam Nvidia reszrol a 3060Ti, es 3070 eddig bent vannak a kalapban.
Viszont a procim egy R7 4750G, ami eroben talan meg eleg is, de DVGA-hoz csak 8x PCI-E-szel csatlakozik.
Esetleg ha van valakinek, ideje es kedve akkor csinaljon egy tesztet legyszi, hogy mennyit lassul 8X sebessegen...V6
-
Garsza
veterán
Asus Strix 3070 -nél van rá mód hogy 1.1v -nál nagyobb feszt adjak a GPU -nak?
A GPU Tweak -ben hiába tolom ki a GPU Voltage -ot 100 ra nem befolyásol semmit. -
Puma K
nagyúr
válasz Garsza #10425 üzenetére
Mert ha LN2-vel hűtőd, és megkapod a gyártótól a hozzá való emelt TDP-vel rendelkező VGA BIOS-t akkor mehet a móka magasabb GPU fesz-el is.
De mivel a mezei felhasználók vígan nyírták a kártyáikat a túl magas GPU feszültségekkel... így az Nvidia maga korlátozta a GPU-k maximális feszültségét.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
ScomComputer
veterán
Hali..lenne egy kérdésem,a Foramaxtól valaki rendelt és meg is kapott már VGA-t,egy ismerős hívott most,hogy már 2 hete rendelt egy vga-t (tuf3070ti) és még mindig nem jött meg neki,pedig a raktáron jelzés ott van de az csak placebó,nem valós,mennyi idő még beszerzik ezt ?
A bolt azt mondja a nagyker nem szállította még le nekik!Gépet raktam neki össze már csak ez hiányzik,de állítólag mást sem tudnak küldeni,majd " a jövőhéten" a válasz, de itt van ugye a legjobb áron![ Szerkesztve ]
-
fahrii
őstag
válasz ScomComputer #10432 üzenetére
Én most rendeltem egy 3080Ti FTW3-at és rá 2 napra már meg is kaptam.
-
addikt
Elég hektikus náluk a szállítás.
Érdemes telefonon rákérdezni ,hogy mi a helyzet mielőtt rendel az ember.
Árukeresőn a vélemények jók a boltról, kb az összes rossz értékelésük az általad is leírt fene se tudja ,hogy mikor szállítanak sztorik miatt vannak.
Az se segít ,hogy Zalában vannak. +1 nap hozzájuk eleve és aztán vissza is +1-2 nap.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Kami11
őstag
Én eddig 2x vásároltam tőlük videokártyát, mindkettő megjött 2-3 nap alatt.
Tegnap rendeltem mégegyet, ezt a mai telefonos egyeztetés során szerdára ígérték.
Igaz elszólta magát a pasas, hogy hétfőn kapják meg a nagykertől, vagyis raktáron van, csak nem az ő raktárukban.A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Iramirez
aktív tag
Hát akkor ezek szerint,megtörtént a váltás 2060S ről...beléptem a klubba 3060 ti gainward ghost al. meglássuk beválik e....
-
finest
addikt
-
Iramirez
aktív tag
válasz ScomComputer #10441 üzenetére
-
Mettallo
tag
Szeretnék egy kis tanácsot kérni,mielőtt esetleg hülyeséget tennék,van egy MSI 3070 suprim x-em, próbálom állítgatni/több guidet is néztem.Röviden adtam neki +700 memória clok-ot és a ventiket 60%ra tettem,mert úgy olvastam,hogy míg 2000 alatt pörög addig jó hosszútávon,így 1962vel pörög és 69-70 fok,hotspot 80 fok és 80% tdp lett mikor megpróbáltam etherumot bányászni. Ezek az adatok mennyire normál/jó vagy rossznak számítanak? Előre is köszönök minden észrevételt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 8GB GDDR5
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest