- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ScomComputer
veterán
Holnap végre péntek....
Aki felismer,az meghívom..... -
snecy20
nagyúr
válasz ScomComputer #86054 üzenetére
Öreglány 0:31-nél épp szívinfarktust készül kapni.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
válasz ScomComputer #86058 üzenetére
Nem szeretem Budapestet, jó ideje nem is jártam arra.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
őstag
-
ÁdiBá
veterán
válasz snecy20 #86041 üzenetére
Nem tudom, én még nem jártam igy.
Haverom hivott fel este, hogy láttam mennyi a Ryzen, mondom szivatsz?
Ő most fejleszti a gépét a napokban, és komplett rendszert vásárolna alaplap és társaival.
Keresgette a legolcsóbb helyett a minap, akkor nézte, hogy ilyen áron nem lesz sehol.
Mondom, ember az tuti elirás, küldte a linket, már rendeltük is.Én is 1 darabot, ő is 1 darabot.
Ráadásul ő úgy rendelte meg, hogy raktárról elérhetőben jelezte neki a rendszer...Pedig még nincs április 1.
Gondolom én eláll a bolt a vásárlástól...Ha esetleg kihozzák, akkor gondolom szolok nektek, hogy lesz egy 2700X em olcsón.
4,8 Ghz i9 7900X-em még nem tervezem leváltani rá...
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
snecy20
nagyúr
Nekem már a 89.000ft-os RTX 2060-at visszadobta az Ipon.
Közben kiderült, hogy egy 1060-as modell árát rendelték hozzá. Hát még azt a 25.000ft bukót se nyelte be a cég. Még egy elnézést kérő levél sem jött, nyom nélkül tűnt el a rendelés.Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
TTomax
félisten
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
snecy20
nagyúr
válasz TTomax #86065 üzenetére
2019. 02. 07. 10:27-kor az alábbi termék(ek) rendelését rögzítettük a(z) 1360291 rendelési számon.
KFA2 60NRJ7DSX1PK GeForce RTX 2060 6GB GDDR6 PCIE (Beérkezés: 2019.02.12. kedd) - 1 db - 84 390 FtUtána se kép se hang többé.-
-
TTomax
félisten
válasz snecy20 #86067 üzenetére
Hát nem tudom,hogy azt igy törvényesen megtehetik-e... ha velem megtették volna biztosan rendeltem volna pár Titant,amitől 3 naponta álltam volna el!!Ha ők így akkor én is!
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Divison 2 uplay kulcsot ha lát valaki jó áron szóljon!Köszi!
-
ÁdiBá
veterán
-
-
TTomax
félisten
válasz proci985 #86075 üzenetére
Hm..kuponos játék,biztosan van más megoldás is. 38 fontért lenne szürke kulcs,de két fontért nem éri meg a rizikót...
(#86076) Devid_81
Persze itt UKban lehet így,de ha 30 euro körül kapok kupont akkor még mindig jobban megéri mint 40fontért uplayröl.Én már azzal elégedett vagyok.[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Ma megyek az egeremért meg az új padért is...Egy Logitech G305 lesz egy ilyen Allsop paddal.. [link]
54 font a kettő együtt.
-
TTomax
félisten
Mit gondoltok a Google ki fogja nyirni a pc/konzol piacot?Mert sok ilyen hangot olvasni/hallani... tudom a késleltetésen és a neten bukik,de valamit kidolgoztak rá.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
A g305 jó egérnek érződik,egyszerű,sallangmentes,gyors.,olcsó.
-
snecy20
nagyúr
válasz TTomax #86089 üzenetére
Az olcsó az nálam magyar valutában a 7-8K, és jellemzően ennyiért szoktam is tudni egész korrekt egereket venni 2 évente. Egy ilyen MSi GM40-em van most, még a 8K-s korában vettem, teljesen jó mindenre eddig.
-
TTomax
félisten
válasz snecy20 #86090 üzenetére
Öhm,csak nem wireless...wireless egeret ilyen szenzorral te nem nagyon kapsz 40euroért ami 12K körül van,az igen igen jó ár.+5K-t mindenképpen megér,szerintem ez olcsónak mondható.Meg nekem 100g felett többet egér nem kell,ott a G502öm 3-4 óra után fáj a kezem tőle.
Azt írják 4-6 hónapot bírja az elem... kíváncsi vagyok.[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz snecy20 #86092 üzenetére
Eddig nálam is az volt,érthető okokból,de nagyon sokat fejlődött... [link]
Amúgy éppen nézegetem otthon azért elég pofátlan módon árazzák.. [link]
-
keIdor
titán
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz TTomax #86083 üzenetére
Kinyírni nem. Enni belőle talán. De ez inkább új piac lesz, mert ott van egy rakás mobil gémer, akik Androidon nyomulnak. A számok messze meghaladja a PC-s és konzolos játékosok számát. Nem kell ahhoz kinyírniuk a PC-t és a konzolt, hogy messze nyereséges legyen az egész. Bőven elég ha a saját platformjuk játékosait meggyőzik erről.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
TTomax
félisten
Én ebben nem vagyok olyan biztos,ha valóban 4K 60fpsel tudnak szolgáltatni élhető késleltetéssel akkor ki fog erre saját gépet építeni?Hovatovább nem is csak az építés,de a fejlesztés költségét is adjuk hozzá,illetve azokat az embereket is akiknek csak hébe-hóba van idejük,de annyira azért nem hogy millió felett költsenek egy gépre.Nagyon de nagyon sok ilyen van,és azt se feledjük hogy a Google áll a háttérben aki gyakorlatilag az internetet birtokolja és annyi pénz van lóvéra amennyi csak kell ha üzletet szimatolnak.
Mennyivel kényelmese és olcsóbb bérelni a szolgáltatást amikor kell,és van időnk rá.Nem ezt a és az ilyen fórumokat kell alapul venni,ahová a "kockák" járnak,mert ez az 1%,ami irreleváns...Jahh és csak jut eszembe,csak és kizárólag amd cuccuk van,nekem erős a gyanúm hogy ezt most az Intel/Nvidia kissé bealudta...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest