- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
Egy kis info a lehetseges PS5 / XBOX Scarlett-rol.
Ugy latszik a CPU es a GPU orajelek is alakulnak, kivancsi leszek a vegleges verziora, de ez mar kozel olyan vas ami miatt a jelenlegi PC hardware-eknek kell majd izzadni[ Szerkesztve ]
...
-
Raymond
félisten
válasz snecy20 #86450 üzenetére
Ja, most meg azt a szerencsetlen MSI Air Boost-t mar 249EUR-ert is adjak csak vigye valaki A normalisabb Sapphire Pulse vagy Asus Strix azert meg mindig 330-350EUR.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Devid_81
félisten
Latom azert nVidiaek megoldottak, hogy a Pascalon a leheto leglassabban menjen az DXR.
Nehogy mar egy jo eroben levo 1080 Ti-vel az ember jatszhato FPS-el tolja, meg a vegen nem csereli le amiatt 2-3 jatek miatt a VGA-t...
-
nagyúr
-
Devid_81
félisten
válasz FollowTheORI #86455 üzenetére
Csak megakartak mutatni, hogy milyen rendesek a Pascal tulajokkal...loph@szt...izelitot adnak, ugysem fog tetszeni sokaknak a sebesseg, es hatha eltudnak adni par extra Turingot ezzel is.
Sz@ros marketing lehuzas semmi mas...
-
Devid_81
félisten
válasz Raymond #86459 üzenetére
Itt a lenyeg, kell par villanykorte, ket sakk tabla, meg par zold vonal.
Sajnos ezek az extrak csak az RTX-kben vannak, illetve GTX-ekben is csak ott kevesebb a villanykorteSzerk: csak probaltam nagyon szakszeru lenni, biztos Abu is igy fogalmazott volna ahogy en
[ Szerkesztve ]
...
-
-
Gyula84
veterán
Hali valakinek megvan a metro exodus?
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
nagyúr
-
Gyula84
veterán
válasz FollowTheORI #86463 üzenetére
letöltöttem a játékot majd átmásoltam az asztali gépre de itt ujra le akarja tölteni ás 1megávűl hát nem nagyon van kedvem írok discordon
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
ÁdiBá
veterán
Kicsit leültette a 1080 asokat a sugárkövetés, fiúk?!
[link]ÁdiBá
-
snecy20
nagyúr
Hát igen, de ez nem túl nagy meglepetés.
Talán 1080Ti-n lehet kicsikarni valami játszhatósági küszöb feletti FPS értéket, alatta még próbálkozni is felesleges.***************
Nekem eddig ez az idei év meglepetésjátéka: [link]
Sokkal jobban hozza a régi, klasszikus arcade autóversenyzést, mint pl. az NFS legutolsó néhány része. Pedig pofonegyszerű a játék.
[ Szerkesztve ]
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
nagyúr
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
Ryzen 5 2600X vs. Ryzen 7 1700, Searching for the Best Value Sub $200 AMD CPU with 2080Ti
Ez azért tanulságos lett.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz FollowTheORI #86471 üzenetére
Nem szoktak ilyennel viccelni a PH-s srácok.
Egyébként én rányomtam és kapásból lehúznának 60-70ft-al.
Mert nekem £1-t ír amit fizetnem kell érte.---
Szerintetek megér ~ 5.5 - 6K-t a Div2 (alap játék természetesen) ?
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Raymond
félisten
válasz FollowTheORI #86470 üzenetére
Ja, de azert az aki nem nezte meg rendesen a videot az konnyen fals kovetkezteteseket tud levonni, ugyanis mindket proci alapon ment, tehat az 1700 az 3000-3700Mhz a 2600X pedig 3600-4200Mhz igy az a 2600X elony ami a jatekoknal latszik egy gyengebb 3.9Ghz OC-val az 1700-on rendesen leszukul.
-
Raymond
félisten
válasz snecy20 #86478 üzenetére
Azert 2080Ti mert a teszt arra ment ki hogy mekkora a difi a ket proci kozott. Ehhez a top kartya kellett. Nem rendszer teszt hanem a ket CPU jatekok alatti teljesitmenye. Meg a RAM-okbol is a legjobbat vette ami ment az adott platformal.
-
Erdei88
veterán
válasz ScomComputer #86480 üzenetére
Nem meri bevallani, mert már így is ő a topik burzsija
-
nagyúr
úúúúúúúúú
Beszarok mit talátam...Mit mond Stevie Wonder a koncerten...
Nem látom a kezeket.. !!!Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
keIdor
titán
BF5-öt megnéztem Ray Tracinggel.
1440p Ultra 30-40fps.Ha a pocsolyát nézem, akkor esett le kerek 20fps-re.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Puma K
nagyúr
Szívderítő ilyet látni, hogy nem csak agyhalott random deathmatch megy repkedő motor szerű sz@rokkal...
Úgy elkúrták a GTA Online-t a "repülő motorral" meg a többi futurisztikus f@sszággal, hogy masszívan kefél az ideg mit csináltak az egyik kedvenc címemből...
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
keIdor
titán
Nem idén, mert elvagyok még a jelenlegivel, de jövőre szerintem ez lesz a következő lépcső monitorban.
43" 3840x2160-144Hz
10bit VA panel, VESA DisplayHDR 1000 (1000 cd/m2)
AMD FreeSync, NVIDIA G-SyncKonzol alá is elég jó, kicsit húzós még ez is, 1500€-t írnak, de kezd az ára az elviselhető felé haladni. Egy éve a 32"-es IPS-t kaptad 2000€-ért, szóval alakul ez.
RTX-3080Ti illik majd alá.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz snecy20 #86494 üzenetére
Én is arra várok igen, hogy essen még az ára, úgy 1000 körül érdekelne.
Mert még picit hozzárakok és LG OLED-et is kapok már. (55")
Egyébként a 32" is elég volna nekem monitornak, csak akkor kevesebbet kelljen érte fizetni, a tudása viszont ugyanez legyen.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
snecy20
nagyúr
válasz keIdor #86495 üzenetére
A 43", de főleg a 48" tartalomfogyasztásra brutális jó, bár egyik sem az a tipikus asztali monitor kategória, annak a határa valahol a 16:9 32"-nél és a 21:9 34"-nél van, ezeket még tudod nézni közelről, kényelmesen, fejforgatás nélkül bent van a látóteredben. Amúgy ja, ~350K körül már jöhetne ez a Predator... kihajtásához a VGA-t még csak tervezgetik.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
Raymond
félisten
válasz keIdor #86493 üzenetére
En ezeket nezegettem a heten [link] mert az ar/szolgaltatas aranyuk nagyon jo es ahogy a kollega irja meg lehet nezni kozelrol. Szeretnem latni eloben, de nem egyszeru mert nemigen vannak ezek uzletek polcain. Freesync van es a panel hivatalosan csak 75Hz, de a jelek szerint (reddit) elmegy 96Hz-ig ami mar egesz jo. Ha lenne valamelyik teglauzletben a kozelben akkor megvennem mert egyszerubb visszavinni ha nem jo mint postazgatni, de nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
válasz Puma K #86492 üzenetére
FULL DISPLAY!! - The Red Arrows GTA (November 2018)
Full Airshow! - GTA Red Arrows (2019)
Nagyon ügyesek a srácok!
Mi a baj a VA panellal?
2014-től 2018-ig IPS paneles megjelenítő volt a gépre kötve, majd vettem ezt a mostani monitort ami VA paneles.
Mindezt úgy, hogy a monitor rendelésénél kértem hozzá prémium kalibrálást az Oázisnál, amely keretén belül a monitoron beállítottak mindent plusz betölthető színprofilt is kaptam hozzá.
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Raymond
félisten
válasz snecy20 #86498 üzenetére
Itt azt irja [link] (az Edit2 reszben) hogy megy a 96Hz, de felette irja hogy problemas lehet a dolog multi monitorral. A Rift is plusz monitorkent van jelen igy meg ha nem is lenne fizikailag meg egy monitor akkor is lehetnek gondok. Igazabol a 75Hz-et is tulelnem, de azert jo lenne az a szep 96Hz mert latni a difit a mostani 60Hz desktop es a 144Hz notis kijelzo kozott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest