Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz TTomax #62837 üzenetére

    Egy csomó újítás egyáltalán nincs a Vegához kötve, de a Vega mindent megkap. Ugyanakkor egy picit más lesz az Overdrive felülete.

    Az NV-nál nem. 500 ms alatt válaszol a kritikus kérésekre a meghajtó, tehát akkora kell küldeni a kérdést a hardvernek, ha biztos benne, hogy még van ennyi ideje. Ez csak a meghatározott power konfigurációval garantálható. Ha garantálható lenne a power limit emelésével is, akkor természetesen lenne egy ilyen beállítás a meghajtóban.

    Itt azt nézik, hogy egy deskpot gémer ezzel a nagyobb dizájnnal még tud bánni, de egy érintőképernyős gépnél a korábbi, apró dizájn már bajos. Tehát semmiképp sem az egyikre kell lőni, hanem egy mindkét területre jó opcióra.

    Mi számít extrémnek? A Powertune tud órajelet és feszültséget is emelni, ráadásul egyedi Powertune szintenként. Egy 3rd party sem kínál ennél többet. Az is régen csak a feszültségemelés engedélyezésében különbözött, de azóta ez már gyári funkció lett.

    Milyen garanciális problémákat? Ha a hardver alapértelmezett beállításon fagy, akkor az garanciális, ha tuning mellett fagy, akkor az nem garis. Nem bonyolult dolog ez.

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák