Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz TTomax #62831 üzenetére

    Én megmerem. Semmi baja nincs. Amint rákattintok a menüpontra már be is jön. Nyilván nem véletlen, hogy 4,5-ös a felhasználói átlag pontozás az 5-ből.
    A lényeg az, hogy ezt így kellene megcsinálni. Gyors, modern és jól felépített felületet kell adni ma. A GFE ezt tudja, csak át kell ültetni rá a vezérlőpult elemeit. Persze ez lassú meló, de megy a munka ezerrel. Valószínűleg felmerülhetett az új felület is, de elvethették amiatt, hogy az AMD már két éve kész van ezzel az átállással. Erre minél gyorsabban kell reagálni.

    Itt egyébként nagyon sokan azt hiszik, hogy a két felület az nem probléma egy gyártó számára. Tehát ezzel nem kell foglalkozni, de a valóságban óriási probléma, mert tesztelni kell a két felületet külön-külön és úgy hogy egyszerre vannak nyitva. Háromszoros meló csupán azért, mert nincs összevonva a vezérlőpult. Karbantartás szintjén is őrletesen megdobja a munkát, tehát kevesebb idő jut más modulok karbantartására, ami több hotfixet eredményez. Ezek a dolgok összefüggnek.

    Ez egyetlen dolog, ami ellen a felhasználók tiltakozhatnak az a kötelező regisztráció a GFE-hez, de ez leginkább egy döntésből született meg. Valójában egyáltalán nincs szükség rá. A felület működne enélkül is. Minden más szempontból a GFE a jövő, mert modernebb és jobb, mint a normál vezérlőpult.

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák