Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    válasz Devid_81 #59670 üzenetére

    & Lézerparaszt koszi az infot!

    Én jellemzően requirement specification oldalról közelítek a problémához, saját oldalról három dolog adott:
    - hardcore multitasker vagyok, aki néha eléggé költséges minőségellenőrzési folyamatokat futtat otthon, értsd az "ülök a desktopon és 16GBt eszik a rendszer úgy, hogy csak a fejlesztői rendszer fut, de nem a fejlesztett megoldás", az normális eset. aztán néha lusta lekapcsolni a VMet mielőtt nekiáll pihenni. pl gradle még mindig egy szálon épít (szóval ez is kritikus), de egyébként kell a sokszálas teljesítmény. így lett pl x99em egy szép 4770k helyett.
    - multimonitort használok, amit imádok a mindennapi életben (melóban is 1080p+1600p van ami talán kiegészül egy 1440pvel) és az itthoni 3x1080ps setup addig fog maradni tippre ameddig valamelyik monitor bedöglik.
    - info masterem van, digitális rendszerekhez és számítógépes architektúrákhoz is valamennyire értek, a computer science részéhez (mind fizikai/logikai megvalósítás, mind algoritmikus háttér) szintén. többek között emiatt vagyok hardcore multitasker. kutatási cikkek megértéséhez (pl SIGGRAPHos cuccok) megvan a hátterem.

    Ami nem érdekel:
    - A matrica az alkatrészeimen. Ezt olyan szinten kell komolyan venni, hogy a vízhűtésem konkrétan nyolc gyártó cuccaiból van összelegózva, és az csak a víz amit próbáltam homogénnek tartani az inkompatibilitási problémákat megelőzendő.

    Egyébként ezt a topikot is emiatt olvasom főleg, mert kb a ph! multiGPus felhasználóinak jórésze megtalálható itt (felhasználóként), plusz mióta Abu is itt van azóta valaki az elméleti részről is van.

    a 3820 remek egyelőre, de bennem van, hogy fejleszteni kéne, úgy meg főleg az X99 és a Ryzen marad platformszinten. multiGPut egyelőre nem tervezem cserélni, tegnap néztem, hogy Mankind Divided alatt benchen 70+ fpsem van ultrán 1080pben (5760 neccesebb, highon már 50es AVGm volt de pár jelenetben beesett szóval finomhangolni kéne), szóval amíg megy a CF, addig gyönyörűen megy.

    Tesla93: 7970 5 éves... ennyi idősen már az is jó, ha valamennyire még tartja magát.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák