- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Erdei88 #59594 üzenetére
Ugye ugye... és nemrég még valaki erősködött is hogy ez milyen fasza cég meg megbízható stb, mikor lenoname garázscégeztem... 1 éve vagy mikor nekem.
Hát akkor már inkább az ipon meg a többi mégiscsak jobb... kiderült.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
cyberkind
félisten
válasz FollowTheORI #59605 üzenetére
Én azt se tudtam eddig a posztig, hogy léteztek.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz cyberkind #59606 üzenetére
Én tudtam róluk... azt hiszem a FuryX vagy 980Ti megjelenésekor vitatkoztam erről valahol, hogy ott már van meg mennyibe kerül stb, én meg mondtam hogy garázs cég nem mérvadó... vagy valami ilyesmi volt a téma.
Mindegy.De állítólag nagyker is volt (a háttérben meg valszeg csak sima utaztatós áfacsalás volt a "nagykerkedés" külföldről).
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz MiklosSaS #59603 üzenetére
Mert nem függetlenek: [link]
Természetesen, ha mi is aktívan részt vennénk a gyártói marketingekben és megrendelésre írnánk a cikkeket, akkor azonnal jönne a holmi. Viszont ez a függetlenségünk feladásával járna. De nyilván a marketingpropaganda is egy eszköz az ilyen lapok fenntartására. A román piacon talán az egyetlen túlélési lehetőség. Sajnos az még a magyar piacnál is rosszabb egy IT média számára.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Mi ebben a meglepő. Alapvetően elutasítjuk azokat a lehetőségeket, amikor előre leadott tartalmat akar közölni a gyártó. A tartalmat mi írjuk meg, vagy PR cikként közlünk lényegében hirdetést, de ez eleve PR anyagként van megjelölve, és ebből nem engedünk. Ugyanakkor el kell fogadni, hogy az IT média nem egy olyan iparág, ami minden országban nagyszerűen működik. Sajnos bizonyos országokban jóval kisebb a gyártók hirdetési kedve, és az egyes médiák rákényszerülnek arra, hogy a gyártói marketingpropagandában részt vegyenek. Nekünk főleg az a szerencsénk, hogy nem sok értékelhető szereplő van a magyar IT médiapiacon, de máshol azért igen komoly az egyes médiumok közötti verseny, és a versenyhez pénz kell, amit ha a hirdetéseken nem lehet behozni, akkor a gyártókkal kell lepacsizni támogatásért, amiért cserébe a gyártó marketingpropagandát fog kérni. Ezért egyébként nem kell elítélni azt, aki belevág. Lehet ezt jól csinálni is, mert tulajdonképpen a marketingpropaganda során a gyártó nem fog beleszólni például a tesztekbe, csupán aktív propagandát igényel az adott oldalon a saját felhívásaira építve. Például a Lab501-nél a GeForce Garage támogatása. Ezzel nincs igazából semmi gond, ettől nem elfogultak a tesztjeik, de ha nem csinálnák, akkor az oldal nem létezne.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
TTomax
félisten
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz TTomax #59612 üzenetére
Én biztos nem. Azt írom, amit gondolok egy hardverről. Mindig is azt írtam. Az, hogy ez pár fannak nem tetszik nem különösebben érdekel.
Voltak idők, amikor a Radeonosok támadtak, hogy mit képzelek, hogy lehúzom az X1000 sorozatot. Elképzelheted, hogy az is mennyire érdekelt engem. Írtam akkor is, amit gondolok és kész.[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
AMD Ryzen Gets Delidded
Csupan 2 fok javulast hozott kupak nelkul a CPU.
Intelnek lenne meg mint tanulni...
-
edari
őstag
És az se zavar hogy vannak, akik csak kiröhögik az írásaidat, vagy mindazt amihez közöd volt? Hogy inkább csak fórumozni járnak ide, és a híreket/teszteket más oldalon olvassák, mert ott talán hitelesebbek?
Nem támadni akarlak, tényleg érdekel erről a véleményed.
Ha már ennyi energiát belefektetsz valami post-ba, akkor nem az lenne a lényeg hogy minél többen olvassák, ne csak a vörös szemüvegesek?
-
gyiku
nagyúr
válasz FollowTheORI #59607 üzenetére
jah, aztan meg meg a siras a koholt vadak miatt... ugyan mar.
hüllő
-
TTomax
félisten
Igen,de te mindig csak az egyik oldalról irod le a jó dolgokat mig a másikról csak a rosszakat.Olyat nem irtál még soha,hogy miben is jó az nVidia ,mert valamiben csak jó,ha már egy egész generációs elönyük van mostanra.
Amikor nV driver jelenik meg a cim a "javitás javitása",amikor amd akkor meg "Főleg a hibajavításra koncentrál az amd radeon software meghajtócsomag... perszew kb mindegyik driver a javitás javitása,mert sosem tökéletes ha az lenne akkor nyugdijba mehetne a driver iró csapat...és akkor még sorolhatnám,de mindegy is,lejátszottuk mi ezt már ugy se változik semmi.[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
ScomComputer
veterán
Lőttem egy-két Wildlands Benchet....
-
TTomax
félisten
Látod Abu,az egyik ismerösöm most cserélt procit 6800Król 6900Kra,mert a 1080SLIje nem ment csak max 60-70%on,ahogy berakta a 6900K-t 40fpsböl (wildlands) 90lett,és csak azért mert az uj procival mindkét kártya PCI-E 3.0 16X megy,ezzel szemben te azt mondtad hogy már a 4X 3.0 is elég....radeonnak biztos elég mert #szenzorokezrei figyelik a müködést...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
ÁdiBá
veterán
Ennek a gszinkronnak van valami tesztes oldala vagy cikk róla?!
Elakarom olvasni, mert annyira beleszerettem, hogy félelmetes, technikai háttere is érdekel, miért lett ennyivel gyorsabb a játék, főleg az FPS játékok egy DellU2713HM monitor után, most a válaszidőben kell keresni a választ, vagy tényleg a szinkronban.
Az overwatchot játszom, és mint ha nem ugyan az a gépem lenne.(#59640) TTomax Értem, de maga a 60fps is sokkal gyorsabbnak tűnik. Bár lehet csak beképzelem, de nagyon bejön a cucc.
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
TTomax
félisten
Azért lett gyorsabb,mert az a monitor gyorsabb,welcome in the 60+Hz world...A gsync csak annyit tesz,hogy nem lesz tearing.
Ui: Már amennyire a páfrányok értenek ehhez...
[ Szerkesztve ]
-
gyiku
nagyúr
addig pafranyoztok, mig kiszurkul az avatarotok aztan meg jon a kobunko.
[ Szerkesztve ]
hüllő
-
WaterWawe
őstag
-
nagyúr
válasz ScomComputer #59633 üzenetére
Csak úgy száguld a 1080-al...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Egyáltalán nem. Miért zavarna? Ellent sose mond neki senki, sosem jelölik meg, hogy mi az az adott cikkből, ami nem tényekre épülő információ. Innentől kezdve miért érdekeljen engem egy olyan vélemény, ami arra épít, hogy nem tetszik mert csak? Az olvasó röhögése pedig nem tartalmaz számomra hasznosítható információt a jövőre nézve.
[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz TTomax #59623 üzenetére
Ez egyszerűen nem igaz. A Pascal jó tulajdonságait is leírtam az elemzésben. Olvasd el. De azt nem írhatom le, hogy nagyobb a tudása, mint a Polarisnak, ha egyszerűen nem nagyobb. Vannak dolgok, amelyeket a Pascal nem támogat, míg a Polaris igen. Ilyen például az utasítás-előbetöltés. Ha az NV-nek is lesz ilyen hardvere le fogom írni, hogy támogatják, de addig nem tudom megtenni, mert nincs benne a fícsör a hardverben.
Ha a gyorsjavításnak csinál az NV egy gyorsjavítást, akkor az a gyorsjavítás gyorsjavítása. Nem értem, hogy mi a baj a gyorsjavítás gyorsjavításával. Nyilván ha az AMD-nek az egyik drivere is a javításokra koncentrál, akkor az lesz a címben. Ezzel megint nem tudok mit tenni. A gyártótól függ, hogy egy-egy meghajtónál milyen cím lesz.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz TTomax #59634 üzenetére
Igen valószínűtlen, hogy ez a procicserétől volt. Inkább az Ubi frissített a programon.
Egyébként a CF és az SLI ugyan a végleges technológiában megegyezik, a megvalósításban már van különbség. Az aktuális SLI alapja tíz évnél idősebb, tehát esetenként a sávszélesség ezt a rendszert lényegesen jobban limitálthatja, mint az XDMA CF-et, aminek az alapja csak négy éves. De mivel az SLI és a CF eleve döglődik, így nem sok figyelmet fordítanak rá a gyártók, értsd nincs értelme új alapot terveznie az NV-nek. A DX12 és a Vulkan multi-GPU-ja amúgy sem ezeken a rendszereken működik, hanem sima DMA adatmásolásokat használ, opcionálisan aszinkron DMA-t.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest