Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz TTomax #53154 üzenetére

    Van igény csak ez nem szempont..

    Lásd a helyed ezzel az igénnyel a táplálékláncban, no offense.. :N

    Az emberek 90%-ának pl igénye van/lenne egy ültetett sportkocsira/Ferrarira ha olyan teljesítményre lenne szüksége/érezné szükségét amit alatta nem érhet el, kereslet is van ezekre az autókra de ettől még az utak nagy többsége alkalmatlan arra hogy ki tudják használni.

    Kvázi pár ezer Ferraris igénye miatt nem fognak újra aszfaltozni egy milliós nagyvárost sem, mint ahogyan a szabályrendszereket/sebességkorlátozásokat sem az ő igényeik szerint alakítják.
    Na ugyan így nem idok többkártyás rendszerek esetében sem egy új szabvány bevezetése. :N

    Tökéletesen értem és megértem amit írsz, a te szemszögedből ez így van, pusztán annyit állítok hogy ez nem szempont, egyelőre.., egyszer majd lehet az lesz de ez nem a közeljövő.
    A 4.0 sem azért jön mert.., a grafikonról amit beszúrtál.., na arról nagyon szépen leolvasható egy bizonyos ciklus. Sarkallni kell a jónépet bizonyos dolgokra, adott időközönként, mondvacsinált indokokkal, ez pusztán üzlet. Volt nekünk egy AGP is.., Abu most említést tett egy bizonyos CCIX-ről, nem ismerős a leányzó fekvése? ;)

    Ismerősi körömben van egy 5napos 1080as, vasárnap délelőtt ott leszek, révén februárban én raktam össze a configját szerintem beenged a gépházba negyed órára, átrakom majd x8-ba a kártyát és megnézem a 2.0-ás sávszél mennyire húzza vissza 1440p-ben. Ugyan ~99%-ra valószínüsítem az eredményt de kajak kíváncsivá tettetek.. :K

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák