- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Instagram közösségi fényképezés
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bombibmw
veterán
válasz akoska07 #46555 üzenetére
Nincs még nálam a game és nem is tudtam szerezni sajnos.
Ki van véve az összes pénzem a számlámról, így csak személyesen tudnám megvenni, arra meg várnom kell.
Vagy az megoldás lehet, hogy megkérek innen a közelből valakit, hogy vegye meg nekem az általatok linkelt oldalról és én kifizetem neki kp-ban?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz bombibmw #46558 üzenetére
En is pont irni akartam,mint erdei kollega,hogy megveszem neked ha kell. Nem az elso eset,hogy segitek masoknak hozzajutni jatekokhoz.
Hany ora fele lenne a gyulekezo ?
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
-
bombibmw
veterán
válasz Sebestyen01 #46562 üzenetére
Csak-csak.
Még 42 perc. -
-
bombibmw
veterán
válasz cyberkind #46566 üzenetére
Igen.
Igazából most lesz szükség a G502-re először.
Csak BF4-ben használtam, de azzal keveset tolom már nagyon.
Általában Logi F510-el játszok, de ehhez elengedhetetlen lesz és szerintem élvezni is fogom.Közben el is érte a játszható letöltést, úgyhogy kezdem is akkor.
-
bombibmw
veterán
válasz cyberkind #46568 üzenetére
Na, az első benyomások.
A grafika büntet.
Van egy-két bill kombó, amit nem könnyű megtanulni, de szerintem nem is fogom használni.
Nagyon fog ez tetszeni.A G502 faxa.
Pont jó a nehézsége és pontosan lehet vele célozni.
Én ajánlom a megvételét neked is.Apropó.
Uplay-en van egy-két jó vétel most akcióban, ha érdekel valakit.[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
Teljesen kedvet kaptam most ehhez a Division-hoz.
Lehet megveszem en is a napokban.
A graf a nagyon rendben van a gameplayek alapjan
Bar en gyanitom csak a coop-ot tolom majd ha lesz vki hozza...
-
TTomax
félisten
válasz Devid_81 #46571 üzenetére
Tényleg jó játék,viszont nem szabad orrba-szájba tolni mert akkor repetativ lesz,és szerintem elég egy alap kiadás belőle mert nagyon sok függ attól hogy mennyi tartalom lesz hozzá.Nálam év játéka.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Devid_81
félisten
-
daveoff
veterán
válasz TTomax #46572 üzenetére
Igazad van, nem szabad orrba-szájba nyomni, én beletoltam 56 órát 8.-a óta, és nekem már kezd elég lenni, a küldetéseket már rég lenyomtam, az kb 25-30 óra minden mellékküldetéssel együtt. A gyűjtögetni valókból van még, de csak azért, mert azzal nem igazán foglalkoztam, és így is megvan több mint a fele. Most már csak az van, hogy napi küldi, de ugye azok is ugyanazok a küldetések, amit már ki tudja hányszor lenyomtam, meg az értelmetlen lootolás, és a magasabb értékek hajszolása, aminek igazából semmi értelme. Meg ott a DZ 50-es szint elérése, de az is minek. DZ nem olyan jó, mert fingod nincs kibe kötsz bele, és ha egyszer átváltasz rogue-ba, akkor nem sok esélye van a túlélésre, mindenki rád megy, meg egyébként is a játékosok 90% nem kötegszik. Azért a karaktert ki fogom még maxolni amennyire lehet.
Szerintem pont, hogy a gold kell, ha akar még vele játszani az ember, mert magában az alapjátékban nagyon kevés a tartalom. Pedig nagyon jó játék lett, hatalmas lehetőségekkel, nálam is év játéka jelölt, csak kicsit gyér a tartalom.
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
TTomax
félisten
válasz daveoff #46575 üzenetére
Azért írtam,hogy a goldos dolgot mert sajnos az Ubi nagyon sokszor eljátszotta a bizalmat.Nekik már csak akkor fizetek ha kinn van a kész produktum,tehát előre nem,így ők is érdekeltek hogy jó dolgokat rakjanak le az asztalra,ha el akarják adni.
(#46573) cyberkind
Nálam nagy pozitívum hogy hosszú idő óta az első olyan játék ami megmozgat 8magos+HT procikat,ugye DX12 se kell hozzá,illetve az SLI most már rendben megy.A grafika a másik pozitívum,mert jól skálázódik,és sok opció van amivel testre szabható.A játékmenettel sincs gond,csak ha random emberekkel mész elég sok a "hit'n rush" player,hogy hova rohannak azt nem értem de erről nem a játék tehet. Ubisofttól egyébként szokatlanul jó produktum.[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
daveoff
veterán
-
daveoff
veterán
válasz daveoff #46575 üzenetére
Még azt elfelejtettem, hogy az alap sztori, maga történet és annak megvalósítása, hangulata az 10/10, annyira életszagú az egész, hogy hihetetlen. Remélem csinálnak belőle valami profi mozifilmet, jó alapanyag lenne.
-
cyberkind
félisten
válasz hszilard666 #46581 üzenetére
Lehet mert van sztorija is meg a DZ-ban tudsz egyedül is vadászni, de többen jobb.
-
daveoff
veterán
válasz hszilard666 #46581 üzenetére
Persze lehet, mindent tudsz játszani egyedül is, csak úgy nem olyan jó móka...
-
hszilard666
veterán
Értem, köszi Urak lehet hogy beleugrok
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
norb55
őstag
Nem tudom kinek miért tetszik ez a Division, szerintem egy elég sablon környezete van és elég fura játékmenettel rendelkezik. Én nem veszem meg , nekem nem jön be a játék
-
norb55
őstag
válasz cyberkind #46586 üzenetére
Doom, és a Maffia jónak ígérkezik, bár ez a Division is úgy volt hogy megveszem, de néztem pár játéktesztet róla, és azt mondtam köszönöm ezt kihagyom. Farcry Primal volt az a játék amit nem hittem volna hogy megveszek. Nem vagyunk egyformák, én ezt tiszteletbe tartom .
-
nagyúr
válasz norb55 #46589 üzenetére
Én csak a Doom-ot fogom kihagyni,majd meglátom.
A többi az jöhet,Mafia kötelező,FCP-t is csak a Division miatt raktam félre.Division esélyes lehet az év játéka címre sztem.
Engem oda ragaszt a székbe.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
TTomax
félisten
válasz norb55 #46589 üzenetére
Hát a doom hatalmas bukás lesz,köze nem sok lesz az alapműhöz,egy multira hegyezett UT lesz,amit Doomnak álcáznak...A Division meg azért üt ekkorát,mert az emberek ki vannak éhezve a könnyed játékmenetre,meg a szép grafikára.Igen,a grafikára amit ugy igazán a bf4óta fps játékban nem kaptunk.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz cyberkind #46593 üzenetére
Én csak azt látom multira hegyezik de keményen,nem nagyon beszélnek single player tartalomról,és az nagyon rossz jel.
-
TTomax
félisten
válasz cyberkind #46595 üzenetére
Nagyon kevés,de sajnos ez most a trendi...Tomb Raider is nagyon rövid lett,és csak az nincs benne,ami naggyá tette,a tombok..,
-
cyberkind
félisten
válasz TTomax #46596 üzenetére
Ennél felesleges többet várni, sőt már ez is meglepő, mert ugyebár ma már az 5-6 órás de nagyon pörgős CoD a divat, ami meg hosszabb mint 10+ óra az meg sok évente jön mint a Gta, én a single miatt veszem a játékokat, a CoD-ból is sok megvan de nem fogok multizni soha se azokkal, sőt nagyon kevés az a játék, mennyire jó is volt a Mafia 1 több 10 órája.
A Tomb Raider meg ilyen lesz, vagy még ilyen se, a mai generáció már fogyatékos kb, leül a konzol elé azt le van szarva hogy van-e értelme a játéknak, csak legyen könnyű és lehessen haladni.
De egyébként a régi Doom se volt nagyon hosszú mai szemmel, a 3 meg viszont rohadt hosszú játék még ma is nemcsak régen.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Én meg nagyon remélem, hogy E3-on robbantanak címeket, mert nagyon kevés most amit várok idén...
Amit talán legjobban, az a Witcher 3 Blood and Wine DLC, jó 30 órás lesz. Több, mint manapság egy teljes játék...
Az a szerencse, hogy cyberkind-hoz hasonlóan többször is simán kijátszom azt, ami tetszik, szóval ha akarom le tudom kötni magam mindig valamivel.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
bombibmw
veterán
Bár bealudtam, de amennyit játszottam a játékkal, azt kell mondjam, hogy jó és van benne potenciál.
Kivettem a szűrőket és mindent maxon hagytam, így 60-95 fps között bírja a 970 és még ezek nélkül is szép a játék.
Fogok vele játszogatni.
A Doom abszolút nem érdekel, a Mafia igen, de abból csak a single campaign. -
cyberkind
félisten
válasz keIdor #46598 üzenetére
Horizon 3 PC-re szinte biztos hogy be lesz jelentve, de még sok más is.
Egyébként szomorú hogy manapság ez a trendi hogy minél rövidebb legyen egy játék de pörögjön, én azt se értem hogy a Bioshock Infinite hogy lett ilyen elképesztően hihetetlen játék az utóbbi évekből, vagy épp a Witcher meg a Metal Gear, a Gta meg túl egyszerű az is inkább multis lett ami jó, de már nagyon unalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest