- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Instagram közösségi fényképezés
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Az két darab TX, csak annak van értelme SLI-ben, ilyen 9-10GB-os használat miatt.
Én ha 300 ezret szánnék procira akkor már megvárnám az i7-6950X-et, a legnagyobb hülyeség most venni tavalyi Haswell-E-t drágán, mikor mindjárt itt az újabb 10/20-as Broadwell-E.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
TTomax
félisten
Heaven 4790K (4.8GHz)+Z97
Heaven 4930K (4.8GHz)+X79
És ez FHD,ennyit dob a PCI-E 3.0 mert más nem nagyon.... a proci elvileg még gyengébb is azonos órajelen,és a teszt csak egy magot használ... nem sok,de 4K-ra szépen kinyílik,csak ott nem mértem előtte le...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
-
TTomax
félisten
válasz #35434496 #46109 üzenetére
Nem is aludtunk(tam) a sógornője a kórházban szül éppen...amugy én azért az Aleskabukszáért egy fillért nem adnék,kb mint egy kitaposott zsíros kozáksapka. Felőlem aranyból is lehetne... nekem az ruppótlan marad drága szip testvirem)
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
törölt tag
válasz hszilard666 #46110 üzenetére
Ténykeg a szemétégető. Bombit is befizetem.
-
törölt tag
Bombi! A szemétégetőnél melyik nap van akció?
-
törölt tag
AMD Radeonnal a Division. [link]
Dzsihháddd!!![ Szerkesztve ]
-
gyiku
nagyúr
válasz keIdor #46058 üzenetére
es meg muveszek is: Gyíkoktól eredhetnek a szaharai sziklarajzok „babakezei”
hüllő
-
cyberkind
félisten
Ez a lassúság meg a 88x lenyomott F5-ös frissítés a prémium hozománya?
Megéri előfizetni! -
addikt
válasz #35434496 #46107 üzenetére
Akkortájt, mikor ez kialakult, én még nem látogattam ezt az egyébként igen nívós fórumot , úgyhogy áruljátok már el légyszi, hogy mi a tököm az a ramszesz?
Olvasom a sorokat, vigyorgok, mint aki érti, pedig nem...
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
WaterWawe
őstag
OMG!!! Mikor lesz róla cikk a PH-n?
Szerk: Egyébként nekem ez van fennt, semmi gond nincs...
[ Szerkesztve ]
-
ffodi
veterán
válasz TTomax #46082 üzenetére
Honnan szerezted a procit?
Azért kérdezem, mert nemrég elpasszoltam egy golden 4930k-t, és az külföldre került.
Nálam az 4,6 GHz-en ment 24/7 1,25V-tal (Linx stabilan). 5GHz-et simán ment benchre léggel.
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
TTomax
félisten
Ocuk, 8Pack A fesz még random! Uncorenak van jelentösége?Sajnos késön láttam a hirdetésed a lapod pedig jó lett volna.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz WaterWawe #46134 üzenetére
Én kb 10 perce raktam vissza az előző drivert azután,hogy melóból hazaértem,mert tényleg gond volt.
Tegnap kezdődött vmivel azután,hogy feltelepítettem a drivert.Egyszerűen újra indult a gépem.
Azt hittem a tuninggal akadtak gondok (ami eddig beton stabil volt),de hamar rájöttem,hogy a driver okozza a gondot.Hiába jönnek az ájemdés próféták.
NV legalább kijavítja majd.
Ájemdénél minden hiába.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
CJ4567
nagyúr
válasz akoska07 #46144 üzenetére
Volt NV-m több is, volt AMD-m is. Se NV-nél, se AMD-nál nem volt gondom(ami gondom volt mindkettőnél user error volt). Nem tudom miért mondják a gondokat NV/AMD-nél, eddig egyikkel se volt gondom. De komolyan, NV-nél, AMD-nél is felraktam a drivert, majd ment szépen. NV-nél volt FX5200(grafikus lassító), 7300GT(imádtam, Dead Space 3-at és Crysis 2-t is játszottam vele, egyszer csak elhúnyt VRAM hibával), majd 9500GT(ezzel se volt gond leszámítva a teljesítményét és hogy 70 fokos volt), AMD-ből HD4550(gyenge de első DX10-es GPU-m), 4670(ezzel semmi gondom nem volt, halk, hűvös, csak már öreg és teljesítménye is kevés), és 6770(ezzel se volt még gondom december óta).
Gondoltam leírom hogy mit tapasztaltam. Lehet pont kifogtam a jó szériákat, nem tudom, csak érdekes hogy látom a sok gondot, NV-nél is láttam jópár gondot, AMD-nél is, mégse tapasztaltam őket.
A túlfeszelést(CPU oldalon) igen, AMD laptop(Athlon II valami) 1.2V-t kap alapból, K10Stattal 1V-n simán elmegy stabilan, és -20 fokot jelentett.
AMD CPU-m utoljára egy Athlon XP 2500+ volt, P4 Prescott óta vagyok Inteles.
No Sana No Life
-
Devid_81
félisten
válasz WaterWawe #46134 üzenetére
Nekem a 362.00 is vacakolt, olyanokat lag-olt a Dying Light mint allat, sot egyszer fagyott is.
Most visszaraktam a 361.91-et es minden tokeletes ujra...de kozben az nvidia mar kidobott vmi uj betat 364.51 (8.3.2016) szoval olyan sokat nem kellett varjunk...latszik azert driver oldalon nagyon dolgoznak a sracok...
-
CJ4567
nagyúr
Kicsit untam már hogy itt csak az megy hogy milyen rossz az AMD, és az NV milyen jó. Újabb kártyákkal nem volt tapasztalatom, de nálam se NV, se AMD nem rakoncátlankodott. Nekem CPU/alaplappal gyűlik meg a bajom, VGA gondmentes volt eddig. Intel és AMD cpu-val is volt gondom bőven már Amikor random bios beállítás miatt nem települt fel a Windows mert mindig kékhalál, vagy egy memóriádat nem szereti az alaplap, az priceless
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
nagyúr
válasz Devid_81 #46147 üzenetére
Sztem nem a driverben van a hiba,hanem az experience baszakodik.
Biztos nem felejtettek el drivert írni NV-nél.
Sztem amiket belepakolnak az experience-be (sok túlzó védelem) az kavarhat be a win-nek.De igen,jól látod,folyamatosan dolgoznak rajta.
#46145 CJ4567 :
Jó a karmád.
A többi meg már nem is számít.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Steam Deck
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest