- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tirexi
addikt
Tessék felvettem a hibát: [link]
-
Neoteric
addikt
Hát én most a zsír új ssdmre is win7et raktam, egyszerűen nem érzem h váltanom kéne, mert mindennel meg vagyok elégedve. Csak azért h néhány benchmark alatt valamivel több pontot kapjak, tuti nem fogok olyan rendszerre váltani ahol trükközni kell azzal h visszarakjam a normális start menüt, vagy hogy a fentebb említett anomáliákba belefussak.
PSN: ne0teric_sAN
-
gabor0077
aktív tag
Tökéletesen elmondod a véleményemet a Win8-ról, én is hasonló grafikai bugok miatt váltottam vissza a jóöreg 7-re
(#4050) Rasiel
PS3 exkluzívokat bűn kihagyni, szinte kivétel nélkül zseniális mindegyik.. És az is igaz, hogy a legtöbbjük csak kontrollerrel olyan, amilyen. Egy Heavy Rain irányítást pl PC-n billentyűzettel nem tudom hogy oldanák meg... Az tipikusan az a játék, amit HDTV-n, az ágyból játszol
[ Szerkesztve ]
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
-
Tirexi
addikt
Nem. A sima 8-ban nem volt és 8.1 után sem. Inkább úgy mondanám, hogy a VGA csere óta van ez a hiba.
De a 7-ben nincsen ilyen hiba megnéztem ugyan ezekkel a képekkel és driver-el.Korábban csak driver install után volt de csak amíg be nem állította magát a win.
(#4057) BlackSoft:
Na tehát ennyi. Viszlát Win 8!!!!!![ Szerkesztve ]
-
BlackSoft
addikt
Nálam is ugyan így villog... Ha simán képet váltok a personalization-ben, akkor is.
A Windows 8 egy idő után elkezd ilyen hülyeségeket csinálni, amikor felteszed, akkor az első pár napban az igazi.
[ Szerkesztve ]
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
Rasiel
senior tag
válasz gabor0077 #4054 üzenetére
PS3-am nincs, és nem is tervezem a beszerzését, úgyhogy ezek nálam sajna kimaradnak. Heavy Rain-ről hallottam, hogy nagy cím konzolos berkekben, de még nem láttam róla videót. Persze lenne pár cím, amit szívesen kipróbálnék, de ezért én nem fogok konzolt venni. Kontrollert PC-hez használok, autós, focis játékoknál nagyon jól jön, azokat bill-el nem igazán tudnám elképzelni. Még régen PS2-ön játszottam Half-Life-ot és TimeSplitters 2-őt, hát joy-al nem igazán ment, eléggé béna voltam. Persze szerintem megszokás kérdése az egész, ha nap mint nap azzal nyomnám, akkor egy idő után azért belejönnék valamennyire.
Blacksoft, Tirexi: Megnéztem ezt a diavetítést, nálam nem volt semmi villogás.
TROLL ON
Ha "vérpistike" lennék, erre írhatnám azt is rosszmájúan, hogy biztos a 120 meg 144 Hz miatt van.
TROLL OFF -
trufa12
addikt
Ha kell valakinek 1 jó netezős pc- viheti az enyémet
fel tettem 320 baAz élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
trufa12
addikt
am ezt tuti valami frissítés csinálja mert nekem is ez van mostanság előtte pl tök gyorsan betöltött a gép --..-
nem tökörésszettpl olyan van most hogy újra kell indítanom a gépet -.- mert fagy a firefox ... lassú etc, újra indítom és minden rendben van nem tudom hogy nyomoznak e v mi a fene van ezzel a win8.1 el -.- de durva...
ezért felesleges ilyen pc-is
80 ból kihozok 1 jót mellé ps4 et... a végén az lesz[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
Rasiel
senior tag
válasz BlackSoft #4060 üzenetére
Mondjuk jelenleg intel VGA-t használok, amikor még itt volt a 780 azzal megmondom őszintén nem néztem meg. Soha nem használtam még az asztali diavetítést. De remélhetőleg nem NV-s hiba. Mondjuk mikor rákerestem a problémára olvastam AMD VGA-nál is ilyen gondot, de nem Windows-on volt. NV driver Release Notes-ban utánanéztem, hátha írnak ilyesfajta hibáról, de nem találtam.
(#4063) trufa12: Pl. Win update-et én telepítés után OFF-olom, nekem ne töltögessen le meg telepítsen magától semmit se. Manuálisan szépen leszedem a frissítéseket, amik nekem kellenek, aztán kész. Win reinstall esetén meg ott vannak egy mappában, aztán onnan feltelepítem őket. Sok helyen olvastam már, hogy a Windows Update kavart be.
[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
Na amúgy már Win 7-ről vagyok.
-
Tirexi
addikt
Ezekkel mi a baj?
Az 5 éves LG LCD monitorom a mai napig pixel hiba mentesen végzi a dolgát a munkatársamnál.
Pedig akkor is azt mondták, hogy LG-t ne.A mostani TV-m is LG. Nem értem mi a gond.
Ja tudom mi a gond. Neked nem ilyen van.
(#4075) h1mpi:
Erre mondhatnám azt hogy a VGA az Asus-nál meg az EVGA-nál kezdődik és ott is ér véget.
Neked csak Gagyibájtod van. Mint nekem.[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Akkor vitatkozz
Ezen Tirexi tudna Angry Birs-öt játszani nem a dobozokat kellene dobálnia szegény plüssökkel
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
TV-nél az a jó, hogy a listaár csak tényleg tájékoztató jellegű. Ha sokat keresel találsz akciósat.
Az enyém külföldi bemutató modell volt. 370 000 Ft-ért vettem, igaz nem volt doboza és a talpon van egy alig látható hajszál karc. Mindig ilyenekre megyek, mert én se tudok rá vigyázni...Ne a monitorokkal példálózzatok én TV-ről beszéltem
[ Szerkesztve ]
-
ÁdiBá
veterán
Erről vitatkozhatnánk. Volt munkatársam samsung gyártónál, gyárban dolgozott...
Azt mondta samsung tv messziről felejtsem el, pontosan nem taglaltattam vele, hogy miért is.
De neki ez a véleménye, hiszen látta hogyan készítenek termékeket.Amúgy én is LG használok, jó pár éve, és még semmi bajom nem volt vele.
Személy szerint semmi bajom nincs se a SAMU-val, se az LG-vel.
SAMSUNG telom van, LG tévém.
Még eddig mind két eszköz működik.Mellesleg szerintem Monitor DELL-nél kezdődik és EIZO-nál fejeződik be.
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
h1mpi
félisten
Erre annyit tudnék mondani, hogy aki, amit termel vagy ahol dolgozik mindent elkerül, mert a mai fogyasztói társadalomnak hulladék termékeket gyártanak... Erről van pár cikk meg videó is. A kezdete a villanykörte effektus volt és jött át minden termékre. Nekem nem volt szerencsém az LG termékekkel (TV, Házimozi, Telefon, Mikró), de biztos csak szerencsétlen voltam
[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
Ilyen problémám nincs .) nagyon szépen hasít a ps2 emu, meg a psp emu is
bár psp nél vannak hibák de az még nem is annyira komoly szerintem mint a ps2 , még hátrébb jár
bár maga a felépítése ötletes a psp emunakAz élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
ÁdiBá
veterán
A jelenlegi termékeket szerintem nem 100 évre tervezik, nem is 10 évre.
Kivenne másik alkatrészeket, eszközöket ha soha nem pusztulna meg semmi?!
Nem sok ember cseréli a termékeit a tudatos fejlődés miatt...
Amíg megy addig jó. Itt a gyártók picit rásegítenek...Szerintem vagyis véleményem szerint tudatosan csinálják a napjaink termékeit rövid élettartamú időkre.
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
Motion_Blur
félisten
Én is így vagyok vele. LG TV + Samsung telefon + DELL monitor
És nagyon elégedett vagyok a TV-mel, még mindig rácsodálkozom amikor messzebbről nézek rajta mondjuk egy Discovery HD-t és tényleg ki akar mászni az állat a képernyőből annyira élethű A színek pedig sokkal természetesebbek és valósághűbbek mint a konkurens márkánál. Legalábbis amikor én a TV-met vettem kipróbáltam több hasonló kat. Samsung TV-t is, mert alapból azok mellett voltam, de az LG odaverte őket sok szempontból.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
törölt tag
Hányszor mondjam el nektek ha TV akkor az a kib@szott VIDEOTON a tuti gyerekek!
-
trufa12
addikt
-
Rasiel
senior tag
LCD TV-kkel nem igazán volt még tapasztalatom, nekem pl. nincs otthon és egyelőre nem is tervezem a beszerzését. Ha már egyszer veszek, akkor olyat is szeretnék majd, hogy (komoly) visszalépés ne legyen képminőség terén a monitoraim után. Több Samsungot láttam már haveroknál, de azok abszolút nem győztek meg, igaz azok nem ilyen áron voltak, mint, amilyet te linkeltél. Viszont láttam már egy Panasonicot, ami nem volt rossz.
Ha nem szembetűnő a karc a káván, akkor pl. engem nem zavar.(#4081) ÁdiBá: LG is gyárt elfogadható monitorokat, de igaz, hogy most a Dell nyújtja a legtöbbet ár/teljesítmény mutatóban, ezért is ajánljuk sokkal nagyobb százalékban a monitoros topkiban. Ha valaki komolyabbat akar, annak meg NEC vagy EIZO, ez egyértelmű, persze azokból sem teljesen mindegy melyik széria.
(#4083) trufa12: Régebben próbálkoztam még a PS2 Emu-val, de akkor belefutottam pár játékba, amibe azért voltak grafikai bugok (pl. NFS Hot Pursuit 2, ami PS-en jobb is volt, mint PC-n), akárhogy is állítgattam meg próbálkoztam. Pár lehet én voltam a süsü hozzá.
(#4091) players111: Ismerős, hasonló volt nekünk, amikor még gyerek voltam. Még fekete-fehér volt.
[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
válasz SzlobiG #4094 üzenetére
jah akkor azért nem volt gond mert sony bravian toltam ?
mert én azon semmi hullámzódást nem vettem észre (gondolom ezt értjük input lag alatt )ami meg ide került lg még nem volt szerencsém kipróbálni konzollal mert a ps3 ast eladtam közbe.
[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
Én meg másolok pendrivera azt pittyeg itt nekem xD lol
nah de mindjárt települ a SEVEN.Lehet érzi már a vesztét azért énekel
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs