- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁdiBá
veterán
Most olvastam hogy 700 dodoért érkezik az uj Radeon ami alaposan lealázza a Titan X-et vele együtt a GDDDr5 is a multé. Magyar pC guru oldalon olvastam ma.
ÁdiBá
-
Asbee
veterán
Köszi, hát netezni meg játszani szoktam csak. Film az TV-n. Még átgondolom mi legyen. 970-el még úgy éppen kisebb kompromisszumokkal el lehet lenni. Persze mondjuk egy witcher 3-ban már éppen 60 fps van meg vele.
(#29244) Keldor papa: Dell sem tűnik rossznak. Ha az ember nem hardcore játékos az a 20-22ms input lag sem annyira gáz, persze közel sem egy TN sebesség amit az AOC képvisel. Viszont nem is vagyok már egy hú de nagy játékos.
-
Asbee
veterán
24-es AOC Gsync mellett maradtam. Vasárnap meglesz, kíváncsi leszek rá.
-
h1mpi
félisten
Ha van egy jogtiszta 8.1 kulcsom, de nincs 8.1-em honnan tudok leszedni? Torrent?
Fully electric lifestyle!
-
-
h1mpi
félisten
oké köszi kaptam segítséget priviben
-
BlackSoft
addikt
Csak arra figyelj, hogy a kulcs, és az retail iso egyező verziók legyenek Nyelv viszont nem számít, legalábbis magyar kulcsom van, de mindig az angol-t szedem le, csak azt nézem, hogy x64 Enterprise.
(#29266) CJ4567: Retail lemezkép birtoklása, még kulcs nélkül sem warez. Olyan, mintha lenne egy Win lemezed, csak tok nélkül/kulcs nélkül. A crack/activator stb a warez-hez köthető dolog, nem a retail tartalom. Nekem kulcsom van, lemez nincs is, hivatalosan is a MS oldaláról kell letöltenem az ISO-t (de torrent oldal is megfelelő, hiszen ott is lehet retail kép, ami mást nem tartalmaz, csak azt itt nyíltan tiltja a szabályzat, hogy linkeljünk, de az oldalak miatt, nem a retail tartalom miatt, MS oldaláról akár lehet is linkelni)
[ Szerkesztve ]
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
ÁdiBá
veterán
válasz keIdor #29270 üzenetére
Nagyon szép, de a custom lesz belőle az oda b@szós, mikor 60-70 fokon megy 1500 Mhz a GM200, TitanX meg már kiégne ilyen tempó mellett.
Nekem a kedvemet is elvette tőle az nvidia hogy csonkított lett 250 ezeré...
Beteg ennek is a feje már mint az nvidiának.Büntetni fog az AMD...
Most végig túrtam több oldalt is, hasonló eredményeket keresve, de mind ugyan azt mutatja.
Az AMD új grafikus kártyája 1050 MHZ gyorsabb mint a Titan X, gond nélkül hozza az első helyet, a kérdés itt az hogy mennyire hivatalosak helytállóak ezek a dolgok.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
kovsol
titán
válasz #35434496 #29277 üzenetére
Én attól tartok, hogy hasonló tuning potenciál lesz benne, mint egy 290x-ben. Pedig ha úgy lehetne tépni majd mint egy 7970 -t anno, akkor az már baráti lenne.
Egyébként ez 4K ugye. Van egy olyan érzésem, hogy azért ott tesztelnek, mert a HBM miatt ott a legnagyobb az előnye.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
h1mpi
félisten
Hiszel még az AMD-s grafikonoknak? A mantlival már egyszer átverték a népet... hiszem, ha látom itt PH-s emberek mérésében... a 390X a vízzel együtt brutál áron lesz, illetve nem mindenki fogja szeretni a vizet rajta.
Amilyen minőséget gyártanak a vízzel lesz állandó probléma.[ Szerkesztve ]
-
ÁdiBá
veterán
Én nem tartom rossznak az AMD, illetve volt mikor sikeres termékkel állt elő, lásd X800 széria illetve a 5870 széria, majd a 7970 széria.
Ezekkel különösebb gond nem volt, egy kártyával.700 dodoért érkező R9 390X számomra jobb választásnak tűnik mint egy Titan X / 980Ti.
Megvárom a megjelenését mert WQHD-ra kell nekem, illetve számít hogy milyen hangos, meleg a GPU.
Nem szeretnék 980 után egy sarokcsiszolót vásárolni a gépembe.
Sokallom az nvidia árait...Bár én is már csak koca játékos vagyok, hol játszok pár napig, hol hetekig semmi...
Asszony mindig mondja, mi a fenéért veszel ilyet mikor nem játszol... Lehet igazságot beszél.(#29278) kovsol Nagyon tolja a HBM memóriát az AMD, már azt mondta hogy a GDDR5 a múlt illetve 640GB/s sebessége félelmetes a kártyának nem beszélve hogy ez 128 Rop egység mellett funkciónál.
Bemutatták már, hogy tetemesen jobb mint a GDDR5, a gond csak ezzel az, hogy nem a memória az uralkodó tényező egy kártyán.
GPU ha lassú te hiába raksz mellé ilyen memóriákat.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
h1mpi
félisten
Ez oké és igazad is van. A családba vett 7970 brutál erős vga még talán nekem is elég lenne FHD-ban. Kicsit hangos a ventije, de más baja nincs.
Viszont a 700$ régebben, amikor 225-230 Ft/$ volt az árfolyam, simán átszámoltuk EUR-ba és megvolt a Mo-i bruttó kisker ár. Most viszont a $=280 Ft. Érdemesebb így számolni és nem lesz csoda meglepi:
700$=196 000 Ft + 20% VÁM + 27% ÁFA = 298 000 Ft.
[ Szerkesztve ]
-
ÁdiBá
veterán
-
ÁdiBá
veterán
Mert az lenne nekem a biznisz!
(#29284) freestyée Titan is milyen áron volt 2-3 éve?! Nézd meg 100-90 ért dobálják hozzád.
Titan X használtan ph simán dobálni fogják, általában mikor az nvidia lehúzza az új szériáról az információkat, szabadulnak is meg tőle. Vagyis célszerű.
Másfél év múlva majdnem kint is lesz az új széria a zöldeknél, tudod mikor veszel te Titan X - et.. ott rohad meg a boltok polcain 300 ezeré...[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
kovsol
titán
válasz hszilard666 #29287 üzenetére
Sok értelme amúgy sincs fejleszteni. Ha nem ész nélkül bekapcsol az ember mindent, hanem pár dolgot lejjebb vesz a beállításoknál sokszor rengeteg fps -t lehet nyerni, de közben nagyítóval kell keresni a grafikai eltéréseket.
May the Force be with you!
-
ÁdiBá
veterán
válasz SzlobiG #29292 üzenetére
Igazából ahogy olvastam róla nem is drágább mint a GDDR5, maga a nyákon lehet spórolni hiszen nem kell hozzá olyan bonyolult nyáklap mint egy GDDR5 esetében, de maga a HBM memória egység drágább.
Lényegében fej-fej mellett haladnak az árral, miközben a technológia lényegesen jobb a HBM esetében.
Akik látták már a 390X úgy nyilatkoztak hogy a nyáklap lényegesebben letisztult az előző szériákhoz képest, valószínűnek tartották, hogy a memória miatt.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
hszilard666
veterán
válasz Balathruin #29295 üzenetére
Hagyjuk már! Tableten mi a sátánsegget lehet csinálni aminek jót tesz a 4k? Ok képnézegetés i'll give you that, de másra nagyon nem. zabálja az aksit az akkora kijelző és hardver sincs tabletben hogy rendesen meghajtsa...
más:
Ma voltam egy APR ben és megtaperoltam az új macbook airt. Hát azt hittem hogy lepetézek. Gyors, halk, gyönyörű a kijelző meg fenomenális...Más vol.2:
Érkezik a családba egy ilyen ha megjött majd megtaperolom és írok róla logout cikket. Érdekel valakit?Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Balathruin
veterán
válasz hszilard666 #29299 üzenetére
Ki mondta hogy tabletnek 4K kell? QHD-t írtam, az is több mint sok.
Radeonos lapos? Az itt senkit sem érdekel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest