Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    válasz TTomax #25606 üzenetére

    ha egy 1440p kombot tudnal nezni azt megkoszonnem. vizben van boooven tartalek (120x45+280x30 van csak a CPUra), a 3820at elvileg 43x100ig fel lehet kuldeni. ahogy en lattam mondjuk 5760ban sokkal GPUlimitesebb vagyok, pl mert a kepernyo szelere tolt effektek az egesz szelso kepernyore szamolodnak, a blur implementaciotol fuggoen pl zabalja az eroforrasokat egy kijelzohoz kepest.

    pl Far Cry 4 egy / ket kartya, Crysis 3 egy / ketto, esetleg egy assetto corsa (bar ahogy hallom abban epp elszallt a multgpu tamogatas a legutobbi patch ota). de igazabol ahogy van idod, ha van regebbi tapasztalatod az is erdekel. foleg amiatt, hogy pl 980akhoz kepest mennyire melegek, hangosak, mennyire volt para egyuttelni veluk. a Cosmos tudna nagyon jol szellozni, de ahhoz feszt kene adni a ventikre :B. neztem a Cosmos 2ot is, abba rendesebben elfernek pl a vizzel, de annak nem tudom a tetejere rakni a kormanyt amikor nem hasznalom (firstworldproblems, tudom)

    nezegettem egyebkent a 8GBket is, negy gyarto van, ebbol a gaming kiesik, XFX DDnek meg kene nezni rendesebben a huteset, plusz van TRixx olyan 130k korul is. a digi vrmes vapor 150.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák