- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz WaterWawe #15649 üzenetére
En meg remelem kivagjak a fenebe, strandidoben, vasarnap delutan nincs jobb dolga, mint trollkodni a forumon, nullat er az egesz gyerek, teljesen megertem, hogy kiutaljak mindenhonnan. Mi is leszarjuk ot.
Szerintem le is tilthatnad, mi vagy te a lelki szemetesladaja? Fel eve meg utalt teged, elmondott minden szarnak, azt most neked sirdogal, nem gusztustalan szerinted?Meg fel eve itt tettek rendet csak neki a moderatorok, azt tegnap Steam-en ramir, azt elhordja Kalandort meg proci-t is mindennek, ne nekem vergodjon meg masnak, alljon a moderatorok ele a bajaval. Ja hogy Gerinc kene hozza... vegyen maganak.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz Erdei88 #15652 üzenetére
Mondjuk nem mintha érdekelne bárkit is, 3-4 hete csináltam egy nagytakarítást YouTube-on, több csatornáról is leiratkoztam, amit már egy ideje nem néztem, és közte volt az övé is. Mióta erőlteti a 21:9-et pláne nem érdekel, igénytelenné vált az egész, oda tölt fel meg azt, amit akar, úgyse nézi senki. Kutyát nem érdekli.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Asbee
veterán
Gyerekek, 5 perce röhögök és nem bírom abba hagyni. Akit érdekel mit írt privátban elküldöm. Persze gyáván letiltott. Nem baj Tirexi úgyis olvasod amit itt írunk, add ki magadból, nyugodtan küldj még pár privátot, legalább a napi komédiám megvan.
(#15655) freestyée: Privátot nem szabad megosztani. Na most aztán mindenkinek jólmegaszonta.
[ Szerkesztve ]
-
WaterWawe
őstag
válasz keIdor #15651 üzenetére
Nincs rá szükség.
Ezt muszály idéznem.
Tirexi: "Hehe látom már a privát üzeneteim sem szentek. Na mind1 akkor te is mész a süllyesztőbe te szemét mocskos gyökér szarrágó szutyogány. Eltartott kis szaros. Blokk."Asbee: Nem osztottam meg, csak idéztem belőle.
[ Szerkesztve ]
-
Maszki
tag
Nekem volt szerencsém elég sokat beszélgetni vele. Számtalanszor viselkedett inkorrekten, és még sorolhatnánk, de mindig lenyeltük a [moderálva]. A Ts-ről már mindenkivel összeveszett aztán egy kis idő elteltével, gondolom amikor egy ember sem maradt aki szóba állt volna vele, vissza jött, mintha semmi nem történt volna. Lényeg a lényeg egy gerinctelen, megalomán, gyerekes, költekezési mániás, [moderálva], aki előszeretettel mosolyog a képedbe, aztán qurva anyázik a hátad mögött. Ezzel mindent elmondtam róla.
Csak még érdekesség képen egy nemrég történt eset, többen is alátámaszthatják:
Beszédtéma volt, hogy miért utálhatják ennyien a Tirexit, ő is ott volt, teljesen értelmes keretek között beszélgettünk. Én kulturáltan előadtam a véleményemet, megkérdeztem, hogy nem haragszik e meg, azt mondta dehogy, mondjam nyugodtan. Megbeszéltük, elfogadta, mindenki "bólogatott". Utána még beszélgettünk, röhögtünk stb. Másnak pedig, minden előzmény nélkül, kommentben elküld a p*be, a tegnapi miatt. A többiek is csak néztek, hogy ez most wat? tipikus, nekem itt lett belőle elegem...
[ Módosította: radi8tor ]
◄ Maszki ►
-
keIdor
titán
válasz Maszki #15658 üzenetére
Alátámasztom, pontosan így történt. Bocsánatkérést nem ismeri, elvárja hogy a seggét is kinyalják, bólogatni kell neki, a véleményedet kikéri, de aztán nem hallgat rád, mert minek "Ő" jobban tudja, a képedbe mosolyog, a hátad mögött meg kidumál. Senki nem kíváncsi erre, ki is lett már téve.
Én sokáig bíztam benne, hogy tud emberként is viselkedni, tud is, csak ideiglenesen. Még ugye grillezni is elhívtuk Győrbe, nem élt vele, hívtad Balatonra, nem élt vele, akkor élje le magányosan az egész életét, ha neki így jó.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
BlackSoft
addikt
Gyerekek nekem itt nincs senkivel sem bajom, és nem érdekel mások véleménye, ki mit gondol kiről, miről, úgyhogy ezeket mellőzni szoktam. Viszont, ami itt megy, hogy folyton csak a veszekedés, meg a másikról való társalgás megy, annak már semmi köze az informatika világához (még a focihoz sem, mert arról is szívesen beszélek, olvasok), így ezennel én ezt a topicot törlöm a kedvencek közül, és én sem fogok többet bejárni, mert nincs egy jó ideje semmi, amihez hozzá tudnék szólni, és úgy nézem nem is nagyon lesz...
Sem az itt lakókkal, sem Tirexivel nincs problémám, így mindenkit szívesen látok bárhol, bármilyen témában (főleg szakmaiban), de minthogy az egymás közti konfliktusaitokhoz nincs közöm, nem érdekem ezt olvasni minden nap. Sajnálom, hogy ez lett ebből a topicból, nagyon sok hsz-ig szépen működött, és sok mindent megéltünk itt
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
cyberkind
félisten
A K. Életbe hogy mindenki lelép, így elsüllyed a topic, tényleg kár ezért.
-
SzlobiG
félisten
válasz keIdor #15659 üzenetére
Én már mikor mondtam, hogy ne foglalkozz vele ne "bízz" benne mert mindég ugyanoda fogtok kilyukadni felesleges köröket kár futni vele. Várom a videóját, de remélem a végén azt nem felejti ki belőle, hogy mennyi segítséget kapott itt... ja de az már nem számít... tipikus.
Nézd meg tomax is mekkora haverja volt anno aztán mi lett belőle kb mindenki a nagy haverja volt már itt, de hát mi vagyunk a hibásak ő még véletlenül se.
Én csak sok sikert tudok kívánni neki a 4 fal között.
(#15665) Neoteric
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Egyébként a Sony direkt szopat minket az 500 gigás Ps4-el amikor a The Last Of Us is 50 lesz?
A Ps4 Slimbe még a 10 Tb is kevés ha így haladunk, márpedig nem hiszem hogy 1-nél többet pakolnak majd bele.[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Mi van itt gyerekek Én szépen elbeszélgetek magammal is csak kicsit unalmas
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
hszilard666
veterán
Na... Amikor először megjelentem itt össze akasztottam a bajuszom Tirexivel, és ugyanazokat írtam le amit most írtok Én is kaptam anyázó privátot hogy hogy merm szidni a konzolt Azóta meg sem merek szólalni mert lehet hogy lát a Mestör Huhh de kiváncsi leszek a vidire amit készít, remélem benne leszek Híres leszek a Zinterenton O.O
Más:
PS4 re telepíteni kell O.o azt hittem hogy csak bedobom a lemezt és mehet a menet
Most láttam, nem megsértődni![ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
SzlobiG
félisten
válasz hszilard666 #15676 üzenetére
Ha már nem azt írod amit ő hallani akar, akkor el vagy küldve a fenébe saját véleményed nem lehet a dolgokról csak ami neki tetszik nem hiába veszett össze már vele kb mindenki itt.
Azért kíváncsi lennék, hogy a neten kívül is így viselkedik-e, hogy csak az jó amit ő mond...
-
Neoteric
addikt
Mondjuk ez a képsor eléggé lesarkított sztem.
1) Új konzolt veszel tokkal vonóval, nem új GPU-t a régi konzolodba.
2) Használtan konzolhoz ugyanúgy tudsz venni 10k körül játékokat, és nagyobb ünnepekkor psn/ms storeon ugyanúgy vannak leárazások. Konzolon a digitális játékokkal el tudod játszani azt, hogy felesbe vesztek játékokat haveroddal, mivel tudjátok azt használni ketten egy időben (máris feleződik a játék ára).
3) Mostani PC játékok 95%-át hozzákötik vmi klienshez (steam, origin, uplay, etc), amit tovább kell adnod a játékkal ha meg akarsz válni tőle. Konzolnál kiveszed a lemezt és odaadod a másiknak minden cicoma nélkül.
+1) Konzolon nincs ultra grafika, meg 1080p se minden esetben, 60fps meg aztán pláne.. de az ilyen budget vgakkal PC-n se lesz. Szal vmit vmiért.[ Szerkesztve ]
PSN: ne0teric_sAN
-
keIdor
titán
Az utolsó négyzetbe inkább nCore-t tettem volna.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
hszilard666
veterán
válasz Neoteric #15678 üzenetére
1. Konzolt nem tudsz upgradelni, míg pct igen
2. Én bontatlanul veszek 10k ért gammát
3. Nem értem miért kéne eladni egy játékot is, nekem tele van egy szekrényem PC játékokkal, és semmi pénzért nem válnék meg tőlük
4. 7970 szerintem nem budget 2560x 1440 ben elboldogul majdnem mindennel, és verhetetlen áron lehet kapni (ne is beszéljünk a 100k s 7990 ről ami itt figyel az aprón )
+69 () A konzollal hatalmas baj hogy az ár/érték aránya a béka segge alatt van.
Személyes problémám vele hogy nem testreszabható mint egy pc
De ne érts félre, nem kívánom senkinek a pokol tüzén való ropogósra sülést, mert konzolja van.
Keldor Papa:
Hát ja. A pcseknek hatalmas rákfenéje a warez Nem azt mondom hogy én sosem varezolok, de sajnos nem tehetem meg hogy minden filmet/játékot/zenét megvegyek ami érdekel, mert akkor nem tunék mit enni holnap de azt is vegyük figyelembe hogy konzolon is jelen van ez a xarság.
Én már nagyon várom, elsőnapos vétel lesz, aztán majd hasítok a sivatagban egy gyönyörű Chargerrel B)[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
keIdor
titán
válasz hszilard666 #15680 üzenetére
Nem bántásból, de a hardverboltba se mész be és viszed el a 780Ti SLi-t fizetés nélkül azzal az indokkal, hogy ha kifizeted nincs mit enned.
Meg gondolom te sem örülnél neki, ha a főnököd azt mondaná, hogy ebben a hónapban most nem fizet ki, mert nem lesz mit enniük. A játék sem jár alanyi jogon, ahogy semmi más. Megvennél egy 100k-s PS4-et 3 évig semmi bajod nem lenne vele, és telne játékra is... nincs is mit lecserélni rajta, mert ott rendesen megírják a szoftvert, nem erőből oldanak meg vele mindent, mint PC-n, ami meg is látszik a portokon.A PC-nek van rossz ár/érték aránya ugyanis szándékosan úgy van megírva minden, hogy neked mindig csereberélni kelljen és játékárakból én is ki tudok keresni neked szélsőséges árakat, tessék: [link].
Konzolra is be lehet szerezni mindent bontatlanul 13-14k-ért, a Last of Us pl. most 11,5k-ért is beszerezhető.Annak a 7990-nek pont olyan is a hatásfoka... erről beszéltem, mindent erőből, a szoftver meg vagy megy vagy nem, de 100%-os skálázódás sosem lesz. Folyton rád van erőltetve a hanyagul megírt szoftver, szándékosan vezetnek a hardver folytonos cseréjére, és látszólag még örültök is neki.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Neoteric
addikt
válasz hszilard666 #15680 üzenetére
Nem vagyok only konzol párti én sem, de meg tudom érteni azokat akik arra váltanak. Egy nap nekem is lesz psem pc mellett. Az eladhatatlanság szerintem inkább negatív mint pozitív a PC-nél, főleg h mostanában szinte minden játék félkész, tele van buggal, etc. Ha újonnan vett játékokat gyűjtögeted, akkor tényleg béka segge alatt van a konzol ár/érték aránya, de én pl kibírom h megjelenés után 1-2 héttel vegyek meg vmit majd fele annyiért, amit utána ráadásul szinte zéró bukóval tovább is tudok adni miután kitoltam vagy meguntam, és így kb nem kerülnek a játékok semmibe. Szóval ez elég szubjektív.
Crew-t amúgy várom én is, hosszú idő óta az első autós játék, amire felkaptam a fejem és mutatok némi érdeklődést.
PSN: ne0teric_sAN
-
hszilard666
veterán
válasz keIdor #15681 üzenetére
Értem én, mondjuk az ár/érték arány jobban belegondolva szubjektív, 780ti sli re meg még gyűjtenem kell
Konzol NEKEM nem fun annyira mint a pc. Az évezred egyik legjobb feeelingje kibontani egy új hardvert. Én pl imádok gépet upgradeelni, nekem ott kezdődik a fun hogy összeszerelhetem A varezzal teljesmértékben igazad van, de mentségemre szóljon hogy ami nagyon bejön azt megveszem hogy itt figyeljen a polcomon. Ár érték arányt úgy értettem hogy magának a hardvernk, de már ezt is megkérdőjelezem, mert a konzoloknál, mobiloknál tableteknél nem a hardverfronton dől el a harc hanem magánál a szoftvernél pl Apple
Neoteric:
Az eladhatatlanságot úgy értem hogy nincs szívem eladni őketKeresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
cyberkind
félisten
Ez a Crew egy TDU 2, csak jobb fizikával és kevesebb kocsival, semmi különös, semmi új ismét.
-
-
cyberkind
félisten
válasz shaddam #15692 üzenetére
Fél perc?
Na ha lesz ps4-em erre nagyon kivi leszek, mert 3-on, játéktól függ, de általában sok.
1 terra ismét csak kevés.(#15693) Keldor papa
Szerintem lesz az 3, egyelőre csak 6 terra van, most terveztem venni még, meg külsőt is, de ez mindent felborít.[ Szerkesztve ]
-
Firestormhun
senior tag
Tegra K1 elég badass lett, már csak egy rendes szoftveres környezet kéne neki meg egy izmosabb cpu rész. [link]
...
-
shaddam
aktív tag
válasz SzlobiG #15697 üzenetére
Engem már 1 éve blockolt itt a zsarnokgyík, youtubeon meg talán 2010 körül, mert volt pofám kérdezni tőle. Irigy vérpistike vagyok na
Mondjuk privátban kb augusztus óta fenyegetőzött hogy tudja ki vagyok meg hol lakom. Azóta levegőt se merek venni, várom a verőbrigádotRájzenHét 1700|GTX 1060 #TeamZsarnokgyík #Internetesvérpistike Retro multis mókák---> http://szondi.ninja
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs