- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁdiBá
veterán
Valakinek volt hozzá szerencséje már kipróbálni a Survarium című játékot?!
Kaptam egy Privát Zárt körű BETA cd kulcsot, úgy hogy én most töltöm le a S.T.A.L.K.E.R játék készítők új alkotását.
Sajnos most valamiért nagyon gané a netem... 29-30MB/s szoktam letölteni de ez valami kiakasztó....
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
WaterWawe
őstag
Nem vagyok amatőr... Be volt kapcsolva alapból, működött is, de amint hozzányúltam a szorzóhoz, azóta fixen van az órajel. (És igen, csak ahhoz nyúltam hozzá meg később persze a feszültséghez és a ramokat X.M.P-be raktam.)
Erdei: Lesz benne később videókártya és akkor már inkább egy kisebb gamer gépnek mondható majd. Valami R9 280 / 670 körüli kártyára gondoltam.
Keldor: A feszt nem lehet így állítani. Van az Auto és azután +0,02, +0,04, +0,06 etc.
Destiny király játék, sajnos még nem sokat tudtam vele játszani, 4-es szintű vagyok, de nagyon jól néz ki és játékélményben sincs hiány.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Akár szándékosan is butítva lehet, láttunk már ilyet ugye régebben nem is egy gyártónál.
Az a baj, hogy Z77-es MSi előtt még csak nem is ültem még, szóval nem tudok segíteni, nem tudom hogy néz ki az UEFI ott.
Szlobi talán tud segíteni neki, de neki MPower van, ami a legjobb, szóval akár teljesen más is lehet az UEFI nála.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
h1mpi
félisten
válasz keIdor #15561 üzenetére
Tudom, de volt G43 is és ott is vissza vette simán, csak akkor nem, ha fix feszen volt.
Az óra jelet a Intel Speed Stepping enabledre mindenképp vissza kell vennie csak a feszhez van köze a vore voltage modnak. UEFI-ben nagyon kicsi az eltérés. Ez nem olyan, mint az MAXIMUS UEFI, hogy még az anyám tyúkjának a hangjának a mhz-ét is tudod állítani[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
WaterWawe
őstag
Érdekes mert terhelés nélkül több feszt kap a proci mint, terhelés alatt. Ez nálad is így van, vagy lehet állítani rajta?
-
hszilard666
veterán
Ez wut? [link]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
h1mpi
félisten
válasz hszilard666 #15571 üzenetére
ekkora köcsögöket Biztos Titan-Z 500 eurós áron
Letesztelték a piacot, kutyának se kell 3000 EUR-ért, jöhet a sales[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
CJ4567
nagyúr
Nvidia Geforce TITAN Z Black Ultimate Viccet félretéve, kíváncsivá tettél mi lehet ez.
[ Igazából nincs szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Firestormhun
senior tag
Új Shield/Tablet Tegra K1-gyel. Feltehetőleg.
[ Szerkesztve ]
...
-
keIdor
titán
Szerintem a streamelős szarjuk, Shield 2 Tegra K1-el.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
CJ4567
nagyúr
válasz BlackSoft #15581 üzenetére
Bele lesz integrálva egy I7-5960X, 32GB DDR4, és egy Asus Xonar gaming hangkártya, egy 120GB SSD, egy 500GB HDD, és ezt egy speciális alaplappal adják, amin csak egy processzor foglalat van(Broadwell), saját chipset az Intel és NVidia összedolgozásával, és ehhez elég lesz egy 450 wattos táp
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
BlackSoft
addikt
válasz KillerL4dy #15584 üzenetére
A név innen jött:
9800GX2
(#15585) CJ4567: Na jó, itt húzzuk meg a határt
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
CJ4567
nagyúr
válasz SzlobiG #15590 üzenetére
Honnan tudod?Megvan. "Its a countdown to a date of a countdown which reveals "classified" evga material on a "republic" of "windforce" pilots which ultilize "jetstream" technology to increase the cuda count. On the other hand its a "phantom" message because we are merely in the "matrix" and its all gonna end up "toxic". Ez jó[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
válasz KillerL4dy #15592 üzenetére
Csak szerintem XBOX gombok a kontroller gombjai? Amúgy jól néz ki, tetszik a fekete-zöld kombináció
No Sana No Life
-
keIdor
titán
válasz KillerL4dy #15592 üzenetére
Egyik sem rossz, csak az ár amit kérnek érte az a vicc. Mert az irányítás miatt jobban megéri, mint bármelyik telefon, akinek játékra kell. (leszámítva az iPhone-t, mert arra jó kis kiegészítőket kapni és amúgy is arra írnak és optimalizálnak mindent)
Meg a Shield 1-et nem is lehetett kapni USA-n kívül.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
CJ4567
nagyúr
Az mitől lehet, hogy sokszor beírok valamit Youtubeba és aztán teljesen máshol keveredek ki, mint ahol akarok? Pl. most legjobb Skyrim modokat nézegettem, majd valahogy DJ Assass1n - Frag Outot néztem
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest