- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rasiel
senior tag
Lemaradt az előzőből: LG, ASUS, Benq, Philips, stb. gyártóknál sem divat ez a belépő IPS kategóriában.
(#11505) cyberkind: Van, akit nem zavar, meg lehet oldani másképp is, pl. teszel alá valamit, ahogy iWater. Mondjuk annyiszor én sem szoktam állítgatni, de jaja, néha jól tud jönni.
[ Szerkesztve ]
-
Rasiel
senior tag
2209WA, nem? Abban el is hiszem, hogy nem. 50-70k közötti kerettel általában mindig azok mennek ajánlásra, legjobb ár/érték aránnyal ezek rendelkeznek. Mondjuk a régebbi, CCFL-es szériát előbbre tartom én is, de az újakra sem lehet különösebb panaszom, egész korrektek ennyiért.
Amúgy itt a fórumon a monitoros topikot sokan Dell által fizetett topiknak titulálják. De azért nem véletlenül vannak túlsúlyban ajánlva a Dellek. -
keIdor
titán
Wolfenstein chapter 1-et lenyomtam, 70 perc volt, úgy, hogy benéztem mindenhova, kegyetlen állat játék, rég tetszett FPS ennyire, talán csak tavaly a Bioshock és a Metro volt ennyire korrekt ebben a műfajban számomra.
Különösen tetszik és sokat ad a hangulathoz, hogy itt végre a németek németül beszélnek, és nem angolul német akcentussal. Eddig 10/10 nálam, nagyon bejön.
Szerk.: És hozzáteszem jól megy, de nincs mindig 60fps. Lőttem pár képet is.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Rasiel
senior tag
válasz keIdor #11511 üzenetére
Akkor kár volt temetned így előre az optimalizálás miatt. Ilyet se mostanában lehetett tőled olvasni, ha PC-s játékról volt szó.
Szerk.: Így képek alapján nem néz ki rosszul a játék, de nem vagyok elájulva tőle. Mondjuk még mindig jobban elviselem ezt, mint pl. az agyoneffektezett BF4-et. Ott nem kevés hely volt, ahol már bántóan zavaró volt.
[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
Far Cry 3 4K-ban: [link]
-
ÁdiBá
veterán
Azért vicc hogy a TombRaider játszható ezzel a két magos processzorral, Maximális grafikán fullhd-ban.
De, egy StarCraft2 maximális low grafikán is élvezhetetlen online... Olyan CPU igénye van annak a játéknak neten hogy szerintem rengeteg FPS játékot fölöz...ÁdiBá
-
tirexi.HD
újonc
-
cyberkind
félisten
Ecsém ez mi?
(#11525) Tirexi
Zseniális.[ Szerkesztve ]
-
WaterWawe
őstag
Ha valakit érdekel, itt az unboxing videó.
[ Szerkesztve ]
-
ScomComputer
veterán
válasz keIdor #11530 üzenetére
Hali..win7-en vagy 8.1-en tolod,és melyik driverrel?
Nekem win8.1-n random kivág a játék,még a monitor is elsötétül néha, látom te is használsz Msi-Afterburner-t,azt hittem az okozza...Oh nekem is ez van akkor meg mi okozza, Ááááá
freestyée: Köszi,meglessük...
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
-
bombibmw
veterán
Nagyon tetszik ez a Wolfeinstein.
A kórházas pályán már a grafika is elég jó,alig bírtam abbahagyni.
Szépen is fut,semmi laggolás,vagy ilyesmi,csak a betöltéseknél.
A 3 gigából viszont megevett 2958-at.
Ahogy Tirexi mondaná,beteg lett a game.
Igazi Bethesda stílus.(#11532) freestyée:
Grat a monitorhoz.
A lábad közét azért kihagyhattad volna.(#11536) h1mpi:
Régen kötött már le így játék,szerintem megérheti megvenni.[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
-
norb55
őstag
Hardverkerbe nem akar senki menni értékesítőnek, vagy szervizesnek? Felvétel van a boltba.
Keldor papa Könnyű a játék amúgy?
daveoff Nem kell azzal kapkodni nem "lóverseny "
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz norb55 #11548 üzenetére
"I AM DEATH INCARNATE!" fokozat, ez az utolsó előtti fokozat, azaz majdnem a legnehezebben nyomom.
Szeretem ha a játékban van kihívás és nem lehet rusholni, mert akkor halál.
Tirexi videójában láttam, hogy a legkönnyebb mennyire könnyű, így gondoltam akkor az én ízlésemnek ez lesz a legmegfelelőbb. De így is négyszer haltam csak, ebből 2 az én hibám volt.Szóval ha akarod könnyű, az elsőn ahogy láttam szinte nem is sebez az ellenfél.
Nálam már keményebb, de ha nem kezdő az ember nincs értelme alább adni.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
Új hozzászólás Aktív témák
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Spórolós topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- PayPal
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD FX
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest