- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
-
Rasiel
senior tag
válasz norb55 #12578 üzenetére
HP-nál legtöbbször elég vastagon fog a ceruza az árazást tekintve. Összességében nem gyártanak rossz monitorokat, ha az IPS paneleseket nézzük (van pár kiemelkedő, nagyon jól sikerült darab köztük), de szerintem nem érik meg a felárat. A linkelt monitorért elkérnek közel 200k-t, de annyit nem ér.
(#12601) Tirexi: Várjuk szeretettel az unboxingot meg a véleményezést. De aztán ne csak 5 perces videó legyen.
-
Rasiel
senior tag
válasz Tirexi #12606 üzenetére
Ok, várjuk.
És mi lesz, ha nem jön be?
Arra azért kíváncsi leszek, hogy milyennek érzed majd játékok alatt. Szerintem nem szabad majd gondnak lenni, ez az én privát véleményem. De ahogy írtam is, túl nagy elvárásokkal ne feszülj neki, csak szépen visszafogottan, nehogy aztán csalódjál 1-2 dologban.(#12607) BlackSoft: Mondjuk azt szokták mondani, hogy az első benyomás az fontos. Én pl. úgy vagyok, ha elsőre nagyon tetszik valami, akkor tuti az lesz pár nap használat után, hogy elkezdek kukacoskodni, itt-ott keresem majd a hibát, ez nem tetszik, az nem tetszik, stb.
(#12609) freestyée: Gondolom "sebesség" terén sincs vele problémád, főleg egy U2713H után.
[ Szerkesztve ]
-
WaterWawe
őstag
Nekem megvan a monitor 3 hete, de még egy játékkal se találkoztam ahol nem ment volna ez a felbontás.
-
BlackSoft
addikt
válasz Rasiel #12612 üzenetére
Hát nem tudom, hogy akkor már ittam-e, de azt tudom, hogy aznap este elég sokat
Ezt nézzétek meg 2160p@60hz - DP-vel
(#12614) freestyée: Na azt viszont szerintem megéri Én amúgy iPhone 5S-t akartam. Volt nálam pár napig. Utána rátaláltam egy mobilarena tesztre a Nexus 5-ről. Megvettem. Nem bántam meg
Szerintem 2db 780 elég a 4K-hoz sok helyen... Nekem amikor volt a 780-am, akkor kipróbáltam minden játékot 4K-ban, és sok helyen elég volt az az egy kártya is. Jó nem Crysis 3-ra gondolok, de 25-30fps-em volt még BF4-ben is minden maxon. (tényleg minden maxon volt, pedig az élsimítást ki lehet már kapcsolni 4K-nál elvileg) Szóval egy SLI elég a legtöbb játékhoz.
(#12615) Rasiel: Van benne valami
[ Szerkesztve ]
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
-
Rasiel
senior tag
válasz BlackSoft #12613 üzenetére
Lehet nálad tovább tart a tisztulási folyamat, akkor biztos megütött rendesen, ha már downgrade-n gondolkodtál egy ideig. De ugye, ha tovább iszol, szinten tartod magadat, akkor nem kell gondolni a másnaposságra, fejfájásra. Felénk egy hajléktalan csávó ilyen, józanul még nem láttam... persze, amikor zsíros kenyérrel kínáltuk, azt nem fogadta el...
[ Szerkesztve ]
-
BlackSoft
addikt
válasz Rasiel #12615 üzenetére
Hát én ha huzamosabb ideig részeg vagyok (nem szoktam, de voltak azért olyan nyári bulik, amikor egyik helyről a másikra jártunk több napig) akkor az azt jelenti, hogy többet iszok, mint eszek, ezért örülnék egy zsíros kenyérnek
(#12616) SzlobiG: Az a baj, hogy kicsit félek a 4K-tól. Méghozzá a Win miatt. Jó lenne ez a felbontás, de még nem volt alkalmam kipróbálni hogy is néz ki. Gondolok itt az ikonok, szöveg méretére... És, mint tudjuk a scaling egy nagy szar a Win alatt, tehát ezzel lehet, hogy gondok lennének.
Az az LG IPS-el szintén elég nagy, 3440x1440, de ott még szerintem nem kell gondolkodni a méretekről, mert láttam már 27"-on 1440p-t, és teljesen jó. Tehát azt meg merném venni vakon is.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz BlackSoft #12613 üzenetére
hu, az ara is egesz jo. meg ket ev es remelhetoleg olyan 100-120 korul mar lesznek 4K IPSek akkor, eleg durvan elkezdtek esni az arak.
ez a jo egyebkent az eyefinityben, monitor upgradenel harmas szorzoval szamolok, szoval egy ideig meg marad a mostani 3K setup.
Tirexi Diablo3 tud 48:9et is, csak szolok.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
BlackSoft
addikt
válasz SzlobiG #12622 üzenetére
Szerintem nemsokára lesz valami update a 8.1-re, mert nem mostanában derült ki, hogy szükség van a 4K-ra való optimalizálásra. Microsoft is lépni fog a dologban, nagyon elkezdett menni ez a 4K dolog.
OIcsósodnak a kijelzők, mennek 4K közvetítések, 4K tabletek jelennek meg, NV/AMD drivereket ad ki, ami direkt 4K miatt van...---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
BlackSoft
addikt
válasz Tirexi #12624 üzenetére
Igen, észre fogod venni. Most úgy is gépnél vagy... Vedd le 60hz-re 1080p-nél a frissítést, és húzgáld meg ide-oda az NV vezérlőpult ablakát Nekem úgy tűnik laggol minden egyes mozdulat, az egérben hatalmas inputlaggot érzek... Félek olyan monitort venni, ami nem 120hz-es legalább.
(#12615) Rasiel: Jut eszembe, megint iszok amúgy, és most nincs ingerem ITX-re downgradelni
[ Szerkesztve ]
-
BlackSoft
addikt
válasz Tirexi #12627 üzenetére
Ja, hogy ilyenkor dolgozol, az szép
60hz 4K-ban az a baj, hogy nem érzékeled, mert alig van fps-ed, Win-t meg gondolom nem nagyon használtál 4K-ban... De jól észrevehető ha 1080p-nél átrakod 60hz-re. Játékok alatt a 120fps 60hz-en, és 120/144hz-en ég és föld a különbség, akármennyire szidja a TN-t a sok ips fanatikus
(#12629) Tirexi: Nem lesz ablak kereted, de ha nyomsz egy win gombot, akkor nem teszi tálcára a játékot, hanem ott marad, mintha egy ablak lenne stb. Sok játékban van ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
Rasiel
senior tag
válasz BlackSoft #12626 üzenetére
"Jut eszembe, megint iszok amúgy, és most nincs ingerem ITX-re downgradelni"
Várj még picit, ami késik nem múlik, idő kell, míg hat a szesz. Majd erre térjünk vissza, olyan 3 körül, ha még itt leszünk.....Nekem úgy tűnik laggol minden egyes mozdulat..."
Igen, már ezek szerint jó úton haladsz... Most nem azért, hogy kötözködjek, de én nem érzek laggot így. -
BlackSoft
addikt
válasz Rasiel #12630 üzenetére
Amióta 144hz-es monitorom van, ha átmegyek másik gépre, vagy laptopra, akkor érzem a laggolást
Amúgy az ivászaton gondolkodva, lehet ha még többet innék, akkor AMD-re akarnék váltani Mi adódik ebből? Akinek AMD-je van, az alkoholista[ Szerkesztve ]
-
-
BlackSoft
addikt
válasz Rasiel #12633 üzenetére
Hát elcseréltem a 780-at egy házra
Aztán gyorsan kellett egy vga, vettem egy 650-et. Eladtam, kellett Watch_Dogs meg VGA. Na 780-at nem veszek újat 150-160K-ért, aprón nem volt ref. Vettem egy 760-at, mert kaptam hozzá Watch_Dogs-ot, meg 2db pendriveot. Most ezt eladom, akkor veszek itt egy PH!-s kollégától egy ref 780-at, aztán mellé még egyet(#12634) Tirexi: 2 gpu-s kártyát még NV-ből sem vennék
-
BlackSoft
addikt
válasz Tirexi #12636 üzenetére
Alapvetően nem is azért, mert jelenleg kiábrándító árban vannak, hanem mert 2 single kártya SLI-ben mindig többet tudott, mint azoknak a kártyáknak a gpu-ja együtt egy nyákon
Titan SLI nemcsak, hogy féláron van, de erősebb is, mint a Titan Z
AMD-t nem néztem, de minden bizonnyal 2db 290X jobban teljesít, szintén olcsóbban, mint a 295X2
[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
válasz BlackSoft #12637 üzenetére
Néztem teszteket azért a 295x2 hozza néhol a 290CF-et ami azért elég jó dolog. Tuningolni is lehet közel 100Mhz-et.
Egyértelműen jobb vétel két kártya azért.De hát ugye nem mindenkinek van 6 slot-os alaplapja oda meg jó a 2 GPU-s megoldás főleg ha van mellette egy hangkártya is. Ilyen Gene alaplapokba pont jó lenne.
-
keIdor
titán
válasz Tirexi #12624 üzenetére
A valaszidőt nem, a 60Hz-et lehet látni, viszont szerintem minimális különbség van a kettő között.
De embere válogatja, én elfogadom, hogy valakinek kevésbé, valakinek meg radikális a különbség, nem egyformák az emberek.Szerintem a Windows 9 lesz megfelelően felkészítve a 4K-rá csak, kb. 12 hónap múlva érkezik.
Viszont 32" környékén szerintem már nem gáz most sem a méret.
Azon a 24"-es 4K Dell viszont nem való Windows asztalra szerintem...Blacksoft: A 3440x1440 34"-esnek megegyezik a pixelsűrűsége a 27" 2560x1440-essel, magassága is ugyanaz, az kényelmes még.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
-
keIdor
titán
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Óra topik
- VMware
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.