- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti88+
senior tag
válasz KillHates #4750 üzenetére
De az 4 magos ezmeg 2 és szerintem ne hasonlitsuk a pici ninját ehhez , majdnem 2* akkora, és van rajta egy 12-es és egy 8as venti (ez utóbbi 4800rpm-en pörög van légszállítás ) Amugy sevcsenko az hyper tx2 vel hütve huzta 4230-ra ez annál egy kicsit jobb
[ Szerkesztve ]
Pisti -(*_*)-™
-
pisti88+
senior tag
ÁÁÁÁÁÁÁááááááá
Pisti -(*_*)-™
-
ludasmatyi
tag
Búcsúbeszéd a villanyszerelő temetésén:- Jó vezető voltál!- Mindig nagy volt körülötted a feszültség!- De most hogy kiverted a biztosítékot!- Földelünk!
-
nagyúr
válasz ludasmatyi #4753 üzenetére
Hub*zdmeg! Kiszel Tünde gyerekkorában????????????
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz pisti88+ #4751 üzenetére
"van rajta egy 12-es és egy 8as venti "
Ebben a mondatban a van szón van a hangsúly! Nekem is lenne rajta, de nem tudom rárakni Remélem emberünk küldi, mert eddig nagy a csend...Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz pisti88+ #4756 üzenetére
Nem, pénteken szóltam neki nagyon normális volt, gondolom küldi, mert mikor megy a postára a pénzért akkor egy füst alatt fel is tudja adni...
Meg neked kellenek ebben a hőségben a felfogatók!Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Laraxior
titán
válasz KillHates #4758 üzenetére
sürgesd meg nyugodtan,mert kissé igénytelen,nekem is lóg a két kingmaxnak a dobozával... pedig én elpaszoltam neki még 2x1GB ramot
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Pisti prociját meg kell hajtani....
4.5GHz-4.7..szép lenne..még a végén megveszem tőle"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
nagyúr
válasz ludasmatyi #4763 üzenetére
Ampert neki vazze' 1.5V-ot aztán húzd meg a haját!
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
ludasmatyi
tag
válasz KillHates #4764 üzenetére
LOL!1.6 volton sem akart többet menni a szemét dög.Még 1.65-ön sem az fölé nem mertem vinni!3600Mhz volt a vége!Rohadna meg!Soha többet nem veszek új cpu-t!
Búcsúbeszéd a villanyszerelő temetésén:- Jó vezető voltál!- Mindig nagy volt körülötted a feszültség!- De most hogy kiverted a biztosítékot!- Földelünk!
-
Laraxior
titán
válasz pisti88+ #4762 üzenetére
addig odaadom a kitesztelt kuadom.
nah mindegy,gyere 4re,azt megbeszéljük"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
nagyúr
válasz Laraxior #4760 üzenetére
Holnap rácsörgök!
Aztán ha nagyon ellinkeli lesz egy utam Debrecenbe. Igaz az utiköltség többe lesz de nem érdekel. Tényleg szervezhetnénk egy jó kis kiülős-sörözgetős mítinget!Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Laraxior
titán
válasz ludasmatyi #4765 üzenetére
hülyeség...az enyém is ment többet pedig nem volt éppen a legjobb. 3840en még stabil volt 1.6Von hajtsad a kicsikét
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
pisti88+
senior tag
Szegény haver 2-őt vett üzletből, de még a 3800sem jött neki össze
Várunk szeretettel Attis , esetleg egy lanparty?[ Szerkesztve ]
Pisti -(*_*)-™
-
Laraxior
titán
válasz KillHates #4767 üzenetére
naná...akkor én is melléd állok a memóriadobozzal
nah menünk tápolunk egyet aztán gyere Pitti
[ Szerkesztve ]
-
ludasmatyi
tag
válasz Laraxior #4768 üzenetére
De értsd már meg hogy az istenért sem ment többet!Megy ez a cpu 3840-et de amint elindítok akármit orthost prime-t akármit azonnal restartol a gép!Már 3600 felett ezt csinálja!Öcsémé is ugyanez az stabilan viszi a 3840-et!
-
pisti88+
senior tag
-
nagyúr
Az szívás, én most adtam el a jó kis 6750-esem:
Ennyire nem húztam meg, de a 4 GHz-et ki tudtam belőle sajtolni.Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
-
nagyúr
válasz pisti88+ #4769 üzenetére
Simán mehet. Az én gépem úgyis elfér egy Tecsós zacsiban
Bár én inkább beszélgetnék. Vagy ottalvósra szervezzük (nem horkolok nagyon hangosan ) és akkor mehet a warezolás meg a lanparty. Tiszta fertő.
Játékos is valahol a környéken lakik?Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz ludasmatyi #4776 üzenetére
Ha tudok majd válogatott E8xxx-et akkor majd szólok. A CHS.ben a fiúk megfognak egy-két tálca procit, beállítják az alaplapot 5 GHz-re és amelyik elindul, az megy tovább a tesztelésen. A Q9650-esem sajna nem tőlük van. 3.600-nál nekem is vége, de azt is mondják, hogy az új procik gyárilag FSB limitesek. Így van ez?
-
pisti88+
senior tag
válasz KillHates #4779 üzenetére
Hááát szerintem nemigy van, de quad alatt a lapok kisseb fsb-t viselnek el( márahogy a legtöbb tesztben láttam), de tegyük hozzá hogy a 45nm-es QX procik majdnem mindegyike repül 4ghz-n(eddig sokat láttam), de szerintem ebben nagy szerepe van a szorzóállítási lehetőségnek(feljebbvesszük a szorzót=nemkell akkora FSB, igylehet szerintem kikerülni az fsb wallt )
Nincsen közel, de te sem vagy a szomszédban, sopron viszont tényleg nagyon nagyon messze van...[ Szerkesztve ]
Pisti -(*_*)-™
-
ludasmatyi
tag
válasz KillHates #4779 üzenetére
Ez így lesz a legjobb csak előtte el kell adnom ezt!Majd leresek hozzá valami jó kis képet a hirdetéshez és úgy adom el aztán jöhet majd a másik!Ha odajutok hogy csere lesz megkereslek és majd rajtad keresztül veszek cpu-t!Nekem 8400-as elég!Ha léggel stabilan megy 4Ghz-et akkor jó a dolog!
-
pisti88+
senior tag
válasz ludasmatyi #4782 üzenetére
Hogyne lenne elég , ugye annak meg főleg aki csak heroes3-ra használlja a gépet meg warezre , de főleg warezre
Pisti -(*_*)-™
-
nagyúr
válasz ludasmatyi #4786 üzenetére
Nem szegény, egy híres francia színész volt a két háború között.
Meg miért ne röhögjem ki, engem is kiröhögnek a szerencsétlenkedem, ha bénázok, vagy ha hülyét csinálok magamból (mint a fenti figura)
"mert megérdemlem!"Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
ludasmatyi
tag
válasz KillHates #4787 üzenetére
Figyelj Kill elsőnek vettem teszteletlen használt 6750-et itt a ph-n ment jó volt meg minden DE 3540Mhz felett hiába rugdostam semmi!Elmentem kiskerbe vettem az helyett újat és az meg 3600Mhz-en kiakadt!Ez van most a gépemben jelenleg ugyan de nagyon nem vagyok elégedett vele!Ha eljutok a cseréig és te tudsz szerezni hajthatós példányt esküszöm aranyba foglalom a nevedet!Tökölig megyek érte ha kell bár én elég messze lakom.
-
Laraxior
titán
válasz KillHates #4788 üzenetére
egytányéras?
-
Laraxior
titán
válasz B-L-A-C-K #4790 üzenetére
nekem van egy 80as samsungom...hibátlan állapotban (HD sentinel,Everest)...mit ér Néked Uram?
-
Laraxior
titán
válasz B-L-A-C-K #4793 üzenetére
6?
-
Gaben01
őstag
Barátaim,zöld testvéreim!
Érdekel valakit egy brutál jó léghűtő? [link] Természetesen baráti kör kedvezménnyel. Tegnap megcsíptem 5K-ért egy Innovatek g92-es blokkot , így feleslegessé vált.
[ Szerkesztve ]
http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
Gaben01
őstag
-
Laraxior
titán
válasz B-L-A-C-K #4795 üzenetére
sata2. Igazából 5ért félre van téve munkatársamnak,azért mondtam 6ot.
De nekem az is jó ha ötért elviszed,neki meg majd kitalálok valamit. Aztán vagy kifizeted,vagy levonjuk...édesmindegy
jaa látom 120as segate van 4.5ért Nah mindegy.Az enyém viszont nem melegedős
Nem baj ha nem viszed,úgyis rajta van a Vista
Ma jön Pistinek az E8400..... hajtás lesz[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest