- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz Játékos #4500 üzenetére
Cyberlink power DVD 8 ezzel küldtem,de meg se nyikkan...
hopp most játszik valamit....leginkább semmitAttis a smilekre kapsz egy ötöst
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Játékos
addikt
válasz Laraxior #4502 üzenetére
Van olyan, aminek a nevében van Bluray. Tán...
Ahonnan szerezted, ott kéne megérdeklődni, hogy ők mivel játsszák le!
Egyébként mi az a film?
Jaaaaaa, most nézem, hogy HDDVD...hagyjad a rákba![ Szerkesztve ]
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Laraxior
titán
válasz Játékos #4503 üzenetére
most olvastam hogy se magyar hang se felirat...ennyit erről,de sebaj,ha ezt letudom játszani akkor nem kell aggódnom a legközelebbinél.
Transformers[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Játékos
addikt
válasz TazLeacher #4505 üzenetére
Nincs segge?
Bocs, csak vicc volt...Laraxior
azt a filmet pont 8GB-os változatban láttam, izmos DTS hanggal (azzal teszteltük a haver Z5500-asát ) és nem hiszem, hogy olyan óriási különbség lenne minőségben.
Ha meg 1080-at akarsz, akkor inkább Bluray!KillHates #4495:
ez csalás! Lara az aktuális párját "osztotta meg" velünk![ Szerkesztve ]
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
nagyúr
válasz TazLeacher #4505 üzenetére
Én is nős vagyok!
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
Képzeljétek az asszony várandós!
Két évig "dolgoztunk" rajta!Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Laraxior
titán
válasz Játékos #4506 üzenetére
720p-ben volt meg...de letöröltem...szóval most újra le kell szednem,az UPC már hajszol a sok adatforgalomért...de akkor megválok ettől a disctől,maradok a HD ripnél .mkv fájlok....abból is van millió a gépen. 30gigás MImpossible sorozat
Ezen a monitoron már ki is használom
Meglepő de crysis is fut ugyanúgy mintha 1280ban nyomnám.Csak az eslő 3 funkciót tettem közepesre a többi magas.szűrők nélkül 1920*1200ben.
Holnap teszek vistát,ha sikerül akkor raid0 tömböt is megcsinálom."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz KillHates #4509 üzenetére
Egy kis klozetet majd szereljetek a házba
Gratula fater...apuka jön a kiskocka"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
nagyúr
Nagy bódottá' ez nekünk. Januárban várható a pici!
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Laraxior
titán
válasz KillHates #4513 üzenetére
én is januári lenni
-
Játékos
addikt
-
pisti88+
senior tag
Attis GRATULÁLOK A KIS JÖVEVÉNYHEZ!!!! Reméljük hasonló képp szeretni fogja a pc-t mint az apukája !
Pisti -(*_*)-™
-
nagyúr
válasz Laraxior #4514 üzenetére
Én is! Ráadásul a nevem napján születtem!
A haverok azzal szívatnak, hogy vesznek pl. egy pár zoknit és
azt mondják, hogy egyik a szüli- másik a névnapomra!Szerintetek is bosszantó?
-
őstag
válasz KillHates #4509 üzenetére
Lenni öröm bódottság!
Egészséges kisbabát kívánok Nektek!
Killhates Jr. már fent is lesz 7-8 év múlva mi?Nekem is van örömöm, bár kisebb. Ma voltam utoljára konzultáción BP-en a logisztikusi bizbaszon és sikerült ez a vizsgám is, tehát szeptemberben mehetek szóbelizni és ha sikerül, akkor végre meglesz a papírom!
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
Játékos
addikt
válasz pisti88+ #4536 üzenetére
Szombat este otthon leszek...
Egyébként psychiátria! És egy igenjó nővérkével kettesben...KillHates:
inkább pontos úgy, hogy 4-et nevelek. A saját gyerkőcök száma 3...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Játékos
addikt
válasz KillHates #4539 üzenetére
Igazad van a felelősséggel kapcsolatban, de nem engedem, hogy apának szólítsanak. Van nekk apukájuk. Illetve pontosítok: nem tiltom meg, de kényelmetlenségeket szül, ha én is apa, meg az "igazi" is apa. Mondjuk az egy szociopata, faszkalap, de ezt még a srácok nem látják...
Pisti:
a fél lábbal pelenkázás nemlehet könnyű
ez a kisebbik nehézség. Mikor hazamécc vagy 50 óra meló után, és aszonggya a gyerek: apa, miután adtál reggelit, és elvitted Enit bölcsibe, játszunk rákendrollrészinget?!
Akkor inkább egy peluscsere, 3 lábujjal!Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
nagyúr
válasz Játékos #4541 üzenetére
Igen az nem venné ki magát jól ha a vérszerinti apjukat "szociopata, faszkalap"-nak szólítanák 5 évesen.
Nekem a nővérem anyai ágon volt a tesóm, és apámat "papának" szólította, apját meg apának.Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
Na megyek stand-by: Mindenkinek jojcakát!
[ Szerkesztve ]
-
Játékos
addikt
válasz KillHates #4542 üzenetére
Igen az nem venné ki magát jól ha a vérszerinti apjukat "szociopata, faszkalap"-nak szólítanák 5 évesen.
Azt hiszem, hogy nem is így van anyakönyvezve... De SAJNOS, és ezt őszintén mondom, attól még igaz...
Megígérte a srácoknak, hogy jön értük hétfőn. A srácok lelkesen összepakoltak, aztán vártak...meg azóta is...
Az gáz, ha egyetlenegy barátja sincs? Illetve volt neki 1, de az felakasztotta magát...
Szerintem ne rongáljuk a közhangulatot.Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Laraxior
titán
azannyát...hát én hamar kidőltem
Meglepi hogy a törökök elmosták a horvátokat...nem mintha érdekelne is a meccs,még egyet sem láttam.
Viszont kaptam segítséget a HDDVD lejátszáshoz.....csak az a baj hogy tegnap eltakarítottam a 26gigás monstrumot a gépről"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
GTX280 3dmark
Őszinte legyek? Nem sok...mondhatni nagyon kevés,egy 4.3GHzes QXel,ez semmi,0.
G92es GTSel csináltak 18xxx körüli pontokat,és nem 4300on járó QXel,csak sima quaddal.
Úgy fest váltás lesz,ha igazak a hírek. 2x4850 bemászik a gépbe,oszt jó is.
Csak az zavar hogy míg ráteszem a vizesblokkot máris ott vagyok mintha vettem volna egy X2-t"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest