Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chrystall

    senior tag

    Lenovo B560-nal van a következő problémám: fagy benne a hang, véletlenszerűen.

    A gép új, kb. másfél hete vásároltam. Win 7 lett rá telepítve, felraktam rá a CD-n kapott drivereket, valamint amelyikből volt frissebb azt leszedtem a netről a gyártótól és installáltam.

    A gond az, hogy a hang véletlenszerűen kifagy néha. Pl. zenét hallgatok, egyszercsak megakad a hang, és olyan fúráshoz hasonló zaj hallatszik, elég hangosan. Majd megy tovább megint a zene (nem a lejátszó a gond, akármin hallgatok zenét, ezt csinálja). Elég zavaró, mert teljesen kiszámíthatatlan, hogy mikor jön rá a gépre. Sokszor lehet tapasztalni ezt a hibát, ha zenehallgatás közben installálok valamit. Vagy van az a program, amint úgy hívnak: Lenovo Toolbox. Az mindig leteszi magát standby módban a tálcára. Ha annak az ikonjára kattintok, és megnyílik a program, akkor mindig van a hangabn ez a fagyás, pl. De sokszor minden érdekesebb ok nélkül van, pl. meg van nyitva a böngésző, olvasgatok, megy a zene, és egyszer csak fagy.

    Elég kellemetlen, mert a zaj ami ilyenkor hallható zavaró, mindg meg is ilyeszt.

    Van valakinek ötlete mi okozza? Nekem úgy tűnik, hogy a gép valami hettérfeledat végzése közben akasztja meg a hangot, és a fagyás talán a rosszul megírt driver miatt van. Nem tudom, ez csak tipp, mert akár mit próbáltam, nem működik megoldásként. Leszedtem már mindenféle drivert, más Windows 7-et installáltam, stb, semmi nem hat.

    A Lenovo nem akar foglalkozni a dologgal, mert azt mondják mivel oprendszer nélkül jött a gép, ők nem felelősek azért mit produkál az általam telepített Windows-sal, és csak pénzért foglalkoznának a szervízben a problémával. Elég gáz, hiszen akkor mirefel a garancia, hogyha pl. ez hardver hiba miatt van? A hardverhiba is használat közben jön ki, ilyan erővel bármien hibára rámondhatják, hogy nem foglalkoznak vele, mert nem kaptam a géphez oprendszert... Nekem van itthon eleve eredeti Win7, akkor minek vettem volna. Nem értem ezt a logikát. Ők biztos jól járnak így persze...

    Valakinek tanács a megoldásra?

Új hozzászólás Aktív témák