Hirdetés

Aktív témák

  • frame>24

    addikt

    kontra 5124 és 5125 (főleg)
    ez valóban szép, h megmondjátok neki, h nőként tekintetek rá, és randi/mélyebb( ;] ) megismerés czéljából keresitek a társaságát. (igen, érzem a mondanivalót: az öreg, tapasztalt bika már csak nyög egyet, s a tehenek összeszaladnak, aki nem, az pedig beteg tehén...)Csak, pl. Integra postjában is ottvót a kulcs-kifejezés "egy idő után..." - ja, feltehetőleg, mikor már látod, h lehet, mikor már legalább 1-2 biztos szimpátia-vissazjelzés jött. Hát, igy naná, hogy könnyü ezt meglépni, erre mindenki képes. És itt a röhej, mert ezt nézi félre a többség.
    Nap-mint-nap kezdem látni a valós életben, valódi nők között, h a dolog sajnos ilyen rútul egyszerü: a férfiak nagy piacán romlott húsként indul, aki egyből túl kedves és túl egyértelmü. Ez alól az a kivétel, mikor valaki olyannal kezdünk, aki titkon eleve nagyon érdeklődő irántunk.
    Egyéb estekben megy a gaming, mindenki részéről, --->csak tudat alatt és csöndben, ezért hulla mindegy, h nevén nevezzük-e vagy "szajkózzuk"-e. Fájdalmas élmény nekem is, de ezt látom.

    [ Szerkesztve ]

    ▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

Aktív témák