Aktív témák
-
ladybug
őstag
válasz EQMontoya #5400 üzenetére
Értem én. Azt nem értem, miért hiszed, hogy nem értem.
orbano: Se nem mély, se nem messzemenő következtetést nem vontam le. Csupán pillanatnyi benyomás. De egyébként akkor sem csípem az ilyen kirakatbabákat. Ne mondd, hogy nem látod?
[ Szerkesztve ]
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
orbano
félisten
válasz ladybug #5402 üzenetére
nem látom, egy bögyös csajt látok, aki úgy csinál, mint ha felhúzná a pólóját, aztán bemutat... és? Lehet hogy egy bölcsész a lány, csak felkérték, hogy csináljon egy ilyen animációt. De IRL sem tartom olyan fenemód elítélendőnek, ha valaki úgy csinál, mint ha, aztán mégsem. Nem ettől lesz valaki szűzkurva, vagy megjátszós, vagy akármilyen. Ezek től felületes következtetések emberekről.. az ilyet nem szeressem.
A vér nem válik VAZZE!™
-
Sipi16
őstag
Lehet, hogy MSN-en akart beoltani valami kockafejű tizenévest aki nem látott még élőben cicit. (És ebből csinálták a gif-et.)
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Sipi16
őstag
Látszik azt én is tudom, de a láttam már lefényképezett MSN ablakot ahol ugyan ez a téma és a másik oldalon egy tizenéves kocka ül.
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
orbano
félisten
az tényleg beteg. de egyébként ha feltesszük, hogy ez egy megtrtént eset, akkor is: miért ne lehetne az, hogy kicsit játékosabb a hölgy, és szeret incselkedni a pasijával... ismerek ilyet, és egyáltalán nem kurvás... sőt, vonzó dolog, ha egy nő tisztában van a képességeivel, és fel tud spanolni egy férfit...
A vér nem válik VAZZE!™
-
Sipi16
őstag
-
Sipi16
őstag
Persze. Egyszer elkezdett neten húzni mondtam neki, hogy 20perc és ottvagyok. Nem hitte el Azokat a szemeket láttad volna...
-
Tim82
félisten
a lelkébe sajnos nem látunk bele az animáció alapján. csak következtetéseink lehetnek...
nekem meg nem jönnek be az atomszemöldökű csajok. szerintem randák, no.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Wolverine
félisten
Ha a bemutatkozásában nem ír semmit:
a) nem akar itt ismerkedni, csak unaloműzőnek regisztrált;
b) olyan pasast keres, aki nem létezik;
c) nem nő, csak kamu.(egyébként egy ilyen levélre, amit írtál, az 50/2 válaszarány nem is rossz; sőt, saját netes társkeresős tapasztalataim alapján bármilyen levélre az 50/2 válaszarány nem rossz )
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
orbano
félisten
válasz Wolverine #5420 üzenetére
hehh én tegnap gyakoroltam, tesztelgettem különféle stílusú leveleket, kíváncsi leszek. de tényleg elég érdekesek az olyan lányok, akik semmit nem írnak magukról. mégis hogyan lehetne nekik írni? témád nincs ugye, mert nem tudsz róla semmit, a külsejéről nem írhatsz mert bukta, azt nem nagyon írhatod hogy ismerkedni akrsz vele, mert alapból bukta... meg az egész alapból nehéz eset, mert egy társkeresőben nőket kereső férfi eleve nem a férfiasság csúcsa a nők szemében. beszélgettem erről tegnap is lányokkal, és tényleg elég nehéz a helyzet. persze nem lehetetlen. de az 50/2 arány tényleg nem rossz úgy nagy általánosságban (van aki 2 hete el sem olvasta a levelem, gondolom van neki 200 ásik).
A vér nem válik VAZZE!™
-
Sipi16
őstag
Ha a lányok cikinek érzik a társkereső férfiakat. Akkor minek regisztrálnak társkeresőbe. Miért nem válaszolnak a levelekre? Ezeket sose fogom megérteni.
-
Tim82
félisten
1. kíváncsiság
2. kell nekik az egotrip
3. lehet, hogy nem is lány..."You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Sipi16
őstag
A harmadik kategóriával nem szeretnék találkozni... Így is ego az összes. (Tisztelet a kivételnek.)
-
_seth_
veterán
Én nem társkeresőzöm de egyik barátom szokott, csak azt írom le amit tőle tudok
A legtöbb nő olyan pasit keres társkeresőn aki milliomos és mellé még úgy néz ki mint Brad Pitt de akkor már csúnyácska is egy kicsit.
Olyan képet érdemes a társkereső oldal felhasználójának feltennie magáról amin éppen az Audi A8-ra támaszkodik és "Hawai búvár tanfolyam" c. utazási szórólapot olvasgatja éppen.
Sok nő aki képet is tesz fel magáról nem használ digitális fényképezőgépet a képek elkészítéséhez inkább a Google-t.
Sok nő akivel találkozott is élőben a "másra számítottam" mondattal búcsúzott (a másik felével meg ágyban kötött ki, 1-2 hét heves sms-ezés majd újra ott tartott ahol előtte azaz sehol...).Barátom is csinált olyat, hogy kamu személyt regelt az egyiknek az volt a legnagyobb problémája, hogy éppen melyik autójával: x5 vagy m5? közlekedjen a másik meg nagy paraszt volt, tehenet fejt stb, de a szöveg is ehhez megfelelően volt megírva... az egyik kapott üzeneteket a másik nem...
Igazából ez a társkeresősdi ahogy én látom az élő példán nem működik túl jól, persze biztos van akinek sikeres.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Tim82
félisten
nem az összes, csak a 90%. a maradék 10% pedig csalódik a netes társkeresésben és 3 héten belül törli magát.
különben jó az aláírásod, bár én ezt úgy ismerem, hogy "a halálban és az adóban hiszek, minden másról tárgyalhatunk!"
orbano (#5421): részletes, grafikonokkal alátámasztott elemzést várunk az eredményről![ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Sipi16
őstag
Néha a képek alá írok 1-2 megjegyzést. Növelem az egójukat. Ennyi. Akármilyen nyálas levelet írsz akkor se fognak válaszolni.
orbano: A fullos plázacicákat csak megnézem de eszembe se jut írni nekik. Én társat keresek nem pedig kitartott...
[ Szerkesztve ]
-
-
_seth_
veterán
Megjegyzés:
Baratikor.com, lehet a képeket értékelni...
Bűn randa nő a képen, megjegyzés: "Gyönyörű vagy!" "Sexy vagy!"Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
-
nagyúr
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Tim82
félisten
válasz fokukac #5438 üzenetére
ez fájt. főleg, amikor nekiugranak a házigazdának...
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
eh, ezt modt írta egy hölgyecske ismerősöm msnen:
Fiúúk! Mikor beleszerettek egy lányba ...
Mondd el neki hogy mennyire imádod Őt.
Ha szomorú, öleld át szorosan.
Legyen Ő az első a többi lánnyal szemben, akikkel együtt lógsz.
Játssz a hajával. =)
Adj neki virágot - ok nélkül.
Hagyd hogy a karjaidban aludjon el.
Énekelj neki - nem számít hogy mennyire rossz a hangod.
Táncolj vele - még akkor is ha nem szól a zene.
Puszild meg a homlokát Nézz a szemébe & mosolyogj.
Mondd el neki hogy mennyire gyönyörű."a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
_seth_
veterán
Aláírom
Bár én nem táncolok és nem éneklek...
Szerk: vagyis énekeltem már... de még nem táncoltam!
[ Szerkesztve ]
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
Legtöbb nő ha ezeket nem teszed meg megkér rá, hogy tedd meg persze van aki csak fogja magát és otthagy
-
_seth_
veterán
válasz Viszlát #5448 üzenetére
Mert nincsenek benne pikánsabb dolgok? Már a 14 évesek is olyanok mint a nyulak... hmm ez jó mondat, asszem le kellene védetnem
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ukrajnai háború
- BMW topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- iOS alkalmazások
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest