Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Megkérdezhetem, hogy hány éves a leányzó? Eléggé ez a nem is tudom mit akarok típusnak tűnik. Persze nem ismerjük a kapcsolatotokat, ha te úgy érezted hogy minden rendben van és ő nem szólt soha, hogy mi az ami neki nem tetszik, vagy lehetne máshogy, akkor egyértelmű hogy te nem vagy hibás. Három hónap amúgy még nagyon rövid idő.
Jobban járnál ha vége lenne, mert még nagyon sokat fogsz szenvedni a lány miatt.
Mindenesetre semmit ne tegyél most, várd meg hogy ő lépjen.[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
törölt tag
És ha szünetet tartotok, akkor majd egy hullámhosszra kerültök? Én ebben nem hiszek. Egyébként is szerintem ha már sokat kellett gondolkodnia, akkor nem igazi szerelem, azon nincs mit gondolkodni, azt nem lehet átgondolni, egyszerűen van, érzi az ember, és kész, a rózsaszín köd pedig meg sem engedi a túl sok gondolkodást, illetve ami normál esetben hiba lenne, az is szinte erényként fog feltűnni. Ez a szerelem. Amin agyalni kell, az csak valami erőltetett izé. Persze még elég fiatal vagy/fiatalok vagytok, hogy az igaz szerelmet megtapasztald/megtapasztaljátok...
-
akos3
addikt
válasz #56474624 #37253 üzenetére
Nem tom mi lesz akkor, mi lesz jobb szünet után, remélem majd erre előbb utóbb fény derül. Az biztos, h most nem keresem egy darabig. ha fontos vok neki akkor ugyis megérzi a hiányomat, ha meg nem akkor vége.
szerk. mindenesetre én most levettem a mobilomról és a monitorról is a képét, addig se fájdítsam a szivem. Igaz, az asztalomon kinn van, miközben ezt írom, jópárszor rá is pillantottam. rájöttem, h szeretem, de el tudom fogadni ha vége. de jobb lenne ezt a saját szájából hallani....
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
én sem avgyok ezek híve.ami xar az xar marad.jó nem lesz soha.
de egy ideig el tudtok így lenni még.
aztán pesze vana kivétel erősíti a szabályt dolog.
szerintem élj és nézelődj továbbiakban, ha ő az igazi visszataláltok egymáshoz a sors miatt.
ha tényleg szereted max. áltatod magad és percekre tudod elfogadni ezta dolgot.mindig el tud bizonytalanítani eza szőke picsa.de miért?? ..tudja valaki a választ erre. .nem akarok vele lenni mert egy ribanc, de mégis baxtat valahol hogyha ilyen gyorsan talána valaki mást.mi ez szerintetek????????
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
akos3
addikt
válasz dragonfx #37256 üzenetére
aztán pesze vana kivétel erősíti a szabályt dolog
mondom, h ő is előhozott pár ismerősünket, h nézzem meg ők is szüneteltek, és már 3 éve boldogan együtt vannak. És h ő hiszi, hogyha a szünetet kérő fél is akarja igazából (szal nem ugy áll hozzá, h nah végre ezt levakartuk), tényleg hasznosan gondolkodik, vívódik akk van értelme a dolognak.
Persze igaz, ha már egyszer felvetődik a szünet az már vhol rossz Belátom, és el kell/kéne, h fogadjam. De amíg nem mondja ki Ő maga a döntését, addig kicsit reménykedni fogok. Lehet, h rosszul teszem, de mint tudjuk a remény hal meg utoljára. De mint írtam, nem fogok kardomba dőlni, ha negatív választ kapok...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Egy haverom meg barátnője is elhatározták, hogy szünetet tartanak, azóta sem jöttek újra össze most már több mint egy éve azt hiszem.
De szerintem nem is fognak már, valami nem stimmelt ott. Haverom még a piáról is majdnem leszokott a csaj miatt, most meg újra annyit iszik, hogy mikor arra kerül sor, már senki nem iszik vele, nem bírják.
Nekem az az érzésem, amikor egyik fél már túl sokat áldoz a másik miatt, és igyekszik mindig a kedvére lenni, hogy nem elég viszonzott a szerelem, inkább olyan egyoldalú.
Más véleményekkel ellentétben én úgy gondolom, hogy egy kapcsolat nemműködésének (mikor mindent jól akar alakítani az egyik) ez nem oka, hanem inkább következménye, szóval jelzésértékű szerintem.(#37260) lezso6:
Biztos beírtad a legújabb fejleményeket a brácsás csajjal kapcsolatban, Kidus meg kimoderálta, unhatja már a témát nagyon.[ Szerkesztve ]
-
Kidus
őstag
válasz #56474624 #37253 üzenetére
Ez a tartsunk szuntetet duma ez a legszarabbak egyike.
Sosem eltem vele. Es nem is ertettem soha a lenyeget.
Valakivel vagy akarsz lenni, vagy nem. Ha igen, akkor igen, ha meg nem, akkor vege van, tan meg utana lehet okoskodni, hogy megsem ( foleg fiatalabbaknal ), de aki olyat mond, hogy tartsunk szunetet, az velemenyem szerint csak baromi gyava.Es tessek ne jonni ezekkel a szovegekkel, hogy "nem gyavasag, csak nem akartam megbantani" meg "finoman", ez nem tapintatos, hanem szar.
Az igazsag faj, viszont sokkal egyenesebb ut, es legalabb az ember tudja, mivel all szemben.
Szunetnel meg "tudja a halal" allapota van, es csak jaratja rajta az agyat. Inkabb akkor jojjon, aminek jonnie kell.( Nem neked ment valasznak, csak kapcsolodoan )
37261 - En ugyan nem
[ Szerkesztve ]
Assuming Control
-
törölt tag
Gyávaság, de sok ember valóban még maga is elhiszi, hogy menthető a kapcsolat, vagyis saját magának is hazudik, a másiknak meg nem teljesen tudatosan. Ez emberi gyengeség szerintem, nem biztos, hogy gerinctelenség.
37261 - En ugyan nem
Lassú voltál.
(#37263) lezso6:
Hát szerintem neked már mindegy, valószínű nem tudsz már igazán olyat írni, amitől felhúzná a szemöldökét.[ Szerkesztve ]
-
-
orbano
félisten
ha van merszed, akkor most azt mondod neki hogy te átgondoltad és fejezzétek be a kapcsolatot. ha mákod van tényleg csk elbizonytalanodott mert kezd kihűlni ak apcoslat, és ezzel adsz neki egy új lökést (sokan hajlamosak azt hinni, hogy egy kapcsolat önmagtól működik, és ha változnak az érzelmek, akkor semmit nem lehet már tenni. pedig de, csak időben kell felismerni a helyzeteket és "trükközni").
A vér nem válik VAZZE!™
-
pat86
tag
A szünetes dolgot én sem értem. Viszont nagyon szar amikor a szerelmed nem tudja, hogy mit akar, vagy mi a baj, egyáltalán mi van a helyzettel....
Én is amondó vagyok, ha szakítás akkor hagyjuk elmenni a másikat (persze ez nagyon nehéz). De amikor egy hét se telik bele és jön, hogy nem tudja miért szakított, akkor legyél okos Domokos címszóval. Hisz ott van, hogy örülsz mégis szeret és nem bír lenni nélküled; meg az is ott van, hogy marhára csak szivat, esetleg kihasznál... Nem tudni, hogy mi van, csak azt hogy zűr káosz, bizonytalanság, kétely...
Hozzá tenném, hogy nálunk nem tizenéves korosztály és nem is csak három hónap után
és most vagy elhiszem tényleg összezavarodott és reménykedjek, vagy küldjem el a picsába velem ne szórakozzon...
...igazából nem is kell tennem semmit, ha akar valamit lehozza még a csillagot is; ha meg nem...
szerelemben nincs gondolkodás, mert a lila ködtől nem látod a rosszat
aki ésszel tud dönteni ott, ahol érzelmek vannak, az már régen rossz[ Szerkesztve ]
-
orbano
félisten
"aki ésszel tud dönteni ott, ahol érzelmek vannak, az már régen rossz"
tehát rossz az, ha valaki el tud vonatkoztatni az érzelmek okozta káosztól, és minden helyzetben képes tisztán látni? hát, a buddhisták akkor nagyon elb*szták, hogy vallást alapítottak ezzel a célkitűzéssel. pedig úgy nézett ki a dolog, hogy egy ideje már működikA vér nem válik VAZZE!™
-
pat86
tag
válasz orbano #37272 üzenetére
nem így értettem....
hanem ha valaki szeret valakit, akkor vele akar lenni - és nem ésszel dönt, hogy most itt több a zűr tehát inkább nem - hanem a jóval és a rosszal együtt szereti, bevállalva a problémákat is
amúgy meg a buddhistákhoz nem értek
na jó, tegyük fel túl lát az érzelmek okozta lila ködön és ahogy mondtad "tisztán lát"; szakít majd mégis meggondolja magát... ennek mi értelme
-
akos3
addikt
válasz orbano #37269 üzenetére
tényleg vmi ilyesmit kéne csináljak amúgy. de nem most. majd egy-két hét múlva, ha nem jelentkezik akk én adom be a törölközőt neki. Most még nagyon bennem van az a hátha. És éppen ezért talán nem merem. Bár lehet jobb lenne nekem is most. nem tom
Alszom még rá egyet-kettőt azzal is telnek a napokÁÁ de annyira nem vágom!!! Akk mi a ménkünek fotózkodunk pl egy órát előtte, meg nézegetjük, h meilyk lehet a legjobb, meg mondta h majd az összeset küldjem át stb. nyilván már akkor tudhatta, h rá fél órára szünetet kér. ha meg szakítani akarna ezzel akk mi a szarért "jópofáskodik"?? Istenem, ha beleláthatnák a fejébe.. Bár lehet, h nem sokat látnék benne...
-
akos3
addikt
na jó, tegyük fel túl lát az érzelmek okozta lila ködön és ahogy mondtad "tisztán lát"; szakít majd mégis meggondolja magát... ennek mi értelme
Nálunk az vt, h elvben azért szakitott mert még nem vt szerelmes belém és mondta, h így nincs nagyon értelme a kapcsolatunknak. És talán azért mondta rá egy hétre, h pillanatnyi zavar volt, mert rájött, h mégis szeret, csak ezt eddig nem ismerte fel.
Bár nem tom, h akk most ez a szünetelős dolog, h kapcsolódik hozzá. Illetve sejtem...Még mindig nem úgy szeret ezekszerint. Vagy nem tom. Lehet ezek csak hülye okoskodások -
pat86
tag
fogalmam sincs nálatok mi a helyzet a sajátomat se tudom, hát még akkor a tiéteket...
nálunk elvileg az elsőnél a féltékenység és a bizalomhiánya volt, aztán meg tudja a fene
a másodikról meg ne is beszéljünk...viszont hülyeségnek tartom azért szakítani, mert még nem úgy szeret...az jön magától idővel; én se szerettem még mikor összejöttünk, majd később beleszerettem és már nem láttam semmit a lila ködtől
-
akos3
addikt
Most másoltam át a tnapi képeket telórol a gépre! ÁÁÁ g*ci szép ez a lány!!! Bakker én nagyon szeretem.
-
Lirion
addikt
válasz #56474624 #37241 üzenetére
Köszönöm a feltételezést, de lassan egy éve már nem csajozok. Bár ezt te is tudnád, ha figyelmesen olvasnád a topikot és nem csak kötekednél.
A kegyes hazugság valóban lehet vicces és szórakoztató, én is szoktam hülyeségeket összehordani, de egy kapcsolatomat sem ilyennel indítottam. Ha szerinted az teljesen oké, hogy kamuval nyitsz, csináld nyugodtan, nyilván nincs merszed őszintén startolni, hisz akkor visszautasíthatna, az meg a legtöbb embernek szar érzés..
Egyébként nem azt mondanám, amit írtál, mert nem zavarom, nem tudom, hogy szeretném-e még megismerni és nem hívnám randira. Amúgy minden stimmel. A bombabiztos csajozó dumám viszont top secret, a nagy sikereimet nem kockáztatom azzal, hogy hozzá nem értők szájába adom.
-
törölt tag
válasz Lirion #37280 üzenetére
Honnan tudod, hogy nem zavarod, miből gondolod, hogy örül neked, mikor becsengetsz? Tudom, önbizalom. De attól még az nem biztos, hogy úgy van.
Szerintem akármit mondasz azon kívül (hozzávetőlegesen), hogy "szia, tetszel nekem, szeretnélek megismerni", az hazugság, ferdítés.
Most azon lehetne vitázni, hogy amit nem mondasz ki igazságot, az mennyire hazugság. Pl. mikor már elsőre egyértelmű neked, hogy megdugnád, és talán az is motiválja valahol az egész becsengetést, mégsem mondod ki, én úgy gondolom. Ez most akkor hazugság, vagy sem?nem tudom, hogy szeretném-e még megismerni
Valahol el kell kezdeni, ha ott vagy, akkor nyilván szeretnél valamilyen szintű ismerősi viszonyba kerülni vele szemben. Vagy miért vagy ott máskülönben?Amúgy nem biztos, hogy a lány, aki tetszik neked, elsőre ugrani fog egy randimeghívásra, mégha esetleg tetszel is neki. Vannak különleges női típusok...
-
Leeza
tag
Persze, tudom, hogy nem világos, de itt kezdenék el igazából gondolkodni...
3 hónap annyira kevés, akkor még elvileg nagy az izgalom, és nálatok pedig ebbe a kevés időbe már belefért egy szakítás, mert nem tudta, mit akar... Furcsa. Az egész viselkedése nagyon érdekes, ahogy közölte ezt a szünetes dolgot is, mintha nem tudná, milyen súlya van egy ilyennek.
"Szerintem az téveszti meg, hogy amikor begépeled a szöveget, akkor lefelé nézel... :)" - elmoraan
-
akos3
addikt
igen van benne vmi amit mondasz. miután volt a szakítás és megkérdeztem h mit szeretne akk azt mondta h velem lenni nagyon sokáig, de ugy h szerelmes Azt mondta ez a tipikus esete a se veled se nélkülednek. azóta eltelt 1 honap,én azthittem h most akk rendeződött minden, mert semmilyen jel nem utalt rá és mégis szünetet kér, mondván olyan indokkal h nem vunk egy hullámhosszon és h átgondolja... Tényleg érdekes, magam sem tom mire vélni.
Szal most várok csak várok és reménykedek benne h megérzi a hiányom ezalatt az idő alatt és rájön h fontos vok neki...ha meg nem akk vége végleg. az biztos h én nem fogom most rózsákkal, levelekkel sms-ekkel bombázni...
-
akos3
addikt
válasz Lengyi #37290 üzenetére
Csak nyerhetek? ugye ebben amit leírtál eléggé benne van az is h nagy valószínűséggel azt mondja h jó akk leygen vége. Mert most nyilván elbizonytalanodott valamin ezért kér szünetet. Ha pedig azt mondom Neki, h legyen vége akk azt hiszi h nem is szeretem már és ez megerősíti a döntését h a szünetből tényleges szakítás legyen. Persze ha ennyivel ki lehet billenteni a rossz irányba akkor lehet , h amúgy se lenne nagy jövőnk...
Am rámírt msn-en, de nem nagyon tunk beszélni. Elég nyomott volt a hangulat...Lényeges dolgokról nem beszéltünk ami kicsit is előbbre vinne, csak h mit csinált ma...k*va izgi most ez nekem mondhatom...
-
törölt tag
Hát nem lennék a helyedben.
De szerintem akkor sem a szünettartás a megoldás. Egyrészt ennyi idő alatt jelentőset nem változtok. Másrészt miért jó az, ha távolság kell (időben, térben) a szerelemhez? Jó, persze, az sem jó, ha két ember folyton egymás nyakán lóg, de annyi távolságtartás - hogy a nagy szerelem mellett nem adják fel magukat, az életüket, a céljaikat, a barátaikat -, hogy ne sokalljon be az ember, és kívánatos legyen a másik továbbra is, épp elég szerintem. -
Lengyi
aktív tag
Egyértelmű, hogy csak nyerhetsz. Ha szeret és kellesz neki e hatására biztos rádöbben, ha pedig nem legalább időben megtudtad.
Ha neki is fontos vagy, nem fog beletörődni, úgy ahogy most te sem, keresni fog, ha úgy érzi.
Ez a te döntésed, én így járnék el, tudom nehéz de célravezetőbb. És olyan, hogy szünet az én szótáramban sincsszerk: nem vagytok egy hullámhosszon ---> szünet. ezt érdekes volt olvasni, valahogy nem látom az összefüggést, inkább a szakításra asszociáltam ebből az egészből.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Valószínű igen, bár bennem vannak egyéb romantikus gondolatok is , sőt az a fő. Lehet csak elfedem magam előtt is?
Azt már észrevettem, amelyik csajról az jut eszembe elsőre, hogy megdugnám, azt tényleg csak megdugnám, és igaziból úgy annyi.
Eszembe jutott most ezekről egy idézet egyik régi magyar filmből:
-"Kérem, én nem akarok egy házasságba hazugsággal menni."
-"Na hát szépen is néznének ki a házasságok, ha az a kis hazugság nem lenne az elején..." -
Leeza
tag
A se veled se nélküled állapot nem 2 hónap után szokott beállni... Kicsit korai.
Lehet, hogy van egy harmadik, lehet, hogy nincs. Neked most nem ezzel kell foglalkoznod. Szerintem is jó ötlet, hogy Te mondd meg neki most, hogy akkor köszi, hagyjuk, nem kell neked ez a felesleges, ok nélküli feszültség. És akkor tényleg el fog gondolkodni, akkor tényleg érezni fogja a hiányod, most ez csak egy mondvacsinált helyzet, tudja, hogy biztos vagy és hogy játszhat Veled. Helyre kell tenni, mert nagyon magas lovon ül. Ha nem így lenne, nem szórakozna, fényképeszkedne, hanem komolyan leült volna Veled, ezzel kezdte volna, mert ezen jár az agya, nem szivat még kicsit. Mert ez kőkeményen az volt, hidegzuhany.
Szerk.: semmiképp se pitizz neki, nem kell attól tartanod, hogy ezzel megerősíted, ha úgy dönt, mindenképp azt tette volna, csak max. kicsit később - még rosszabb. Inkább bizonytalankodjon csak, meg rágódjon, hogy ezt elszúrta.
[ Szerkesztve ]
"Szerintem az téveszti meg, hogy amikor begépeled a szöveget, akkor lefelé nézel... :)" - elmoraan
-
akos3
addikt
válasz #56474624 #37293 üzenetére
Ne nekem mond ezeket Sztem sincs túl sok értelme. De nyilván nem fogom ott azt mondani h figyi inkább szakítsunk végleg ne szüneteltessük, hisz én még szeretem őt
Mindenesetre mikor közöltem vele h épp most töltöm fel a gépre a tnapi képeket akk lecsapott rá, h nagyon gyorsan küldjem az összeset... Esetleg egy utolsó emlék?
jah és kiírta msn-re h szomorú meg egy ilyen szomoró fejet is mellé...Nem vágom h miért olyan szomorú mikor az Ő döntése volt...Istenem ezek a nők...Mikor fogom őket megérteni?! -
Lengyi
aktív tag
Most úgy mennek a dolgok, ahogy ő elképzelte, ő irányít. Arra nem mernék megesküdni, hogy nem keresed, mivel előbb is írtad, hogy 2-3 hét elteltével rákérdezel, hogy most akkor mi is van Természetes, hogy félsz, de megint csak azt tudom tanácsolni, hogy nőjön ki a tököd és mondd meg neki. Nehéz elhinni, de pont ezzel tehetnéd a legjobbat.
[ Szerkesztve ]
-
akos3
addikt
válasz Lengyi #37299 üzenetére
jo igen 2-3 hét elteltével pont ezért gondoltam h írok neki, h legalább zárjuk le..
De nagyon nem tom mi van. ugye írtam h kérte a tnapi kéketet mail-ban. elküldtem neki egykettőt. Mire ez a válasz jött: Küldheted a többit is<3 Hiányzol:'(...
Most ezzel mit kezdjek?
sztem várok még egy-két napot h hogyan alakul azt meglátom. Vagy nem tom...
Aktív témák
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest