- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
Aktív témák
-
sossy
csendes tag
Nézd már! Itt túlteng a tesztoszteron. Reggel három?!!! De rég is volt... Ez még életcélnak sem rossz!
Amúgy ha nem tudtok oldalt fekve aludni, hát aludjatok hason! Én is bújós vagyok, de sohasem okozott gondot megoldani, hogy mindenkinek kényelmes legyen.
Nem hinném, hogy bárkinek jó lenne alváshiányossá tenni a párját. Csak tálalás kérdése az egész.
Na szép éjszakát mindenkinek! -
dragonfx
veterán
válasz D4rkm4n #36291 üzenetére
mi az hogy kell??
itt a rossz mentalistás.
tudom a nők uyg szeretnek.de én meg megmondom figya megfájdul a nyakam gerincem, ari avgy mindne de én nem gyötröm magam.én hasra fekszek mert ugy kényelmes, vagy hátra és azért egy nő könnyebben talál poziciót."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
qantum
senior tag
válasz D4rkm4n #36243 üzenetére
elolvastam én is , nem semmi, de
- mivel te keményen dolgozol , neked is lesz majd pénzed, lehet hogy te nem, de majd a gyereked élvezni fogja és beleteszi seggét egy M3 ba
- mindenkinek áll a zászló, ha sokat dolgozik lehet neki, ha tanul lehet neki, ha bűnöző lehet neki ,mert ő kockáztatja a vagyonát, a szabadságát (bár ebben azért nem mindig vagyok biztos ) , de lehet utána csinálni
- tehát nem így kell hozzáállni, hanem megteszel te is mindent, hogy elérd a jólétet
- ha nem sikerül, ilyen az élet , ezt dobta a gép , nem minden sikerül, de mert nekem nincs azért ne dögöljön meg már mindenki akinek van !" Te nyomod a bulit, én meg rajtad vagyok . "
-
törölt tag
válasz D4rkm4n #36243 üzenetére
Hű de mérges valaki...
Teljesen érthető, ha az ember szeretne jobb lenni, szeretne annyit "érni", mint a másik. Viszont valahol azt látom, épp amit kritizálsz, te is azt tartod igazán értéknek, az vált ki belőled igazán indulatot. Szóval ez így elég, hmmm... "érdekes".
-
proof88
addikt
válasz qantum #36310 üzenetére
dragon azt mondja, hogy ágyban nem építi magát a nő köré, hanem úgy helyezkedik, ahogy neki kényelmes, és alszik és kész. én is így szoktam, hülyeség is máshogy, ha kényelmetlen... de először mindig köréépítem magam, azt is tudom h 1 perc múlva elfordulok, de én is igénylem azt, hogy hátulról körbefogjam 1 perc erejéig
[ Szerkesztve ]
-
qantum
senior tag
válasz dragonfx #36312 üzenetére
tudom! ezt most speciel értettem, néhány korábbival volt bajom
azért látom normális vagy , más már rég ugatott volna hogy minek pofázok bele, te pedig teljesen pozitívan állsz hozzá ! írj be egy piros pontot[ Szerkesztve ]
" Te nyomod a bulit, én meg rajtad vagyok . "
-
dragonfx
veterán
-
orbano
félisten
-
Tim82
félisten
válasz #56474624 #36311 üzenetére
A srácnak az a feldolgozatlan traumája, hogy őt nem a pénzéért és "mackós alkatáért" szeretik a csajok. Ezért szíve szerint az összes pénzes mackót instant fejlövéssel jutalmazná, de ezt azért így nem merte leírni.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
sossy
csendes tag
Szép napot mindenkinek!
A pénz nem boldogít, csak amit veszel rajt
Na jó, csak viccezek.
D4rkm4n csodálatos irományát én mondjuk nem teljesen úgy értelmezem, mint ti. A legjobb barátom is igen tehetős, ő is megkapott világ életében mindent, mégis hajlandó tanulni, és esze ágában sincsen felvágni a pénzével. Szerintem D4rkm4n kifejezetten egy nő és egy pasitípusra céloz, és tudjátok mit? Még egyet is értek vele. Ez az a típus, amitől hánynom kell!!! -
orbano
félisten
ismerem a réteget. pont ezért tudom, hogy ez egy réteg, jártam eleget a white angelbe és társaiba, ismerek is ilyen embereket, mégsem vagyok felháborodva, nem érzem úgy, hogy elveszik előlem a nőket, vagy a boldogságot. pedog sokat gürizek. de ez van, elfogadom, ebben boldogulok. csak hozzáállás kérdése. Sötét barátunk mondanivalójával sem az a baj, hogy fújol valakire, hanem magához az élethez való hozzáállás. Nem értem miért kell másokkal foglalkozni, mások boldogságát, sikerét, szerencséjét, akármilyét irigyelni, vagy átkozni, vagy akármicsinálni. Ez nagyon vakvágány szerintem.
A vér nem válik VAZZE!™
-
D4rkm4n
őstag
A sok szájkaratebajnoknak üzenem, hogy amint az abból a bejegyzésből látható is, éppenséggel kicsit ideges voltam.
Sajnos quantumnak sincs igaza. Ma aki szépen tanul és becsületes meg minden, az egyáltalán nem fog előbbre jutni, mivel ez Magyarország. Vagy inkább Abszurdisztán. Itt a gazdagok híznak csak tovább.
Igazából nem tudom, hogy ki mennyire olvasta az itt leírt hozzászólásaimat, de feltűnhetett volna, hogy meglehetősen családcentrikus emberke volnék. Ha lenne jólfizető állásom nem a külsőségekre költenék (nagyobb autó, stb...), hanem azon fáradoznék, hogy szép házam legyen, stb...
Hogy másokat tönkretennék, persze nem kell egyből evangéliumnak venni. Azt csak azért írtam, hogy kifejezzem; a legtöbb jómódú emberke egyáltalán nincs tisztában azzal, hogy micsoda jólétben él és legfőképpen azzal nincs, hogy milyen nehéz oda feljutni.
Van ismerősöm akinek minden szülője X generációig visszamenőleg orvos, tele pénzzel. Ennek ellenére a srác velünk járt kerírést építeni meg hasonló nyalánkságok.
"If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
-
CarajoEsp
senior tag
válasz D4rkm4n #36328 üzenetére
Meg kell védenem Orbanot, még akkor is ha nincs is szüksége rá, de a neved alapján szerintem joggal hívhat így, hisz a fordításba nincs értelme belekötni.
És kérlek titeket, ez a nőügyek topik, nem a gazdagok akiket utálunk vagy nem.Jah és, hogy on is legyen: Tegnap találkoztam egy csajszival, ittunk, beszélgettünk(ahol kiderült, hogy ebből csak dugás lesz, mert sötét, mint az alagút), dugtunk. Ennyi.
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
Tim82
félisten
válasz D4rkm4n #36327 üzenetére
Ha ennyire tellett, mint válasz, akkor nincs mese: le kell borulnom lehengerlő intelligenciád, eredetiséged és cizellált érveid láttán!
Milyen érdekes egyébként, hogy mindenki hasonló következtetésre jutott veled kapcsolatban!
Egyébként nem kicsit vicces, hogy egy alapvetően vállalhatatlan post-ot bedobsz, mert talán fejsimit vársz érte és megsértődsz azon, hogy ezen post alapján kifejezetten negatív színben tűnsz fel, ez alapján ítélnek meg. Persze mindenki hülye és szájkaratebajnok, aki így tesz. Kár, hogy nem a pozitív tulajdonságaidat, elveidet reklámozod így. Szóval egyelőre egy öntelt és sértődékeny kisfiúnak tűnsz, lehet, hogy le kellene ülni és át kéne gondolni azt, hogyan kommunikálsz?
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
orbano
félisten
válasz D4rkm4n #36328 üzenetére
lehet, hogy kiragadott pillanat, de elég mély, és markáns véleménynek tűnt, így -Tim82 véleményét megerősítve- ne csodálkozz, ha ez alapján ítélnek meg. Engem is az itteni "spártai", nyers stílusom alapján ítélnek meg, pedig puffoghatnék, hogy én igazából egy földre szállt angyal vagyok, csak nehezen tudom magam kifejezni
A családcentrikusságról: igen, tudom miről beszélsz, az én családom majdnem a legaljáról jött (apám technikailag árva volt, édesanyámék szoba konyhában laktak öten), abban nőttem fel, hogy egy stabil (még ha szerény is) egzisztenciának nagyon nagy értéke van. Pont ezért azt hiszem megértem azt az érzést, ami a bejegyzés megírására sarkallt, csak épp károsnak, és nagy részben tévesnek látom, gondoltam erre megpróbálom a magam módján felhívni a figyelmed.
A vér nem válik VAZZE!™
-
Lirion
addikt
válasz D4rkm4n #36326 üzenetére
Végülis a szép ház az nem külsőség, fontosabb, mint hogy legyen kaja az asztalon, ruha, amit felvegyen a gyerek és bérlet buszra meg nyugodt tanulási körülmények.
A családcentrikusság is érdekesen nyilvánul meg abban, hogy saját házaD legyen, nem mondjuk saját házaTOK. De hát te tudod... -
CarajoEsp
senior tag
válasz INMOTEP #36338 üzenetére
jah az utóbbi évben rájöttem, hogy komoly, normális kapcsolatra vágyom, valaki olyannal, akire fel tudok nézni és akinek érdekel a véleménye.
Azóta az összes olyan nővel, akivel az első randiig(kávéház, teaház, söröző, akármi) eljutok, rögtön lefekszek és vége is a dolognak. Bár ők kajálják a "Igazi tartós kapcsolatot keresek" dumát, csak valahogy a fenti szempontoknak nem felelnek meg.Jah és nem, ilyenből nincs sok, elég nehezen is jön össze a randiig elhívási fázisa, után meg valamiért így alakul
[ Szerkesztve ]
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
dragonfx
veterán
mi köze a pénznek az országnak ahhoz ki hogy nőzik be??
nincs összefüggés tényleg off.nem kéne ide is.
nem ezen mulik.aki ugy hiszi nöjön fel."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
frame>24
addikt
Eszembe jutott valami, hogy van egy olyan szépséges, de elképzelhetetlenül gyönyörű arcú lány a 'zegyetemen, hogy az halálos. Nem azé', de tényleg... (teste is kecses, karcsú).
Azt gondolom, ha így ledobnánk mondjuk Párizsban vagy Milánóban a főutcára, abban az ezredmásodpercben tépnék szét a divatguruk, hogy kié legyen. Ez NEM vicc.Lehet, hogy le kéne fotóznom, és a képeket terjeszteni, ezzel hozzásegítve egy neki való való szakmához, mert hogy ilyen arccal a biosz (asszem bioszos, dehát mindig ott van) szakon mit keres, azt nem tudom, (nehogy má egy ilyen teremtés békát boncoljon, érted); de őt szeretném a buszmegálló-plakátokon, a mozireklámban meg a parfümös dobozon látni !!
Kép kéne valahogy, hogy lássátok, nevéről fingom nincs, utána kéne járni.[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
tildy
nagyúr
Csajszi ismerősömtől kérdem, hogy az eddigi pasijainak milyen kocsijuk volt?
1. nem volt , szuleinek corolla
2. eleinte nem volt , majd lada samara, es kesobb hyundai accent
3. nincs kocsija
1%ek lennek? A fenebe, megint kilogok az atlagbol..."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Elektromos cigaretta 🔞
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest