- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
bandus
veterán
hidd el, hogy néznek mindent
ma egy elég jó csaj mellett utaztam a vonaton. tökjó alak, szép nagy cicik. erre olyan idejét múlt trapéz farmernadrág volt rajta, hogy cska na. meg egy olyan hátizsák, amivel pecázni nem mennék ki...
na ez elrontja az összképet"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
MmDorian
őstag
válasz qantum #36449 üzenetére
én is alulról fölfele nézem meg a csajokat. illetve, arc, és utána lentről fölfele. a cipő tényleg sokat számít. erről most lehetne egy jó kis tarantinos monológot adni, de nem fogok, mert 1. nem vagyok QT, 2. nem tudnék.
mod: a kéz ápoltsága fontos még.
[ Szerkesztve ]
-
-
dragonfx
veterán
válasz bandus #36451 üzenetére
hát ja van ilyne szitu.de azt vedd lehet pecázni volt
nem tud az ember mindig 99%on lenni..meg 101%on se.
mér ugy vizsgáltad mintha nem lett volna rajta.
volt valami ezek szerint nem??"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
törölt tag
Már amelyik nő. Valamelyik tényleg a haj ápoltságát nézi meg nagyon. De ha fogász, akkor lehet a fogsorod nézi meg közvetlen a fejed után: rámosolyogsz, erre ő csalódottan elfordul.
Na egyébként az összképen szerintem bárminél többet ront (bármennyire is stimmeljen a többi), ha mosolyog, és meglátod elől hiányzik egy-egy foga. -
D4rkm4n
őstag
Erről szintén eszembe jut egy vicc.
Hogy érik el a férfiak, hogy a barátnőjük szex után még legalább 10 percig sikítson?
Beletörlik a farkukat a függönybe.(Egyik ismerősöm mondjuk azt válaszolta, hogy eltöri a csaj lábát. Azzal is elérhető végülis a kívánt hatás, bár nem túl humánus... )
"If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
-
kangool
tag
mi is az eredeti téma? most 'kapcsoltam' ide...
-
pohár
félisten
válasz D4rkm4n #36478 üzenetére
Hát azé' legyen már meg neki Max ha kiverték a fogát, akkor megbocsátható a dolog
Mondjuk láttam már olyat hogy az első 4 fognál több volt a fekete szín mint a fehér[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
D4rkm4n
őstag
Én nagyon háklis vagyok a fogak állapotára. Az egy dolog, ha van a csajszinak lyukat és tömött foga - nekem is van sajnos - hiszen az kialakulhat a rendszeres fogmosás ellenére is.
De ha totál rohad a protkó az ultragáz. Steril villanyoszloppal se piszkálnék meg egy olyan nőt. Valahogy a komodói varánusz jut eszembe róla, aminek több tíz halálos vírus meg baktérium él a szájában.
-
pohár
félisten
válasz D4rkm4n #36480 üzenetére
Hát kb, azért legyen ápolt a fogsora
Nekem is lyukad elöl, menni kéne már tömetni nehogy elfajuljon a helyzet aztán baszhatom a metszőfogamat én isGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
sossy
csendes tag
Hogyan kerültetek a fogorvosoz hirtelen?
Egy kicsit másmerre bandázok, és rögtön horrorba megy át az oldal???
Fogászat... FÚJJJJJJJJ!!!!!!!!!
Mekkora szerencséjük van azoknak, akik szerencsés protkót örököltek....
Moshatom én bármivel, 2 hónaponta úgyis fogászaton kötök ki...Még szerencse, hogy a fogaim még a helyükön vannak
[ Szerkesztve ]
-
pat86
tag
Tök mindegy hogy a cipő, fog, haj, arc vagy egyéb terület.... mindenkinek megvan a maga "mániája" kinek mi a lényeg, hogy az igényességet és a stílust tükrözi...ezért figyelik az emberek /tetszik-e, passzol-e/
A fogorvos meg nem, szeretem-nem szeretem kérdése. Sajnos. Akinek olyan örökölt vagy nem örökölt=hanyagolt fogazata van, kénytelen menni és csináltatni.
Sossy: nagy szerencse
[ Szerkesztve ]
-
D4rkm4n
őstag
Talán azért kell érzéstelenítő, mert ha túl mély a lyuk, akkor akár a fogbelet is pucolgatni kell, amiben pedig már idegek vannak. Nem véletlenül haraptam bele a fogidegszedő tűt a saját állkapcsomba mikor gyökérkezelték a fogamat.
Vigyázni kell a fogorvosokkal! Mindegyikben valami szadista hajlam. Képzeljük el, mi lenne ha kex közben előkapná a kis korbácsát és durvára fordul a helyzet!
-
pohár
félisten
Az enyém már megállt a növésben
Na akkor nézzük az Arsenal meccset
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Aktív témák
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest