Aktív témák
-
sossy
csendes tag
Nem igazán értem, hogy minden pasinak az a nő kell, aki szép, okos, jó a humora, meg a többi hülye kritérium...
Az egészben a poén, hogy ha valaki megkapja, amit akar, akkor hirtelen meglepődik, és hanyatt-homlok menekül, csakhogy nehogy éreznie kelljen valamit.
És most épp a kedves exemről beszélek.
Valaki elmagyarázná nekem, hogy miért fontos egy kapcsolatban, hogy a másik fél hasonló mennyiségű intelligenciával rendelkezzen, ha utána meg meglepődik, hogy átlátok a hazugságain?
Na mindegy. Lehet jobb is nem belemenni, mert csak felhúzom magam... Persze feleslegesen. -
Leeza
tag
Légy üdvözölve sorstárs... Én is elmerültem a hazugságok hálójában, totálisan megkattantam tőlük, de nem is tudom, hogyan lehetett volna elmenni mellettük és nem foglalkozni velük...
Az én exkedvesem is elmenekült, beijedt a kötöttségtől, most szabadságra vágyik, vicc az egész hülye dumája... Mert tudod, már be volt zárva. Na ilyet az mond, akinek semmi nem elég és meglepődik, ha a párja egy idő után már besokall. Lehet feszíteni a húrt, egy darabig. Ja, és neki volt már sok a hiszti. Mondom, vicc."Szerintem az téveszti meg, hogy amikor begépeled a szöveget, akkor lefelé nézel... :)" - elmoraan
-
adequate_cou
senior tag
Minden kötözködést nélkülözve, de ha ti ilyen erősek vagytok akkor minek jártok ide siránkozni és simogatni egymást együttérző szavakkal?
sossy: Arra nem gondoltál, hogy az első hazugságnál mondjuk szembesíted, és nem gyűjtöd őket? Ez egy párkapcsolat, hogy a fészkes fenefrancba lehet lefeküdni a másik mellé nyugodt szívvel, hogy hazudott neked és te nem beszélted meg vele. Ezek után csodálkoztok?
[ Szerkesztve ]
-
sossy
csendes tag
A legszebb az volt nálunk, amíg "csak" hisztiztem, addig nem volt semmi gáz. Csak aztán belegondoltam, hogy mit művelek, lehiggadtam, elvittem egy cukrászdába, én nyugodtan, higgadtan elmeséltem neki az összes hazugságát, amibe belebukott. Aztán közöltem vele, hogy abbahagytam. Mármint a hisztit. Szó szerint asszem így hangzott:
"3 munkahely, főiskola, meg ennyi barát mellett nem engedhetem meg magamnak, hogy folyamatosan ki legyek akadva, úgyhogy mostantól nyugodtan csinálhatod a hülyeségeidet, oda mész és azt csinálsz amit akarsz, én meg hálás leszek azért az időért, amit együtt töltünk. Viszont mostantól ne várd tőlem, hogy bármit lemondjak, ami nekem fontos. Csak annyit kérek, hogy a jövőben tanulj meg úgy hazudozni, hogy a következő 5 percben ne tudjalak belekavarni a saját sz****-ba."
Asszem itt sokalt be. -
Leeza
tag
válasz adequate_cou #35705 üzenetére
Te ebbe ne szólj bele. Nem érted.
"Szerintem az téveszti meg, hogy amikor begépeled a szöveget, akkor lefelé nézel... :)" - elmoraan
-
sossy
csendes tag
Valahol ki kell dühöngenie magát az embernek. Még mindig jobb kiírni magadból, ha valami nem tetszik, mint begajdulni és nagy késsel nekimenni valakinek...
-
sossy
csendes tag
Ja, és az hogy valakinek határozott és erős a személyisége, meg van élete, vannak céljai, az nem azt jelenti, hogy nincs szíve...
-
tildy
nagyúr
A tett halala az okoskodas...
Azt hiszem pont ugyanezt irtad le.adequate_cou : Leezat nem lattam meg itt ugy hisztizni, mint egynemely pasit.
(lezso6, tibi666)
En amugy ugy latom, sokkal hamarabb lesz neki parja, vagy legalabbis boldog lesz, akar parral akar egyedul, mint pl a sok hisztis ....[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
adam_
senior tag
Egy kapcsolatba "kellenek" szünetek, pár napok, amikor a két fél nem látja egymást? Sokat filóztam ezen, hogy az se jó, ha minden nap látják egymást, meg azért az sem persze, ha hetekig nem... persze a kapcsolattartás megvan telefonon, interneten, de azért a személyes kontakt nincsen. Szokták mondani, hogy ha valakik jól érzik magukat egymással, akkor mindegy, hogy nagyon sokszor vannak együtt, vagy nagyok kevésszer, az a kapcsolat így is rózsás lesz. De ha egy idő után valakik nagyon sokszor vannak együtt, nem lesz "terhes" a kapcsolat abból a szempontból, hogy már "nem tudnak" egymásnak újat mutatni, minden olyan megszokottá válik, elveszik belőle az újdonság, izgalom varázsa?!... ezzel ellentétben pedig ha kevesebbszer vannak együtt (pl.: nem minden hétvégén), akkor az "erősíti" a kapcsolatot, és sokkal intenzívebb lesz minden, amikor újra egymás karjaiba borulhatnak egy hétvége alkalmával? Mit gondoltok erről, kíváncsi lennék személyes tapasztalatokra...
Mert valljuk be, minden kapcsolat elején intenzívebb mind a két fél részéről az egymás iránti vágyódás, ez tény, sokáig ez meg is maradhat, meg is fog maradni, ez nagyon emberfüggő, de egy kapcsolat intenzitásába szerintem az is nagymértékben beleszól, hogy a két fél mennyit tölt el együtt, vagy mennyit vannak külön, amikor önmagukkal vannak, felmérik a másik hiányát, és ezzel együtt sokkal jobban fog esni, amikor újra találkoznak. Érdekes dolgok ezek...
-
sossy
csendes tag
Remélem kapsz választ, mert tetszik a felvetés, csak az a baj, hogy minden emberfüggő. Talán az az egészséges, ha fokozatosan növelik a párok az együtt töltött időt, így megtanulják értékelni egymást, nameg megismerik a másikat, mielőtt minden napjukat együtt töltenék. De sajnos a témával úgy vagyok, hogy :"Aki nem tudja csinálni, az tanítja", mert ebbe mindig belebuktam. Előbb-utóbb talán betartom én is a saját véleményem
-
Tim82
félisten
Eredetileg Karinthy beszólása volt...
adequate_cou: párszor már meg akartam tőled kérdezni, hogy az állítólag megtanult alázatoddal hogyan fér össze az a viszketegség, amivel szükségét érzed, hogy másokkal szembeni felsőbbrendűségedet demonstráld. Természetesen kötekedés nélkül kérdezem, tudod, no offense meant, peace, ilyenek.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
fordfairlane
veterán
válasz adequate_cou #35720 üzenetére
Amit te folytatsz, az csupán arrogáns nagypofájú észosztás. Ész nélkül.
x gon' give it to ya
-
adequate_cou
senior tag
válasz fordfairlane #35722 üzenetére
Csináld jobban.
-
fordfairlane
veterán
-
Tim82
félisten
válasz adequate_cou #35720 üzenetére
Én nem veszem támadásnak, mert engem nem sért, csak épp ez vagy agresszív butaság, vagy csapnivalóan szarul kommunikálsz.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Leeza
tag
Egyébként tudod hányszor beszéltem meg vele? Ezerszer. És ezeregyedszer is hazudott. Nem értette, nem érezte a súlyát, hogy mennyit árthat vele. Erről ennyit.
"Szerintem az téveszti meg, hogy amikor begépeled a szöveget, akkor lefelé nézel... :)" - elmoraan
-
Leeza
tag
válasz adequate_cou #35727 üzenetére
Érdekes kérdés... Mert szerettem, ezért hinni akartam neki, mindig megígérte, hogy őszinte lesz, de már látom, hogy nem változik, akár fejre is állhatok.
Úgy gondoltam, bocsánatos bűnöket követ el, utána mindig azt láttam, hogy megbánta, csak aztán jött egy újabb hülyeség."Szerintem az téveszti meg, hogy amikor begépeled a szöveget, akkor lefelé nézel... :)" - elmoraan
-
Leeza
tag
válasz adequate_cou #35729 üzenetére
Nagyon remélem, igen, hogy nem leszek még egyszer ennyire hülye.
Azért írtam, hogy bocsánatos bűnök, mivel tudomásom szerint nő nem volt a dologban. De ezen kívül a végén már egy szavát sem lehetett elhinni, hadovált össze-vissza mindenről, legyen az a munka, legyenek a közös terveink, a jövőnk, folyamatosan hiú ábrándokba ringatott engem, miközben valószínűleg ő nem is akarta, csak időhúzás volt, hogy addig is meneküljön a kötöttség elől és befogja a számat. Sikerült is neki, türelmes voltam vele, mindig elhittem a kifogásokat, hogy épp most miért nem olyan a "helyzet", hogy mi léphessünk egyről a kettőre.
Hazudozott, hogy merre jár, kivel van, többször bebukta, hogy amíg tudomásom szerint otthon pihent a fárasztó munka után, bulizni ment. És mielőtt félreértenéd, nem azért volt erre szüksége, mert én nem hagytam élni, nem lógtam rajta, nem telefonálgattam neki, nem ellenőrizgettem, még akkor sem, amikor már tutira tudtam, hogy megint kavar. Csak "hisztiztem", ez az ő szavajárása, magyarul próbáltam megmagyarázni neki, mi lesz ebből. Egyszerűen ő így látta jónak, mert ő ilyen. Hiába mondtam neki, hogy úgyis kiderül minden, olyan kicsi a világ, leszarta, pedig mindig igazam lett. És ahol ennyire meginog a bizalom, ott az egyik dolog hozza magával a másikat, a vége már csak egy hatalmas, színtiszta balhé volt minimális szünetekkel.[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
Volt hogy neki napi 5 volt..és mi lett a vége tessék??
xart se ér a sex ha nincsneke érzések.de tudod probáld ki elégíts ki egy faxit heti 10x.....max 3 hó és meg fog csalni.unalmas sablonos leszel neki.
Amugy meg ha valaki nem is akar tneni az egoja önbecüslése javításáért annak nem lehet mit mondani.majd átgondoja a világot.ha rájön tennie kéne magáért.az életéért.
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Lirion
addikt
válasz dragonfx #35731 üzenetére
Ismered a mondást: zsák a foltját. Te semmivel sem vagy jobb, mint az a csaj, akit most otthagytál az exedért.
Egyszer próbáld ki, mennyire érzed magad jól egy olyan csajjal, aki folyton azon agyal, hogy ez vagy az a pasi milyen jól megkúrná a sarki fűszeres kamrájában... -
dragonfx
veterán
válasz Lirion #35734 üzenetére
nem vagy felvilágosulva a történettel kapcsolatban léci olvass vissza mielőtt engem okolsz.
köszi.
a Móni olyan volt mégha nem is mondta....nem a sexel volt a gond....ő magával. ..[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Leeza
tag
Nah, megjöttem popsi óráról, újjászülettem!
Frankón ki vagyok cserélve. Tibi nagyon ajánlom, hogy találj Te is valami ilyesmit (nem baj, ha nem popsi formálást ), sokat fog segíteni."Szerintem az téveszti meg, hogy amikor begépeled a szöveget, akkor lefelé nézel... :)" - elmoraan
-
dragonfx
veterán
-
Leeza
tag
Ilyenkor mindig nagyon jól vagyok, ez teljesen kikapcsol, és úgy tűnik, ezek a jobb időszakok egyre hosszabbak már, kevesebbszer borul be az ég, már nem sírom el magam csak úgy jó pár napja, kezdek belenyugodni. Eddig lassan telt az idő, de mintha már ez is alakulna.
-
orbano
félisten
lassan megfullasztja a topikot az ösztrogén...
A vér nem válik VAZZE!™
-
qantum
senior tag
építőnek :
köszönömköszönöm
hogy tökönrúgtál
így jobban látom
a füvet
köszönöm
hogy rámgyújtottad a házat
így nem írígyelnek
köszönöm
hogy felakasztottál
így jobban elférek
köszönöm
hogy elárultál
így szabadabb vagyok
köszönöm
hogy ekéddel
kiszántottad fogaimat
így végre
tiszta békében
mosolyoghatok" Te nyomod a bulit, én meg rajtad vagyok . "
Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi haladó szinten
- Politika
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest