Aktív témák
-
adequate_cou
senior tag
válasz qantum #34949 üzenetére
Erről a MILF-ről jut eszembe. érett nők blog
Az ilyen pp lezsoknak meg a tapasztaltabbja és bátrabbja is talált itt érdekességeket.
Az előnyeit sorolnom sem kell emellett a faszverésnek, sokkal hamarabb megismered a tested, tudod, mire, hogy reagál a farkad és nem utolsó sorban képzed a faszod, hogy bírja a gyűrődést, mert akkor baj lesz és gecihamar elmész, ha életed nőjével (szerinted) kúrsz épp és esetleg nyög egy hangosabbat is, ami miatt már kész is a tejtócsa és baszhatod az este további részét. Szóval, ha épp most múltál 8 és kurvára nem a cartoon netwörköt nézed, hanem valahogy ide jutottál az oldalra, akkor zárkózz be a spájzba és kezdd el minél hamarabb, hogy 20 éves korodra gigamacsó faszod legyen és mindenkit megpörgethess, aki addig frigidnek hitte magát is.
Hasznos infók
[ Szerkesztve ]
-
qantum
senior tag
válasz adequate_cou #34951 üzenetére
van benne valami, főleg ha jó tanítónénit fogsz ki
" Te nyomod a bulit, én meg rajtad vagyok . "
-
csaba54
tag
válasz macskajaj22 #34932 üzenetére
minek bonyolítani
100pasira 106 nő jut vagy mi...nézz a hátad mögé még akkor is,ha hátrafelé mész,mert a bizalom nagyon sokba kerülhet
-
Xantomas
őstag
válasz qantum #34654 üzenetére
Sz@rik a fejemre, hallomásból tudom, hogy azóta már együtt van egy sráccal.
Mindegy, nem érdekel, nekem se kellett 2 napnál több hogy egy laza kapcsolatra ne szedjek fel valakit.Nem érdekel, nem foglalkozok vele, bár ha baráti körben előveszik a témát, attól belelkisedek. Igazából csak az esett nagyon szarul, hogy szó nélkül elsétált, és következő napoktól pedig éli az életét, mintha 7 évig nem a legjobb barátok lettünk volna. A vele, és rá pazarolt éveket sajnálom csak, amiért most utálom őt... és magamat is, nagyon. Csak egy balek voltam az életében. Hurrá, behúzhatott még egy strigulát. Ha neki megérte, remélem büszke rá.
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
-
Lirion
addikt
válasz Xantomas #34956 üzenetére
Én a legjobb barátomra nem szoktam rejszolni a wc-ben, de ha szerinted nem normális dolog, hogy nem szeretne azzal a tudattal veled találkozgatni, hogy te a sloziban az ő testére vered, akkor kurvázd le meg utáljad.
Azt pedig, hogy mennyire éli vidáman vagy szomorúan az életét most miattad, azt nem tudhatod, így ez alapján elítélni megint csak nagyon jogos, de hát jellemző ez az emberre, hogy amit magának megenged, azért másra haragszik. -
Tim82
félisten
válasz Lirion #34961 üzenetére
Te meg vedd már a fáradságot és olvass vissza a sztorinak, még mielőtt baromságokat írsz.
Két emberkénk között kurvára nem volt barátság, vagy legalábbis egy idő után már nemigen: leginkább csak fáziskéséssel hol az egyik akart volna valamit a másiktól (egyszer a csaj akart feküdni, nyilván mint barát a baráttal, mondhatni, humanitárius alapon és Xantomas utasította el a dolgot), hol pedig a másik az egyiktől...
Mivel nem oldották meg a fáziskésés összeszinkronizálását, ez az egyetlen racionális végkimenetel. A barátság kurvára nem megy, a másik sem, mert soha nem egyszerre akarnának a másiktól valamit, ebből csak sérülés van, így a jó, majd ha képesek túljutni ezen, akkor majd beszélnek, ha egyáltalán akarnak még egymással beszélni.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Lirion
addikt
Elolvastam és képzeld, sehol nem volt leírva az, hogy a lány is komolyan érzett volna iránta, sőt, a sikertelen szexuális kísérlet után már a lány elhidegült, ami egyáltalán nem arra utal, hogy nagyon szerelmes lett volna..
Mellesleg az nem derül ki, hogy a csaj akart lefeküdni, az se, hogy miért, a visszautasítás pedig fizikai okok miatt történt.Az meg, hogy a barátság nem megy, nem ok arra, hogy megutálja, szidja és elpazaroltnak tekintse a vele töltött időt, főleg, mivel a korábbiakból világosan kiderül, hogy ez a nagy barátság (ami korábban amúgy még 8 évig tartott) nem hirtelen halt ki, hanem már jóval korábban elkezdődött ez és csak most lett végleges.
-
Tim82
félisten
válasz Lirion #34964 üzenetére
És képzeld, az se volt sehol se leírva, hogy Xantomas barátunk a lányra rejszol a WC-n, de mégis feltételezted. Ez, tudod, nem feltétlenül róla állít ki negatív bizonyítványt.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz orbano #34963 üzenetére
Nem tudom, figyeltél-e, de nem állt neki lekurvázni a csajt vagy ilyenek, teljesen a határokon belül maradt. Ne mondd, hogy nem haragudtál meg soha senkire hasonló okokból...
Én csak annyit látok, hogy a valamilyen szintű frusztráltságát/csalódottságát vezette le (és ez szigorúan levezetés, nem pedig arról szól, hogy akkor most ő hogyan fikázza a csajszit). Nem azt írta, hogy "ezegybüdöskurva", hanem azt, hogy baromira úgy érzi, ő nem jelentett sokat a csajnak... Nehogy már ne mondhasson olyat, hogy szerinte elpazarolt idő volt az ismeretségük ideje...
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz orbano #34967 üzenetére
Nem mondom, hogy igaza van, csak ha ő így reagálja le első indulatában a dolgot, az teljesen emberi és érthető. Én csak akkor basztatnék ilyenért valakit, ha innentől zsinórban jönnének az ilyen hsz.-ek. Egyszer, indulatból meg... hát, emberek vagyunk, ez van, ki szoktunk időnként fakadni, nem lehetünk mindig hú-de-higgadt-felnőttek all the time.
Egyébként igen, én már gondoltam elvesztegetett időnek valakivel együtt töltött időt. De már akkor, amikor - jóval az egész sztori után - hideg fejjel végiggondoltam, hogy mit kaptam, mit adtam és arra jutottam, hogy nekem nem érte meg, nem gazdagodtam az együtt töltött idővel lényegesen.
-
Xantomas
őstag
válasz Lirion #34961 üzenetére
Nem, nem mondtam el mindennek, nem is tenném, mert tudom hogy megbánnám. Soha nem kurváznám le, és aki a társaságomban megtenné, annak igen komoly következménnyel kéne számolnia.
Időközben a barátság megváltozott, átalakult, nem tudtuk kezelni, és ahogy Tim82 is leírta, időben összeszinkronizálni a dolgokat.Tisztában voltam vele, hogy igen kicsi az esélye, hogy mi egy párkapcsolatban is egy párt alkossunk, ezért is nem vártam rá, nem tettem komolyabb lépéseket, hanem éltem az életem, ismerkedtem, belehabarodtam, összejöttem, szakítottam lányokkal. Csak valami megváltozott. Nem tudtam többé barátként szeretni, mert szerelmes lettem, és össze akartam vele jönni, de ugyanakkor nem voltak vele fantáziáim, a szavaiddal élve pláne nem is "rejszoltam rá" és az ominózus helyzetben nem tudod beindítani mint nő, mert a fejemből kiverhetetlenül is a legjobb barátomra gondoltam rá, akivel az ember nem fekszik le, pláne egy párkapcsolat végén mikor mindketten pár hét késéssel újra szabadok.
Bizonyos fokú, ráadásul nem is kicsi frusztráltság dolgozik bennem. 7 év, az 7 év. Nem hogy egy szerelmet, még egy barátságot sem lehet 1-2 nap alatt elfelejteni, és ha ez neki sikerült, az nem engem, vagy őt minősít, hanem azt hogy mennyire volt részéről erős kapocs.
Folyamatosan szídott, rágta a fejem amiatt, hogy állandóan csapongok, mikor ő ugyan ezt tette. Ráadásul látványosan is több parazsat tartott a tűzben, és volt idő, mikor csak számokkal jegyezte őket. Az ominózus eset után én is csak egy számnak éreztem magam, egy strigulának, hogy ő is megvolt, jöhet a következő.De legalább egy ilyen véleményt is jó olvasni, nem csak azt, hogy "már korábban meg kellett volna tenned" "vagy beszélj vele még egyszer, hátha megérti".
-
dragonfx
veterán
megint dilemmába estem kell e egyáltalán nekem barátnő..... ...
nem igazán csak arra kéne egy stabil nőnemű és kész.
csak azé hogy minden xarba beleszoljon beleugasson."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Xantomas
őstag
válasz Lirion #34964 üzenetére
9 éve ismerem, és kb nyár elejétől lenne kerek 8 éve, hogy barátomnak tartom. Nem pont 7, és nem pont 8 év. A 7 legalább teljes év.
Bakker, ebbe belekötni...Lefeküdni Ő akart, én meg elmenni onnan. Hogy hogyan, miért, és milyen apropóból alakult ki, nem fogom részletezni.
Utálni pedig azért utálom, mert elmondása szerint nagyon jól tudta, hogy mi a helyzet, de nem tett semmit ahogy én sem. A tehetetlenségünkért, az önzőségünkért és a gyávaságunkért utálom magunk, és a helyzetet. Nem véletlenül írtam ezt az előző postban is többes számban.[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
válasz adequate_cou #34978 üzenetére
nem hagyom csak tudod akkor megy a rinya hiszti sértődés.
hát lehet nem ő az aki....
mostmár soká nem huzom senkivel.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Tim82
félisten
válasz qantum #34973 üzenetére
Meg ne sértődj, de ezt már hosszú-hosszú évekkel ezelőtt elkönyveltem ritka szar szövegnek.
-
Tim82
félisten
válasz qantum #34981 üzenetére
Nem vagyok ilyen hosszú távú "barátságból láv vagy mégsem"-sztorikban érintett, csak a mondatodra reagáltam.
-
Xantomas
őstag
Én igen. Gyerekkori barátommal, majd kamasz szerelmemmel összejöttünk 18 évesen, egy hónapig jártunk, szétváltunk, majd évekig nem beszéltünk. Azóta eltelt 6 év.
Nem csoda, hogy második alkalommal annyi ideig nem akartam lépni, és maradtam a barátság mellett, de ezek csak kifogások."Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
Tim82
félisten
válasz Xantomas #34983 üzenetére
Életemben ~ 2,5 év volt a csúcs - 16-18 éves koromban -, ennyi ideig járkáltam egy lány után. Nem lett belőle semmi, én pedig kinőttem a kamaszkori lúzerségből, köszönöm.
-
Lirion
addikt
válasz Xantomas #34976 üzenetére
Tehát azért utálod, mert nőként viselkedett. A kezdeményezés a férfiak dolga, biztosan adott jeleket neked, csak te nem vetted észre és nem léptél. Nem hiszem, hogy fair dolog gyávának tartani, mikor odáig elment, hogy felkínálta magát neked. Sokkal inkább csak a saját töketlenségedet próbálod helyre tenni és magyarázni, hogy miért nem mertél lépni és áthárítod a felelősség egy (jó nagy) részét a lányra. Én így látom.
A lány részéről szerintem normális reakció, amit tett. Megszégyenítve érezhette magát azért, mert korábban visszautasítottad, főleg, hogy még szerelmet is vallottál később neki, ezek után miért ugorjon a karjaidba? Ne csodálkozz azon, hogy megborul tőled a csaj, mikor teljesen kiszámíthatatlanul és megbízhatatlanul viselkedtél.
-
orbano
félisten
-
-
Tim82
félisten
válasz orbano #34988 üzenetére
Van igazságtartalma, de ez a "legalább gazdagabb lettél egy tapasztalattal"-típusú szöveg vigasztalónak szánt közhelyként szokott legtöbbször elhangzani. Ezek a "tapasztalatok" pedig nemigen adnak hozzá az ember személyiségéhez, nem teszik jobbá, csak azért, mert tudja, hogy legközelebb az ilyen szitukat el kéne kerülni...
-
Xantomas
őstag
válasz Lirion #34985 üzenetére
Bevallom, ezekkel belül tisztában vagyok, de ugyanúgy, ahogy minden más kapcsolati dolog két emberen múlik, ez sem tisztán az én hibám. Látva őt, hogy éveken keresztül elmenekült a kapcsolataiból, mihelyst a másik többet akart, ha hosszabb hétvégéket szeretett volna vele tölteni, esetleg kicsúszott a száját bármi a távoli jövővel foglalkozik, pl összeköltözés, vagy netántán közös jövő, utána az illető pánikszerűen dobva és felejtve lett. Ha éveken keresztül ezt látod valakinél, egy idő után elmúlik a remény, hogy talán te lennél az akitől nem menekülne el, ha veszélyeztetnéd a szabadságát.
A kiszámíthatatlanság mindig is része volt a kapcsolatunknak. Ha már kezdtünk kiszámíthatóak lenni a másiknak, valami mindig előbukkant, ami váratlan, és új. Mindketten bele tudunk őrülni az állandóságba, a monotonitásba. De ez a múlt. Hibát hibára halmoztunk, amit egy ideig mint barátok elviseltünk (leginkább ő) de a lelkiismeretfurdalás, a dolgok nem kiengedése megmérgezte köztünk az őszinteséget, a bizalmat, és a lufi csak nőtt, és nőtt. Majd kipukkadt. Az utolsó két hétben már alig néztünk a másik szemébe, mikor egymás mellett sétálva beszéltünk, s csak meredtünk előre. Mikor a szokásos rituáléban feltettem a buszára nem vártam meg hogy az elinduljon, ő nem állt az alsó lépcsőn, és én nem álltam az ajtó előtt, hanem mentem a dolgomra, ő meg leült. Ezek mind mind olyan dolgok, amit akkor nem vettem észre, de így tisztább fejjel visszagondolva furcsálom, hogy nem bökték ki a szememet.
A durci, a harag és a felelősség áthárítása most csak önvédelem. Nem tudom elengedni, és valami mindig történik ami eszembe juttatja. Ezek legalább segítenek felejteni, és a felejtésre a haragnál nincs jobb társ.
Változtatni már nem lehet a helyzeten. Elmehetek hozzá, elé állhatok az ajtóban, elmondhatom, hogy hogyan érzem, milyen hibákat követtem el, mit tennék másképp, és a jövőben nem fogom elkövetni újra, de ahogy írtad, megszégyenítettem, megaláztam, és ezt megbocsájtani sosem fogja. Ha mégis így tennék, az csak az én önzőségem, az egóm megnyugtatása érdekében történne.A dolog végszójára még legyen annyi: Tegnap találkoztam egy kedves, aranyos, mosolygós lánnyal. Ugyanúgy fanatikus városi bringás, imád fotózni, szereti az autókat, és nem csak kukán bólogat ha arra terelődik a téma. Portréfotózáshoz modellt keresve kérésre, szó nélkül felírta a számát a tenyeremre, meg alá rajzolt nekem egy biciklit, és egy napocskát. Aranyos helyzet volt, és pillanatok alatt megragadott a kisugárzásával.
-
törölt tag
Úgy vagyok vele, minden tapasztalat tapasztalat, nade mihez képest? Bár ezen kár gyötrődni, hisz ez mindig fennáll. Viszont gyarapítja az emberismeretünket, a saját személyiségünket, annak igényeit jobban fel tudjuk mérni, így végülis nem semmibeveszett idő. Legalábbis egy ideig. Ha sokáig egy helyben toporgunk, akkor már igen, akkor abból a tapasztalatból nem lett kinyerve érdemi információ.
-
Xantomas
őstag
válasz qantum #34993 üzenetére
Kéne, de nem érzem azt, hogy higgadtan tudnék vele beszélni. Még nem. Egy közös barát is azt mondta, hogy meg ne próbáljak vele beszélni, mert nem vagyunk önmagunk. Igazából most őt sajnálom, mert úgy tűnik mindkét részről kapja, és állja a dolgot.
-
Lirion
addikt
válasz Xantomas #34992 üzenetére
A harag nem segíthet a felejtésben, mert amíg haragszol, addig is rá gondolsz.
Azt meg végképp nem értem, hogy ha már elment, miért nem lehet szeretettel gondolni rá? Azt érdemli 7 év után, hogy haraggal és utálkozással váljatok el, csak azért, mert az utolsó pár hétben nem volt felhőtlen a kapcsolat?
-
Goose-T
veterán
válasz Xantomas #34992 üzenetére
Én azt gondolom erről, hogy a barátjával nem szakít az ember, legalábbis úgy, ahogy te tetted. Szerintem ez nem hét év barátság volt, valamelyikőtök mindig "készenlétben" volt, csak sosem láttatok elég fantáziát egymásban, hogy otthagyjátok az alkalmi csajokat/pasikat egymásért.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
Integra
titán
a férfi és a nő..
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Aktív témák
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest