Hirdetés

Aktív témák

  • Cs.Orsolya

    aktív tag

    válasz Bubu79 #25075 üzenetére

    Nem mindent olvasok el.

    Kérlek, ne feledd, hogy a magam részéről teljesen más szintű tudással toldom meg a közösbe írtakat. Sem nem a tutit, sem nem a frankót, sem nem a teljeset nem akarom megírni. Véleményem szerint nem is lehet. Amit az előbb orbanonak írtam az U.i.-ban, ahhoz tartom magamat továbbra is. Jelenleg magánembert játszom, és ha ebbe beleiktatódik szakmai tudás, vagy tapasztalat is, az egy dolog. Nem a klienseim vagytok, így nem tudom, és nem is akarom személyre szabni a mondandómat, amely azt célozná, hogy mindenki asszimilálni tudja azt, amit leírok.

    Amikor megkaptam, hogy nem vagyok érthető, vagy nem úgy kommunikálok, hogy azzal bárki bármit is kezdeni tudjon, akkor rájöttem, nem azért vagyok itt, hogy ez legyen a végcélom. Úgy akarom a többleteimet odaadni, hogy mindenki annyit vegyen ki belőle, amennyit képes, vagy akar. Ez valakinek kevés, valakinek elég, valakinek túl sok, és érthetetlen. Akkor ő nem olvassa el, amit írok, és ennyi.

    Végre az életben egyszer szeretném úgy kifejezni magamat, ahogyan én, személy szerint gondolkozom, és nem foglalkozni azzal, hogy ez mennyire szolgálja teljes mértékben a másik helyzetét. Ha majd fizetnek érte, akkor majd szolgálok is, mert egész nap arról szól az életem, hogy másokat szolgálok a tudásommal, és olyan nyelvre fordítom le mindezt, és olyan formába öltöm, hogy a másik tudja hasznosítani. Ennél nagyobb alázatot, és önfeladást nem kíván semmi.
    Itt magánemberként önmagamat szeretném adni, és azt a gondolkodást, ami valójában jellemez engem. Ha ez bonyolult, mély, filozófikus, érthetetlen egy átlagos szinten, akkor szintén ÉKE (hogy lásd, képes vagyok a tanulásra és alkalmazkodásra is).

    De az is tapasztalható rólam, hogy amikor valóban bajban van valaki, akkor újra a tudásommal szolgálásban kommunikálok. Azt hiszem, ennyit érdemes ehhez fűzni.

    Egyébként értettem, hogy viccelsz.

    "Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."

Aktív témák