- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
Aktív témák
-
tibi666
senior tag
azt hiszem, végre elindult bennem valami, lassan észrevettem, hogy tényleg igazatok van.
rendberakom magam fizikailag, ezzel már alapjaiban meg fog változni az életem.
kezdésnek vettem egy biciklit. eljárok kerekezni, friss levegő, mozgás, szabadság, jó lesz.nem hatalmas izomtömeget akarok növeszteni, azt nyilván nem is bringázással fogok, csupán az állóképességemet szeretném a pár évvel ezelőtti szintre, vagy afelé visszaállítani.
kedves leszek mindenkivel, és segítőkész. előbb utóbb úgyis szemet szúrok valakinek. na az a valaki lesz az én emberem.
amúgy ma is megismertem egy aranyos csajszit, de elfelejtettem a nevét. ciki, rossz a névmemóriám.
-
fordfairlane
veterán
-
whitezo88
nagyúr
én pedig testépítek és egyrészt tényleg jó a mozgás miatt is és azért is hogy mivel sokat fogytam és izmosodtam 1 év alatt, az önbizalmam is megugrott.
-
whitezo88
nagyúr
na belecsaptam egy új projektbe. iwiwen írtam neki, válaszolt. elkértem msn címét megadta. ma beszéltünk először és már a vnapi talit szervezzük.
-
Nimrod
addikt
válasz fordfairlane #23658 üzenetére
Tényleg sokat segít a sport, mértékkel persze.
-
whitezo88
nagyúr
megvolt a találka, kis séta, egy zöld részen leültünk majd később elmentünk egy kellemes kávézóba meginni egy teát. szimpatikus, dekoratív, csinos a leányzó, jól megtaláltuk a közös hangot is.
-
tibi666
senior tag
válasz whitezo88 #23679 üzenetére
én egy aranyos barnával ismerkedtem meg tegnap.
elmentem sörözni egyet a barátaimmal, de hamar haza akartam jönni, úgy 11 körül.
aztán végül úgy alakult, hogy összetalálkoztunk egy régi ismerőssel, aki szülinapozott, az ő barátnője volt ez a csajszi.végül hajnali 5kor értem haza.
nem emlékszem mennyit ittam. de sokba fájt az este.telszámcsere volt, lehet, hogy felhívom valamikor.
-
Leeza
tag
válasz proof88 #23661 üzenetére
Hmm, nekem nem esett jól, pedig nem vagyok az az ijedős fajta...
De egyébként igen, hozzábújok, abból baj nem lehet...Nordik: orbano rövidesen fejet hajt előtted...
[ Szerkesztve ]
"Szerintem az téveszti meg, hogy amikor begépeled a szöveget, akkor lefelé nézel... :)" - elmoraan
-
Nordik
őstag
válasz tibi666 #23681 üzenetére
Én pedig egy aranyos szőkével.
Kertibulit csináltunk, aztán egyik haverom hívott 2 lányt, az egyik eléggé bejött, hát sokat nem szórakoztam. Félrehívtam beszélgetni, fél óra se kellett, de már smároltunk. Utána egész este velem volt, sokat beszélgettünk egymás karjaiba.
Remélem lesz folytatása. Majd írok ha tanácsok kellenének.
-
Nordik
őstag
"orbano rövidesen fejet hajt előtted..."
Most egyre jobban alakulnak a nőügyeim. Múltkori lány egyébként, akivel többször is találkoztam, még egy válasz sms-re se méltatott mikor csütörtökön elhívtam randira... Persze többszörösen is bocsánatot kért, de szerintem ez bunkóság volt részéről.
-
nagyúr
nekem a szőkék, a barnák, a feketék meg a vörösek a gyengéim.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Bubu79
addikt
válasz orbano #23692 üzenetére
Dehogy is, csak tudja, hogy te, mint a PH! alfahímje már az első randin tutira komplett mandulavizsgálatot tartottál volna, különös tekintettel azok nagyságára, állagára - csakis a biztonság kedvéért ( persze csak a szokásos izzadó tenyeres SMS-ek után )
Épp eleget látni tőled, hogy nem szabad elhaverkodni az időt, mielőbb a lényegre kell térni, hogy tudja az a menyecske, nem LCsB-ről van szó - ehhez elég a topikot olvasgatni, nem kell orbanológusnak lenni
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
orbano
félisten
válasz Bubu79 #23693 üzenetére
én sosem akarom megcsókolni az első randin a lányokat. bár majdnem mindig megtörténik, de nem én kezdeményezek. de ha köv randin minimum nem nyúl a bugyijába, tuti felszólalok
ezt az odavetett izzadó tenyeres csontdarabot még meddig fogjátok Timivel rágcsálni? ennyire finom? kell még ilyen? a randin is szoktam izgulni, amíg meg nem érkezik a hölgyemény! jóétvágyat!
A vér nem válik VAZZE!™
-
Bubu79
addikt
válasz orbano #23694 üzenetére
Ez nem rágcsálódás, csak meglehetősen érdekesen veszi ki magát, hogy nagy májer csajozó nimbuszod mellé ilyen kis apró nüanszok tartoznak - hiába a methode alapos ismerete
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Mawyx
őstag
Úgy tűnik 26 évesen első randira készülök. Eddig mindig csak úgy alakultak a dolgok, de ez most előre megbeszélt időpont, tehát olyan igazi randinak tűnik, de nem randira hívtam, hanem csak tekerni.
Kerékpározást javasoltam, mert így nincs a az első alkalmas ügyetlen mit kezdek a kezemmel dolog. Lehet tekerni, de sétálni is és akkor toljuk a bringát. Kopaszi gát a cél, esetleg le is lehet ülni padra.
Estét javasoltam, de ő délután szeretne, rohadt meleg lesz, nem tudom mennyi chemotoxot fújjak magamra , az izzadás garantált
Tudtok vmi tippet adni hogyan bonyolítsam le ezt a találkát? Első randin a kézfogás durva? Mit lehet első randin és mit nem? Izgulok nagyon. Ma reggel ő hívott fel telefonon, eddig pár levelet váltottunk.Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Leeza
tag
Nincs olyan, hogy első randin mit lehet és mit nem! Helyzetfüggő. Semmiképp se támadd le, hanem inkább figyeld a reakcióit, a testbeszéd árulja el a legtöbbet, és ha úgy találod, ne félj megcsókolni se, semmilyen aranyszabályt nem fogsz áthágni vele!
Viszont nem kell kétségbeesni, ha ez nem történik meg, akkor majd a következőn! Azért valamilyen szinten teremts/etek testkontaktust, akár egy kézfogással, hátsimivel, stb...
Nagy kalappal!"Szerintem az téveszti meg, hogy amikor begépeled a szöveget, akkor lefelé nézel... :)" - elmoraan
-
Mawyx
őstag
Koccintani is szeretne, mert bár tegeződünk, de még nem ittunk pertut. A számla kié ilyenkor első alkalommal? Említette, hogy jó is a bicaj, mert ha kocsival jönne, akkor nem tudna velem koccintani.
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
Aktív témák
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Építő/felújító topik
- Spórolós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Horgász topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motoros topic
- Suzuki topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest