- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Aktív témák
-
Timcsy
csendes tag
válasz Lirion #23231 üzenetére
Én sem hittem volna magamról még az elején, hogy ennyi ideig tudok szeretni valakit, de ez van... Sajnos nem tudok mit tenni, még mindig szerelmes vagyok, s ugyanúgy kiéltem a fiatalságomat bár nem mintha most olyan öreg lennék 23 évesen.
Ugyanúgy tudok élni, ugyanúgy bulizok, és rengeteg élményeim vannak a barátaimmal, koncertek, túrák. Ennyi. És nem lehet tudni mit hoz a jövő. Amúgy is mindenki úgy alakítja az életét ahogy szeretné, nem? Van aki jobban lázad, van aki kevésbé, mindenki mást igényel
Csak kérlek ezért légyszi ne nézzetek már le.Egyébként is azt írtam hogy így látom kívülről a fiatalokat - ezek közül is csak azokat akikkel együtt utaztam. S biztos baráti körben én is így viselkedek Csak nem tudom magamról És nem nézem le emiatt őket, véleményem akkor van valakiről ha beszélek is vele. Addig pedig csak a megfigyelésre tudok hivatkozni No de hagyjuk is ha már egyszer kitárgyaltátok ezt a témát
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Új, bontatlan Samsung Watch Ultra 47mm titánezüst színben - 2 év Samsung garancia
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új, eredeti! - DELL LA130PM190 töltő - 130W, 7.4x5.0mm DC
- iPhone 13 Pro Max 512GB
- ASRock Pro4 mATX alaplapot keresek megvételre
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest