Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
válasz Csakénvagyok #22249 üzenetére
ahhoz képest hogy 2 napja szinte lecseszett h nem próbálkoztam nála tegnap is tök jól eltársalogtunk, szokásosan kedves volt, és ma még smst is küldött hogy boldog szülinapot kívánjon (megjegyzem egyedüliként)
[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
Visszatérve mellek körén kívűl van ami még sokat számít pl ajak. De haj is fontos ill annak a helyes megválasztása gondolok itt a rövid hajra pl. van akinek az jobban áll. Úgyhogy ollót elő, le a hajjal.
-
nagyúr
hja, hogy kapcsolódjak a témához : nem szeretem a kopasz p.ncit.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
lorcsi
veterán
beszarás...ekkora dumát
Hello!
Ha tudni szeretnéd mit várnak el a nők a férfiaktól, és megakarod tanulni hogyan legyél vonzóbb, akkor ez a weblap neked készült.
Ez a probléma nem egyedi, ugyanis ha minden férfi jól ismerné a nőket, akkor ez a könyv most arról szólna, hogyan szerezz egy kis szabadidőt alvásra, két barátnő közt.
Mielőtt azt mondanád, hogy ez egy hülyeség, ezt nem lehet megtanulni, javaslom olvasd el ezt az oldalt. Ez a weblap olyan emberek tudását osztja meg veled, akik hihetetlenül sikeresek a nőknél. Nem kis erőfeszítésembe került összehozni ezt a tudásanyagot, ugyanis mikor ezek a srácok "bevetésen" vannak, és mindegyiknek van legalább 2 találkája egy nap, akkor sok mindenre gondolnak csak arra nem, hogy hogyan segíthetnének olyan fickóknak, akiknek fogalmuk sincs erről az életstílusról. Ezáltal rontva saját esélyeiket, növelve a konkurenciát...ui.:ha a link reklámnak minősül inkább szedjétek ki
[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz elmoraan (r) #22260 üzenetére
Ez fájt.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
nagyúr
válasz elmoraan (r) #22260 üzenetére
Timhatvannyolcpluszáfa : a duplavé az igazi!
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
PazsitZ
addikt
Egy lány ismerősöm meg még 2 haver is buli után eljött hozzánk, zenét hallgattunk , dumáltunk.
A lényeg, hogy a lány itt hagyta a parfümjét, megbeszéltünk, hogy ma érte jön.
Most csak az a kérdés, direkt hagyta itt vagy véletlenül? Na majd kiderül...A gond annyi, hogy sok fiú haverja van, bár annyira jól még nm ismerem, de nem teljesen tudok rajta kiigazodni.
[ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
-
Csakénvagyok
őstag
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene, a leányzó(m) mostanság nagyon házias, mos, főz, estébé.
Persze ezt szóvá is teszem, aminek "nem örül", mert h; "az nagyon messze van még.."
Kellene valami hülyeség, akár tábla/szöveg formájában.. tuti van vmi pl; "A tökéletes háziasszony" címen.
Remélem értitek mire gondolok, meglepném vele.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Csakénvagyok
őstag
válasz runner 125 #22268 üzenetére
Ne félj tőle, vannak simán házias kislányok.
-
Tothgera30
Ármester
Szerintem nem örülne az ajándéknak, inkább egy csikor virág, és mondjuk "szeretlek" és odaadod... Ennyi!
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Tim82
félisten
válasz Tothgera30 #22270 üzenetére
Runner azért valami fantáziadúsabbra gondolt, amivel kicsit (de nem nagyon) piszkálhatná a lányzót, mert élcelődni jó.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz Tothgera30 #22272 üzenetére
Az én barátnőm még örülne is neki.
-
runner 125
nagyúr
Jaa, úgy bizony.
Valami kis poénra gondoltam.Múltkor egy boltban láttam ilyen fa táblákat, azokon voltak ilyen hülyeségek, nah valami olyasmire gondolok, akár digitális formában is (aztán kinyomtatom. )
Gugli jó barátom, de most nem találtam semmit.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz Csakénvagyok #22269 üzenetére
Muhahha, én nem félek, sőőőt..folyton mondom is neki h helyes, itt az ideje belerázódni. (19 éves. )
Tothgera30
Dehogynem, szerintem igen, úgyis tudná h én sem gondolom komolyan..
-
Tothgera30
Ármester
válasz runner 125 #22276 üzenetére
19 évesen, hát... Még buliznia kéne, és anyucinak rendetrakni! Vagyis a (lány) haveri körömben valahogy úgy van...
-
runner 125
nagyúr
válasz Tothgera30 #22277 üzenetére
Jájj, félreértettél.
Csak szívatom vele..
Anyucinak rendet rakni?! Ezzel nem értek egyet, nálunk sem így működik, az én szobámban igen is nekem kell.
-
tomcsi23
veterán
Nőügy
No, most mi a bajod vele egyébként, hogy túlbuzgó vagy rosszul csinálja?
Lepd meg azzal, hogy elvégzed helyette....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Csakénvagyok
őstag
Ugyan, dehogy. Tesóm már 14 évesen rég ő intézte a rendrakást, besegített a főzésbe, pedig akkor még bulizott rendesen.
-
Gorneck
legenda
válasz runner 125 #22278 üzenetére
Azt Én se szeretem mikor vki (bnő vagy szülő) önkéntes alapon rendet rak nálam...utána meg nem találok semmit...ez eléggé kiborító tud lenni...szeretek Én rendet tartani.
Gorneck#1239
-
runner 125
nagyúr
válasz tomcsi23 #22279 üzenetére
Jól van na, nem találtam jobb helyet megkérdezni.
Semmi problémám nincs vele, csak sűrűn "kapom rajta" h valamin tevékenykedik, s az általában házimunka. (nem kézi még mielőtt.. )
S gondoltam ezt megjegyzem neki egy kis poén formájában is (pölö a tábla)
-
runner 125
nagyúr
válasz Gorneck #22281 üzenetére
Nah, ez meg a másik.
..ráadásul ha nálam Anya áll neki rendet rakni, általában valami kárt is csinál, vagy leborít valamit, vagy eltör..bár erre már nagyon rég volt példa.
..de elkanyarodtunk a témától, szal' még mindig keresek valami találó mondókát/idézet/szöveget, estébét.
-
tomcsi23
veterán
válasz runner 125 #22282 üzenetére
Jó helyen van ez.
Azért kérdeztem, hogy mi a célod ezzel, nehogy visszájára süljön el.
Ha elvégzed helyette, akkor hoppon marad (egy idő után), és hátha mással is akar majd foglalkozni. Ilyen házitündéres táblák, kisebb csomagok (kisseprű. fakanál, gyúródeszka) - vannak.[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Wolverine
félisten
Egy 10 éves gyereknél is már gáz, ha anyuci rak rendet és nem saját maga
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Tothgera30
Ármester
válasz runner 125 #22278 üzenetére
Nállam anya rak rendet... Muszály neki.
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz runner 125 #22282 üzenetére
Inkább értékeld tőle...
Amúgy én láttam ilyen vicces kötényeket, amin pl. egy bikinis bomba csaj van nyaktól combközépig. Ha felveszed, tisztára olyan, mintha fehérneműben csinálnál mindent. van férfi verzióban is, kockás hassal, alsógatyában. Mondhatod neki, hogy ebben csinálja a házi munkát, és akkor Te is jobban élvezed. Aztán elkalapálja vele a fejedet, de mindenféleképpen vicces volna.
"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
tomcsi23
veterán
válasz Tothgera30 #22289 üzenetére
Így van, gyerekeknek való eredetileg, de jelzés értékkel simán jó lehet szerintem.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Wolverine
félisten
válasz Tothgera30 #22287 üzenetére
1. muszáj
2. nem muszáj és erre majd te is rá fogsz jönni.
3. 5 percig szerkesztheted, amit írtál, ne floodolj, thx."I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
runner 125
nagyúr
válasz tomcsi23 #22284 üzenetére
lol.
Ennyit nem ér meg a "viccem".
A kis játékvasaló/mosógép viszont jó ötlet.
Cs.Orsolya
Perszeee, értékelem én, csak a heccből csipkelődöm.
Köszi, az is jó ötlet, tudtam én h ide kell jönnöm.
..apropó, ha olyan kötényt veszek neki, szvsz a szülőkkel is meggyűlik a bajom.
Azt pedig nem szeretném."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
proof88
addikt
Ha valaki bulizik, attól még tarthat rendet. Meg aztán nehogy már a szülő rakjon rendet a kamasz/ifjú gyermeke szobájában. Nálam ez veri ki a biztosítékot, ha valaki rendetlen.
-
Tim82
félisten
válasz Tothgera30 #22274 üzenetére
Nem ismered Te a barátnőmet...
-
Cs.Orsolya
senior tag
-
Gorneck
legenda
-
runner 125
nagyúr
válasz Cs.Orsolya #22299 üzenetére
Fu, köszi, itt biztos találok sok nyalánkságot.
Vateran semmi kötény nincs.
Aktív témák
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker)
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- iPhone 12 64GB Green GYÁRI FÜGGETLEN - olyan mint az ÚJ - 100% AKKUMULÁTOR
- Apple iMac 27" 2013vége - bontás
- 27" UltraGear Full HD 165Hz monitor GARANCIÁLIS
- Eladó 90 darab (+3 ráadás) Gazzew Boba U4 RGB V2 csendes, taktilis (silent tactile)
- Lenovo P52 WorkStation/15.6"FHD IPS/Core i7-8850H(6mag)/32GB/512GB SSD/Nvidia Quadro P1000 4GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest