- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz orbano #15450 üzenetére
Emlékeim szerint Te azon tudsz annyit agonizálni, hogy "jaj, írjunk-e sms-t a kiszemeltnek", úgyhogy ezt a vonalat annyira nem kell erőltetni...
Kell pár nap, amíg helyrerázódik, addig szabad a rinya. Utána lehet már ütni.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
zoltanz
nagyúr
válasz aLávaló #15448 üzenetére
Szerintem, ne búsulj van még a világon pár milliárd lány, nem kell kétségbe esni, meg minden zsák megtalálja a foltját. Szerintem nagyon jól tetted nekem volt egy hasonló szitum, csak én 17 éves voltam és kicsit szeleburdi még végűl is 1 évbe telt mire eljutottam odáig, hogy beszéljek vele erről. Te nem szenvedtél annyit, de végűl is jól alakúlt, mert utána is találkozgatunk igaz nem annyit és a barátság is ismerőre redukálódott, de jól végződött.
-
Tim82
félisten
válasz aLávaló #15452 üzenetére
Figy, mindenkinek kell egy hely, ahol rinyálhat (és persze egy hely, ahol királynak érezheti magát), úgyhogy írjál. A rinya most szükséges velejárója a lelkiállapotodnak. Majd ha tényleg sok lesz, akkor nem csak egy emberke fogja éreztetni veled.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
orbano
félisten
én ilyenen soha nem agonizáltam, valamit szokásodhoz híven behaluztál. az ne magónia, hogy beírom a fórumba, hogy jujujuj de izgulok.
egyébként te most szerelmes vagy belém, vagy ez a kitüntetett figyelem sima imádat? alapíts vallást, ha kell szerzek lopótökötA vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
válasz aLávaló #15452 üzenetére
csak gondoltam kicsit felrázlak, mielőtt nagyon beleéled magad a bánatodba amit ilyenkor egyébként sajnál az ember, az nem egy barát, vagy akárki elvesztése, hanem a saját illúzióidé... ezen gondolkodj el egy kicsit szerintem, egy idő után rá fogsz jönni, hogy ez nem az adott emberről szól.
A vér nem válik VAZZE!™
-
zoltanz
nagyúr
Arra gondolok a nőknél a kinézet a legfontosabb egy ismerősöm mesélte pl ő amikor ment pasizni mindig egy nála kevesebb természeti adottságokkal megáldott baránőt vitt magával és így mindig neki sikerűlt valami. Ezen nincs mit ragozni ha valaki bombanő teljesen mindegy mit csinál.
A férfiaknak nincs megérzésük ezért több ismeretre van szükségük vagy tanácsadóra (én nem tudom, hogy a nőknel tényleg van e mert nem az vagyok, habár ha létezik reinkarnáció és egyszer nemet váltunk "életünk" során akkor kitudja mit tudunk?)
Egy híres költő monta régen: Az ember kecs és büszkeség A nőé legyen a kecs a férfié a büszkeség.[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz orbano #15455 üzenetére
Ó, nem, Te kémiai alapú függőséget-szorongást haluztál be magadnak, most már rémlik egészen pontosan. Így megvolt a felmentés, miért is parázod szét magadat, method ide vagy oda.
Nem, ne reménykedj, nem vagyok meleg, hiába pályázol pici seggemre. Ha meg meleg lennék... hát, nem ütöd meg a mértéket, ez van, törődj bele, jóval magasabbra raknám a mércét. A nagy Orbanónak sem sikerülhet minden.
Egyébként meg csak remekül szoktam szórakozni a megszokott vetítéseiden és az empátiádon (ill. annak a hiányán). Sajna, a napi fun-adagnál többet nem tudsz nyújtani. Vallás? Addig még sok mézet kell enned, sok tejet kell innod és gyúrnod. Agyra. Meg mondjuk karizmára is (előre szólok, a félreértéseidet elkerülendő: ne téveszd össze a karizommal, nem konditeremben felszedhető cucc). Ez a legnehezebb dolog, eddig még nem jött össze nálad, látom.
Elmo: tényleg, igaz. Mistake from my part.
[ Szerkesztve ]
-
-
tildy
nagyúr
válasz zoltanz #15457 üzenetére
A bombanők meg sok esetben csak arra jók..Vagy arra sem. Valakivel meg a hétköznapokat is át kell élni
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
-
orbano
félisten
válasz elmoraan (r) #15459 üzenetére
Na, ez így van Látom, te tényleg a sarkamban vagy, jobban kell figyelnem
A vér nem válik VAZZE!™
-
Zebu
addikt
Nemtom ismeritek a KFT - Elizabeth című számát
-
Tim82
félisten
válasz orbano #15463 üzenetére
Bajom? Sok van, de egyik sem veled kapcsolatos. Nem érzed az alapelvet, az a gáz. "Nothing personal, killing you is only business."
Ezek szerint Te nézel Sas-kabarét? Azmiaz? Én nem tudom, a TV-t általában kihagyom, én olvasni szoktam.
-
orbano
félisten
-
tildy
nagyúr
válasz orbano #15466 üzenetére
MErt az egyikkel való túlzott törődés lehet hogy a másik rovására megy. Persze biztos vannak tuti bombázó (értsd olyan, hogy minden faszi csorgajtja utána a nyálát, minden tökéletes rajta, blabla ) rettenetesen okos nők, de én inkább szép+okos kombót láttam csak eddig.
Ritka kivételek lehetnek az ilyenek, és szerencsések is. Bár a sok nyálcsorgató pillantást azért nem irigylem tőlük"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
orbano
félisten
nem azt mondtam, hogy hemzsegnek a "tökéletes" testű, minimum 160-as IQ-val rendlkező bigék az utcán, csak arra az általánosításra reflektáltam, hogy egy feltűnően szép nő kis eséllyel okos és nincsenek mély érzelmei. Mert ez baromság, viszont kedvelt sztereotípia, főleg azok körében, akikkel nem állnak szóba
A vér nem válik VAZZE!™
-
zoltanz
nagyúr
Általában a nők hiúak, és szeretik érezni, hogy tetszenek, szépek és elragadóak.
Az, hogy ki okos ki nem elég szubjektív dolog és kit mennyire tartunk nagy koponyáknak vannak aki ebben jobb van aki abban (mellesleg a művész embereket nem is lehet mérni holmi IQ -kal.)[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
-
Tim82
félisten
válasz frame>24 #15479 üzenetére
Tbs időnként fel-feltűnik, csak nem itt. Néha ír az ON-ban, meg aktív volt a Teaerdős topikban.
-
Wolverine
félisten
válasz orbano #15475 üzenetére
Én speciel egy kivételt ismerek, igaz, ő sem tökéletes, elég masszívan pszichés problémákkal küzd... viszont gyönyörű és nagyon intelligens egyszerre
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
tildy
nagyúr
válasz zoltanz #15476 üzenetére
Ez a szeretik érezni, hogy tetszenek, ez egy érdekes dolog Azért vannak határok. Én pl. úgy vettem észre a férfiaknak iylen szempontból sokkal kifinomultabb szenzoraik vannak, pl. hamarabb észreveszik, hogy valaki stíröli a cssajukat, mint ahogy azt a csaj észrevenné
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
frame>24
addikt
válasz elmoraan (r) #15486 üzenetére
Hehe, tisztára, mint az angolok: azt mondták a németekről a 2. vh alatt, hogy arany kezük van, csak rosszra használják.
(#15488): nem kevés önbizalom....
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Tim82
félisten
válasz orbano #15490 üzenetére
Ehhh, pont nem, azért tépünk, mert túl nagy.
Elmo: ott a pont.
[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
válasz Wolverine #15482 üzenetére
Nem szeretem ezt a kifejezést, hogy tökeletes ember, ugyanis mindenki másnak terrmtett isten. A gyerekek néha nagyon okos dolgokat tudnak elkottyantani pl erre jó példa:
-szerinted a Zsolti hülye gyerek.
-nem szerintem közepesen hülye. (azaz normális jól megfogta a kérdést)[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
Ezen most meglepődtem egy kissé, mert a nőknek mindig sokkal könnyebb dolguk van párkeresés terén. Én eddig úgy tudtam, hogy egy nő akárhogy nézzen ki, szinte elég csak lehajolnia valamiért a földre és máris ott teremnek a jelentkezők. (Ez most egy épphogy enyhe túlzás volt)
Szóval Te 30 körül vagy, az egyik legjobb kor és ezekszerint gyereked sincs és nem vagy elvált. De mit is jelent nálad pontosan az a kritérium hogy "vannak olyan elvek amikhez meg ragaszkodom (gyerek ne legyen,ne legyen elvált),"?
Úgyértem, ha én mondjuk 2 hónapja (21 évesen) tényleg elvettem volna a most már volt nőmet (mert terveztem, elég komolyan hála égnek nem túl komolyan ) és mondjuk tegyük fel együtt maradtunk volna 2 évig és elválunk (24 évesen), akkor én elváltnak számítanék ha 30 éves koromig sem házasodtam volna?Nekem is kritérium h ne legyen már gyereke a nőnek, és sztem biztos vagyok benne h Tim82 is inkább a saját gyerekét nevelné szívesebben Persze lehet nem kizáró ok, de én alapból nem kezdenék olyannal. Szerencsére még van 8 évem a harmadik X-ig úh. ráérek ezen aggódni.
A másik, hogy tényleg elég nehéz normális nőt találni, aki mondjuk csak úgy normális és törődik a külsejével. Tehát nem szeretem azt, amikor vki négy pofára zabálja a szalonnás lekváros virslis fánkot és panaszkodik hogy kissé molett.
Vagy egyáltalán... Gáz dolog h 22 évesen már olyat keresek akivel leélhetném az életem? Persze nem mindenáron csak olyanokkal állok szóba akik esélyesek lehetnek rá, de ki így ki úgy gondolkodik. Sajna az én koromban még elég sok komolytalan, néha gyerekes nő (vagy még csak lány) van, akikkel úgy nem lehet előrehaladni. Nekem meg már az kell hogy tervezünk előre, mert én igazából a jövőnek élek mert a jelen ugyebár abból épült fel.
Legyen szülőktől teljesen független, vagy legalább valamennyire önálló és legyen tartása.
Kb most ennyi így hirtelen.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
tildy
nagyúr
válasz Apollyon #15494 üzenetére
Igen , akörül vagyok ( még azért picivel alatta ) , és se házasság se gyerek .
A nőknek nem párkeresés téren van amúgy könnyebb dolguk, hanem inkább "kapcsolatkeresés" esetén.
Ha azt mondanám, hogy egy nő ha dugni akar akkor szinte bármikor kap pasit, akkor nagyjából azt mondanám amit te is leírsz... Csak éppen egy nő nemcsak ezt akar, márpedig párkapcsolat szempontjából nagyon is érdemes körülnézni és válogatni. Igen válogatni, és megnézni kit is választ az ember társául.
Bár egyesek azt mondják ilyenkor jók az alkalmi kapcsolatok is, de azért talán ...Nem is tudom, az ember talán szeretne ilyenkor már megállapodni....Vannak olyan elvek , amikből nem szívesen engedek:
-egyik ilyen elv pl. az , hogy ne korlátozzon vagy hogy pl. magasabb legyen nálam. Vagy az, hogyha netán úgy alakulnának a dolgok, hogy hm, komolyabbra szeretnénk fűzni a dolgot, akkor az legyen mindkettőnknek az első. És persze utolsó alkalom is. Vagy hogy ne legyen gyereke. Vagy hogy ne nekem kelljen "felnevelnem" , hogy aztán mint aki jól végezte dolgát továbbálljon...És még van egy kettő, amiből nagyon nem szívesen engednék.
Mellesleg ilyen fiatalon, amennyi te vagy, jobb is az ha élsz még. Sajnos nem láttam a környezetemben olyan házasságot, amely ilyen korban köttetett és ne ment volna szét
[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
Persze fontos megállapodni, (Viszont egy élet rövid nem minden sikerűlhet ez alatt, elszórni meg nem érdemes vagy esetleg belemenni olyan kapcsolatba amit mágbánánk végűl) társas lények vagyunk, annyi féle élettársi viszony létezik nem kell mindig a konzervatív családmodelre gondolni, máskép is élhetsz boldogan.
Van aki irtó gazdag mindent megadatik neki, még sincs egy valamit is érő tartósabb kapcsolata, de akkor is előre kell nézni, és nem magunkat hibáztatni. Magyarország sajnos nehéz eset, mindenki vagy karriert épít és másra nincs ideje vagy külföldre járkál egyfolytában utazik mint a vánormadarak.30 év se nem sok se nem kevés és még el sem érted Én sem vagyok már gyerek tudom mit beszélek...
Szerintem nagyon sok férfi örűlne ha ilyen párja lenne.
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz zoltanz #15496 üzenetére
Semmi gondom nincs az élettársi kapcsolattal sem
Csupán nem szeretnéma kezem megégetni megint, nem akarom, hogy megint 10 év után legyek pofára ejtve...Mert akkor már biza nem leszek ilyen fiatal
Jahm és :"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Esmein
nagyúr
válasz zoltanz #15496 üzenetére
"30 év se nem sok se nem kevés és még el sem érted Én sem vagyok már gyerek tudom mit beszélek...
Szerintem nagyon sok férfi örűlne ha ilyen párja lenne."
na a sok férfi csak üljön meg szépen a hátsó fertályán
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Tim82
félisten
válasz Apollyon #15494 üzenetére
"Nekem is kritérium h ne legyen már gyereke a nőnek, és sztem biztos vagyok benne h Tim82 is inkább a saját gyerekét nevelné szívesebben "
Te biztos vagy benne, én pedig abban, hogy úgy állok hozzá, ahogy mondtam. Nem fejteném ki, ha nem gond.
-
tildy
nagyúr
Aktív témák
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest