- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
a wii mar csak $130 usa-ban (tehat afa es vam nelkul), ugyhogy talan varhato arcsokkenes itthon is
-
Zigur
senior tag
Kíváncsiságból ránéztem a wiki-re, a Wifi egyértelműen vezetéknélküli ethernet kapcsolatot jelenti, sőt a Wi-Fi az egy védett név a 802.11-es standardú vezetéknélküli átvitelre.
Szóval, maradjunk a bluetooth-nál a kontrollerek kapcsolatánálU.i. Nem kukacoskodás, nekem is új infó volt hogy a Wifi még le is van védve
-
sebyoz
csendes tag
Sziasztok!
Ilyen HDMI konverterrel kapcsolatosan van bárkinek tapasztalata?
http://www.gameshop.hu/wii/nintendo-wii-hdmi-adapter/3756
Köszi!
EHH
-
sebyoz
csendes tag
válasz RetepNyaraB #3605 üzenetére
Köszi a választ!
Az tiszta sor, hogy nem tud HD-t, azért is keltette fel az érdeklődésemet egy ilyen ketyere, mert nem
tudom, hogy egy 42"-es TV-n milyen látványt is nyújt az SD grafika, sajnos még nem volt szerencsém
élőben megtekinteni.Ha jól olvastam fentebb, komponens kábellel érdemes tolni?
Legjobbakat hejjj!
EHH
-
RetepNyaraB
veterán
Igen, a komponens az látható minőségjavulást hoz. Ezen a HDMI már nem fog sokat húzni, főleg nem tizenikszezer forintért. Mivel a Wii design úgysem a hangyapöcsnyi textúra elemekkel bohóckodik, nem zavaró különösebben a ratyi felbontás. Persze nem egy Blu-ray
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Thusor
őstag
Nintendo wii esetében milyen távolság az a minimum ahonnan lehet használni a mozgásérzékelős játékokat? Xbox 360 kinect esetében 2 m a minimum, de a TV sajnos 1,5 m-re van és messzebb nem tudjuk tenni. Ennyi elég neki?
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
aXXon
őstag
A mozgással nem lesz baj, az baromi közelről is működni fog, ahogy fentebb írták, akár 1mm is lehet. A nagyobb para akkor jön, amikor már a sensorbart is használná, ami ugye a tévé alatt, vagy fölött van, mert arra azért rá kell látnia. Ilyen játékok például a lövöldözős játékok többnyire. A magyar nyelvű leírás szerint ennek a távolságnak 1 és 3 méter között kellene lennie.
(hogy kiműveltem itt magam pár hét wiizés alatt, mi?)
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
Hoffer
őstag
Sziasztok!
Wii konzolt lehet használni dvd film nézésre? Illetve usb-s külső meghajtó csatlakoztatásával film nézésre?
köszi
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Kérdezték már páran, de nem javasolták. Praktikusabbnak tűnik egy külön olcsó lejátszót venni, mint a wii meghajtóját nyekergetni vele. 3176-os hsz-ben hoztak szóba még hasonló témát, ha gondolod, nézz körül ott...
[ Szerkesztve ]
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
-
Compaku
tag
válasz Dr.F.E.R.I. #3614 üzenetére
A wii-nek alapból a felbontása miatt is ugrik a filmnézős élmény. Nincs HDMI, de még 720p-se, igaz a gyenge hardverezettsége is. 32' Full HD tv-n nem mutat szép képet filmnézés közbe, kipróbáltam
[ Szerkesztve ]
PÜ-re illik válaszolni!
-
moli.hu
őstag
jol latom, hogy a wiiu-n nem lesz analog kimenet? igy eleg draga lesz, ha tevet is kell vennem hozza... jo, hogy mar ideje, de a valasztas lehetoseget meghagyhattak volna.
-
ldave
félisten
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Már közzétették a felhasználói kézikönyv egyes oldalait is, az ebben lévő számozott ábrákon egyértelműen feltűntetik ezt a multiportot. Logikus is a jelenléte, hisz' nem lehet mindenkinek plazmája otthon
10-es pont (forrás: wiiudaily.com)
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
Most már erősen foglalkoztat a gondolat, hogy vennék egy wii-t, méghozzá használtat. Ami most a hardveraprón forog az vagy drága, vagy az eladó nem túl leinformálható, vagy a gépnek van valami baja.
Tudtok még valamilyen más, lehetőleg megbízható forrást, ahol érdemes lenne körülnéznem? 20k körül szánnék rá.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz DeFranco #3621 üzenetére
Kb egy perc keresgélés után: [link]
Amiket én szoktam figyelni, ha venni akarok valamit:
www.vatera.hu
www.expressz.hu
www.aprod.hu
www.jofogas.hu...és persze gugli is jó haverom
Remélem, nem minősül reklámnak...
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz Dr.F.E.R.I. #3622 üzenetére
Akkor a haveroddal beszélgess el arról, hogy a vatera/apród/tökömtudja mennyire megbízható
Ilyen random zsibi oldalakról elektromos cuccot 1k felett nem veszek.
-
DeFranco
nagyúr
válasz Dr.F.E.R.I. #3624 üzenetére
Nézd, semmi szükség nem volt arra, hogy kioktass a guglizásról. Én is ismerem ezeket az oldalakat, de ez teljes lutri, ezért is írtam a kérdésben, hogy megbízható helyet keresek.
A szándékot azért köszönöm
-
DeFranco
nagyúr
@RepeatSector: az egy kicsit sok, mert rájön még költség... olyan 20k körül szánok rá. A privit köszönöm az egy opció lesz.
@Dr.F.E.R.I.: köszi, ez nem MP-os, de ránézek a boltra, aki hirdeti
@ldave: gondoltam rá, egy bajom van, azok megtartják a kontrollert szerintem, pedig az is kellene - erről mi a véleményed?
[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz DeFranco #3629 üzenetére
Elnézést ldave-től, mert neki címezted, de személy szerint igen életszerűtlennek tartom, hogy valaki kontroller nélkül el tudjon adni egy konzolt, amiben igazából a kontroller a lényeg. Ha kontrollert megtart valaki, az csak azért lehet szvsz, mert az évek során többet is beszerzett multizáshoz, tehát jut is, marad is. Az reális, hogy a régi játékait megtartja, mert azokat a Wii U is vinni fogja, de hogy csupasz gépet nem fog tudni eladni, mikor 20k alatt is kínálnak fullosakat, az olyan biztos, mint hogy itt van a laptop az ölemben
[ Szerkesztve ]
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
A gond az, hogy a kontrollerhez kell a sensor bar, ami csak a Wii U deluxe csomagban lesz, máskülönben vehet hozzá 3k-ért. Magáért az üres wii alapgépért meg olyan kevés pénzt kapna (ha el is tudná adni), hogy nem nyerne az ügyleten semmit. Aki megveszi a méregdrága Wii U-t, és játszani szeretne a sima Wii-s játékaival, de csak egy eredeti wii-kontrollere van, a legéletszerűbben fog választani: megtartja a régi konzolját is. Szerintem a kollégának nem kell attól félnie, hogy csak kontroller nélküli wii-t fog találni
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
@ldave @Dr.F.E.R.I.: jogos, ezek jogos érvek, ez esetben érdemes lehet kivárni, akkor nem sietem el
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz DeFranco #3633 üzenetére
Ha már szóba került a kontroller, arra figyelj majd oda, hogy nem csak a Nintendo gyárt(ott?) ilyeneket, hanem elég sok 3rd-party gyártó is piacra dobta a saját (olcsóbb) másolatait, amik a megszólalásig hasonlítanak az eredetire, többnyire nüansznyi eltérésekkel. Ezek a replikák pedig vagy vannak olyan minőségűek, mint az eredeti Nintendo-féle, vagy nem. Megoszlóak a vélemények itt a topicban is. Maga a N is fejlesztett egyébként a sajátján, idővel beépítettek egy motion+ nevű technikát (asszem egy giroszkópos szerkezetet), amivel javult a mozgás leképezés, de csak bizonyos játékok használják ki. Az ilyen kontrollereknek az alján van ez feltűntetve egy felirattal, a legjobb lenne egy ilyet megcsípni. Azért írom ezt, mert ha megvenném a nextgen konzolt, de volna néhány régi kontrollerem, akkor biztosan az eredetit tartanám meg, és a később szerzettet passzolnám tovább annak, aki megveszi tőlem a régi gépet. Nem biztos, hogy bajod lenne belőle, de szvsz az eredeti alkatrészeknél nincs jobb.
-
DeFranco
nagyúr
válasz Dr.F.E.R.I. #3634 üzenetére
Igen, köszönöm, ha aktuális lesz, akkor ezekről még jövök érdeklődni mindenképpen, hogy mire és hogyan kell odafigyelni a vásárláskor.
Mindenképpen szeretnék legalább egy eredeti kontrollert hozzá nunchuk-kal együtt, és mindenképpen motion+-ost. Erre figyelek.
-
Zirowe
nagyúr
válasz Dr.F.E.R.I. #3632 üzenetére
Eléggé lehúzósnak igérkezik ez a wii u.
De ahogy nézem a hátlapi csatlakozókat, akkor elvileg az av csatlakozó és a sensorbar az 1az1ben kompatibilis lesz a jelenlegivel?
Mert dealextremtől ezek már most is olcsón beszerezhetőek.
Mondjuk engem ez az egész wii u és tableten való bohóckodás nagyon nem vonz, maradok a sima wii+erős pc kombónál.
Kb fél éve be se kapcsoltam a gépet. :S
(másét annál inkább )[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
A Wii U topicban fejtegettem én is, hogy az alapgép nagyon drága a deluxe-okhoz képest. Kis adalék, hogy USA-ban ~70k, ill ~80k HUF (250, ill 300$) az indulóára a csomagoknak, tehát ~10k-val kevesebb mint itthon. Az ottani elemzők viszont még azt is sokallják. Szegények...
Személy szerint engem nagyon vonz a Wii U, a Super NES óta nem éreztem még ennyire egy konzolról sem, hogy ez KELL. Úgy tekintek rá, mint a Wii - majdnem - tökélyre fejlesztett változatára. Ha akarom, régi Wii-ként is használhatom, de mégis tud mellette újat mutatni.
A csatlakozókban pedig 99,99% biztos vagyok, hogy kompatibilisek. Sensor bar-t eleve mellékelnek a deluxe-csomagokhoz, tehát az 100%. Az A/V-ről csak morzsákat olvastam, de úgy hírlik, ugyanazt a funkciót tölti be, mint a kistestvérnél. Az viszont feltűnt a kicsomagolós videókon, hogy egyik pakkban sem láttam mellékelve, vagyis esélyes, hogy külön meg kell venni...
-
Kukcaman
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy wii(RVL-001(EUR)) konzolt és egy RVL-002(UKV) adaptert adtak hozzá. VEgyek hozzá sima átalakítót, vagy mit csináljak vele?
Válaszotokat előre is köszönöm.üdv
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz Kukcaman #3638 üzenetére
Nem vagyok nagy elektronikai guru, de ha erről van szó [link], akkor érdekes lehet a dolog, mert ez az adapter 120V-ot fogad a specifikációja szerint, így megdöglene rögtön, ha idehaza a 220V-ra bedugnád egy sima dugvillás átalakítón keresztül. De majd valaki kijavít, ha csacsiságot írtam
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz Kukcaman #3638 üzenetére
Kicsit még utánanéztem, és úgy fest, hogy a világszerte forgalmazott wii-knek egyöntetűen 12v/3.7a bemenő áramra van szükségük, amiben eltérhetnek, az a hozzájuk adott a/c adapter. Szerintem akkor jársz a legjobban, ha veszel külön egy erre a régióra hitelesített példányt (megnéztem, lehet kapni), mert az a másik a géped is megsütheti. De javaslok előtte egy telefont pl a Konzolok Szervize-be, biztosan tudnak tanácsot adni.
-
siti
őstag
én lehet megveszem a Brave-t. ellenvélemények?
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
Zirowe
nagyúr
-
kgeek
csendes tag
Estét!
Lenne egy 3DS-el kapcsolatos kérdésem.Ugyebár van az a lépésszámláló ami után érméket kapsz. Nekem egy ideje 300-on áll hiába gyalogolok sok métert naponta nem ad többet.Ennyi a max? Költenem kell?Blogom: www.kataigeek.com
-
TomBennet
tag
válasz Dr.F.E.R.I. #3632 üzenetére
Control bart kb. 800 forintért lehet venni Kínából. Csak azért nem kell deluxe.
-
p00h
tag
Rendelt már itt vki nem gyári hanem olcsóbb (17$) wii remote-t beépített motion plussal, nunchuckkal ebayről? Nagyon gagyik vagy használhatóak?
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest