- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielK
addikt
Van köztetek olyan, aki új Wii-t vett (nem használtat), esetleg vett valamilyen kiegészítőt hozzá, ami Nintendo gyártmány (Wii Fit Plus + Balance Board, Zapper + Link's Crossbow training stb.) vagy esetleg Nintendo szoftvert vett (nem a licensed by Nintendo felirat, hanem simán a Nintendo szerepel a tokon) és nem regisztrálta magát és nem is tervezi regisztrálni magát a Club Nintendo-ba? Ha igen, akkor írjon már egy privátot és megbeszéljük, hogy miért érdekel...
Más: a pisztolyhoz akarok venni egy enyhébb rugót. Írtam egy rugókészítő cégnek, hogy van-e nekik olyan, mint ami ebbe a pisztolyba való, csak kevesebb menettel. Egy idő után fárasztó nyomkodni a ravaszt, az erős rugó miatt. Remélem ez meg fogja oldani.
-
Sirpi
senior tag
válasz DanielK #3302 üzenetére
Én egy darabig lelkesen regisztrálgattam be az új játékokat, 4000 pontig jutottam, de mivel van egy szabály, hogy egy játék megjelenése után 3 és fél évvel törlik az ahhoz kiosztott 250 pontot, nemrég néztem, és asszem 1750 pontom volt csak. El se tudom képzelni, hogy lehet értelmes mennyiségű pontot összegyűjteni ebben a rendszerben, szóval én mostantól hagyom a fenébe a dolgot (bár új játékom épp nincs, szóval nem tudok kódot adni...).
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
Sirpi
senior tag
válasz DanielK #3304 üzenetére
De nem volt meg kereken a 4000-em, mert már asszem 500-at előtte is levett, 4000 volt az összes pont, amit beletoltam. Mindegy, túlélem.
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
DanielK
addikt
Ha már itt tartunk, mit tudtok az új Wii U-ról? Eddig nem nagyon nézegettem, hogy mit tud. Csak egy filmet láttam, hogy mit tud majd. A sport játékokban szerintem a wii remote/plus a legjobb (golf, kard, box, tenisz stb.). Oda nem kell az új irányító. Viszont Mario és a többihez jól jön. A kérdésem arra irányul, hogy ami megvan a Wii-n most, azt lehet-e játszani az új Wii U-n? Pl Wii Sports és Resort. Vagy pl a fénypisztolyos játékokat, House of Dead és a többi.
Egyelőre nem érzem, hogy cserélnem kéne a régi Wii-met. Sőt, amire kell, arra teljesen tökéletes. -
DanielK
addikt
válasz DanielK #3302 üzenetére
A két pisztolyhoz keresztem enyhébb rugót. (Speedlink Light Gun, black)
A rugószaküzletben nem tudtak adni, de egy baromira jó ötlete volt a fickónak. És miért nem nekem jutott eszembe a hétvégén?!
A golyóstollakban is hasonló méretű a rugó, csak lágyabb. Volt is itthon két reklám toll, aminek lágyabb a rugója. Ki is cseréltem őket, most már lehet órákat lövöldözni. -
ldave
félisten
Olvasva titeket gyorsan meg is néztem a csillagjaim, jelenleg 2100 van, 750-et pedig már elvesztettem ezek szerint, mert összesre 2850-et ír. Gondolom olyat nem lehet kérni, amit szállítani kell, hisz angol weboldal.
A Nintendo pontok közösek Wii és DSi-n?
A Slime draws near! Command?
-
DanielK
addikt
Ahhoz képest, hogy mennyien szidták a grafikája miatt a Wii-ből adtak el a legtöbbet tavaly december 31-ig.
Wii - 94,97 millió
Xbox360 - 65,8 millió
PS3 - 62 millióÉs ez azért nem semmi! Ehhez egy kis kiegészítés, hogy PS2-ből 2011 novemberig 154,4 millió fogyott.
-
ldave
félisten
A fekete báránnyal teljes lett a Wii RPG kollekcióm, viszont talán ez volt az utolsó játék, amit Wii-re vettem, max talán pár régebbi címet még beszerzek, ha jól áron találok. Jöhet a Wii U
Ráadásul valami nyereményjátékon is részt vehetek, bár lehet hogy itthonról nem lehet
-
ldave
félisten
Last Story megvan amúgy még valakinek? Kipróbálnám multiban.
-
ldave
félisten
válasz DanielK #3323 üzenetére
Szerencsére nem, ha olyat szeretnél akkor a Skyward Sword a te játékod
Ez egy talán hagyományosnak mondható, japán akció-rpg, nagyon jó realtime harcrendszerrel. Ha Wiimote-al irányítod, akkor az íjazásnál lehet azzal célozni, de nekem a classic controller jobban fekszik.
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Vettünk egy használt Wii-t ki szerettük volna próbálni a Wii sport resort nevü játékot, de ott elakad, hogy csatlakoztassuk a Motion +t. Kiderült ez nincs. Ma vettem használtan egy Wimote-ot az van ráírva, hogy 2&1 with motion plus. De evvel se megy, sőt ez még a nunchukot se ismeri fel. Mi lehet a baja? Ráhangolni ráhangoltam a Wii-re irányítani lehet vele...
Valakinek ötlete?
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
DanielK
addikt
válasz Faterkam #3327 üzenetére
Ez utángyártott, csak ráírták, hogy nintendo.
Itt láthatod a régi és az új wii remote közötti különbséget. Ezek vannak csak ráírva.
Az új neve Wii Remote Plus. Irt a motion plus már beépített.
Itt az újakat látod, Itt meg a régiről egy kép.De lehet, hogy hibás és átvertek téged.
[ Szerkesztve ]
-
Faterkam
addikt
válasz DanielK #3329 üzenetére
Az a gyanúm nekem is, itt vettem a hardveraprón, hívom a srácot, írtam neki privit is, belépett azóta már, de semmi
[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Faterkam
addikt
-
törölt tag
válasz DanielK #3333 üzenetére
poénnak?
kis gyakorlással, nagyon komoly csatákat lehet vívni (egymás ellen, mert a gép egy szint után unalmas)...a lufis és hasonló hunter féle játékok benne meg külön csúcs
visszatérve a tv problémámhoz:
kipróbáltam 4:3 és 16:9-ben is, a tv-n 4:3,zoom1, zoom2, panorama és filled módba állítva ééés:
panorama úgy ahogy jó, de a kép jobb széle lelóg egy kicsit.Amikor beraktam 4:3ba a tévét is és a wii-t is, azt tapasztaltam, h az egész képernyő el van csúszva kb. 5 centit a közepétől...
Ez akkor tv hiba?Meg se próbáljam HDMI kábellal?Amúgy miylen HDMI kábel kéne hozzá?
a tévé: CAT CTS 26-10, noname hdready.
-
Faterkam
addikt
Én most akarok szerezni Componens kábelt, megéri szerintetek?
-
törölt tag
válasz moli.hu #3338 üzenetére
az a baj, h semmi infót nem leltem a neten erről a tévéről, úgy kaptuk "szinte ajándékba"...Barátnő intézte, aztán tudod, h a nők milyenek, ócsó, nagy jöhet...
Szervíz, d emég szaki sincs a környékemen aki rá tudna nézni...úgyhogy vagy elfogadom a képhibát, míg veszünk egy normálisat, vagy visszavitetem...
HDMI kábellla nem javulna a helyzet?
ez adott tévé hibája lehet, vagy adott típusé?
-
DanielK
addikt
válasz #24334592 #3340 üzenetére
nem=!
komponens kábel
hdmi kábelMire van állítva a Wii-d? És milyen kábellel csatlakozol jelenleg?
A tv-n van olyan, hogy 16:9? Mert azt nem írtad, hogy próbáltad volna.[ Szerkesztve ]
-
moli.hu
őstag
válasz #24334592 #3339 üzenetére
egy analog-hdmi konverterrel (amibol a jobbak kb annyiba kerulnek, mint egy kis tv) gyakorlatilag kivaltanad a tv-ben levo analog-digitalis konvertered, igy valoszinuleg megoldana a problemad.
nem tudom, hogy a peldanyod hibas-e, probald meg kideriteni, hogy milyen elektronika van a tvben.
de ha vissza tudod vitetni, mindenkepp vidd vissza. csak elotte probald ki a sajat wii-d, masik tv-n jo-e a kepe, hogy biztos nem az-e a hibas. -
törölt tag
válasz DanielK #3341 üzenetére
a tévén is belőttem a 16:9et
nem arányosan mindenhol rossz, hanem ez az 5 centis eltolódás zavar...az a gyanum, h nem oldaná meg a gondot a hdmi.
analóg hdmi konverter nem kell, a wii-ből direkt menne a hdmi a tévé hátuljában lévő hdmi csatiba...
miért akkora a szórás a hdmi kábelek árai közt?900huftól a csillagos égig?
-
DanielK
addikt
válasz #24334592 #3343 üzenetére
Milyen Wii-d van? Tudtommal nincs hdmi rajta.
(#3345) Zseketto: nem, az sem olyan, amit linkeltem. A komponens kábel képes nagyobb felbontással átadni a tv-re a képeket.
Amit adnak hozzá, az csak az AV kábel.
De ha veszel egy komponenst, akkor szebb lesz a kép. Nem lesz olyan recés. Illetve nagyobb felbontást tud.
HDMI-t nem tud a wii, csak átalakítókkal. Ezek kb 10e Ft kezdődnek ebayen. Annyit nem ér, mert nem hoz többet, mint a komponens. Nekem komponens van hozzá és szép képet ad. Viszont egy-két Virtual Console játék nem képes gy futni, sima AV kábel kell neki (mondjuk ezt megcsinálhatták volna normálisra).[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz DanielK #3341 üzenetére
a wii tuti jó, egy fullhd 110centis tévén volt tesztelve kölcsönbe...
a wii jelenleg a sima gyári dobozban kapott kábellel csatlakozik.Szürke, kockafejű bele a wii-be, a sárga, piros és fehér meg a tévé hátuljába...Akkor asszem ez olyan lehet mint amit te linkeltél...
most lehet ritka nagy f@szságot szóltam ...Akkor ezek szerint csak analóg - hdmi átalakitóval lehetne csatlakoztatni?
[ Szerkesztve ]
-
moli.hu
őstag
válasz #24334592 #3343 üzenetére
analóg hdmi konverter nem kell, a wii-ből direkt menne a hdmi a tévé hátuljában lévő hdmi csatiba...
neked milyen wii-d van?
a hdmi kabelek ara azert szor, mert ez egy titkos intelligencia-felmeres. a muszaki boltoknak havonta le kell adni a listat a vasarlok szemelyerol bankkartyaszamokkal, videofelvetelekkel. ezeket a kozpontban osszesitik, a vasarlas osszege alapjan ertekelik ki az IQ-dat.
TL;DR az 1000ft alatti hdmi-kabelt vasarlok intelligenciaja magasabb.[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz #24334592 #3347 üzenetére
Lentebb írtam választ a kábelre.
Tölteni tudod rajta a telefonodat (feltéve ha képes erre). Vannak olyan aksik, amik a wii remote-ba tehetők és usb-vel tölthetőek. De ennyi. Képeket a memkarin tehetsz rá.illetve szerintem a komponens megér annyit, hogy vegyél egyet. 2e Ft-tól kezdődnek wiihez. nem kell gyári, én is valami mást vettem.
[ Szerkesztve ]
-
moli.hu
őstag
válasz #24334592 #3347 üzenetére
hat, igaz, hogy az usb-s billentyuzet az bemeneti eszkoz, de azt is pollozni kell. es az olvasott hdd-rol is el kell kerni valahogy az adatokat. szoval pontosan nem ertem, mire gondolsz. amugy hivatalosan billentyu, wii speak kotheto ra es a lan-adapter... asszem ennyi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Renault, Dacia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Anime filmek és sorozatok
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest