- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vodafone mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
A Wii U topicban fejtegettem én is, hogy az alapgép nagyon drága a deluxe-okhoz képest. Kis adalék, hogy USA-ban ~70k, ill ~80k HUF (250, ill 300$) az indulóára a csomagoknak, tehát ~10k-val kevesebb mint itthon. Az ottani elemzők viszont még azt is sokallják. Szegények...
Személy szerint engem nagyon vonz a Wii U, a Super NES óta nem éreztem még ennyire egy konzolról sem, hogy ez KELL. Úgy tekintek rá, mint a Wii - majdnem - tökélyre fejlesztett változatára. Ha akarom, régi Wii-ként is használhatom, de mégis tud mellette újat mutatni.
A csatlakozókban pedig 99,99% biztos vagyok, hogy kompatibilisek. Sensor bar-t eleve mellékelnek a deluxe-csomagokhoz, tehát az 100%. Az A/V-ről csak morzsákat olvastam, de úgy hírlik, ugyanazt a funkciót tölti be, mint a kistestvérnél. Az viszont feltűnt a kicsomagolós videókon, hogy egyik pakkban sem láttam mellékelve, vagyis esélyes, hogy külön meg kell venni...
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Politika
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hardcore café
- Milyen monitort vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Lexus, Toyota topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest