- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tariattila
veterán
igen, komponenst...
és igen...keresővel is kezdhettem volna...mindenkinek köszönöm!
találtam 2500mAh tölthetőket itthon... megnézem mennyit tudnak még
-
hunyorog
újonc
Sziasztok!
Lenne egy problémám (bár biztosan más is belefutott már, az általam átolvasott pár oldalon nem találkoztam vele).
A kisfiam kapott egy wii-játékot, ami nem indul el. Az USÁ-ban adták ki, szerepel is a borítón a figyelmeztetés, hogy ha nem tölt be a lemezt, akkor a területi beállításnál melyik országot adjuk meg (tulajdonképpen az amerikai kontinens országai), de a konzol nem dobja fel egyiket sem lehetőségként, van helyette Szomália, meg ilyenek.
Mi a teendő, hogy elindíthassuk a játékot?
Előre is köszönöm a laikus számára is érthető választ, mert nagyon nem értek a technikai kütyükhöz. -
Zirowe
nagyúr
válasz hunyorog #4153 üzenetére
Vagy veszel egy usa gépet vagy softmoddolsz, de területi beállítás nem oldja meg.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
ldave
félisten
válasz hunyorog #4153 üzenetére
Az európai, azaz az itthon is kapható Wii gépek alapra csak a PAL kiadású játékokat indítják el, egy USA-beli játék ezzel szemben pedig NTSC kiadású. Gyári állapotban ezt semmiképp nem fogja lejátszani egy hazai Wii, ahogy előttem is írták, ehhez bele kell nyúlni a Wii rendszerébe.
A Slime draws near! Command?
-
90Quiet
tag
Pal régióban is megjelent ez a játék, itt megtudod rendelni: [link]
A lexikális tudás hiánya gondolkodásra sarkall...
-
hunyorog
újonc
Húha, köszi.
Ezt a PAL-dolgot most hallom először, de átnéztem a játékokat és persze stimmel.Kicsit el vagyok keseredve, a karácsonyi meglepetés nem úgy sült el, mint terveztem
Köszönöm a linket, úgy tűnik meg kell vennem még egy példányban.
Hát hurrá. -
hunyorog
újonc
Nos, ez "maradékos" lesz
... bár azért néhány szó ismerősnek tűnt - a kötőszavakon túl is-, azért messze maradtam a tisztánlátástól -
g@bo
nagyúr
válasz hunyorog #4163 üzenetére
a konzolgyártók a játékaikat eltérő időben adják ki a régiókban, usa / eu / japán és a többiek. mi az okuk, kérdezd tőlük, vélhetőleg "gazdasági".
ha japánban később jelenik meg a cucc mint pl az usa-ban, a régiózárral elkerülhető, hogy az élelmes japán user az amazonról másnap megrendelje az usa-ból. (japan usa korea pl NTSC) max angolul tolja, nem az anyanyelvén. vannak olyan cuccok, amelyeket pl csak japánban adnak ki, az NTSC rendszer az amerikásnak nem lenne akadály, de a régiózár és az esetleg csak japan felirat/nyelv már igen.
magyarország tv rendszere PAL, ahogy jellemzően európáé és pl szomália hong kong indonézia is ezt használja.
a televiziós rendszerek egyfelől adottak, de a régiózárral szeretné a kiadó korlátozni a szoftverei szabad "áramlását".
mondjuk azért is, mert az usa ban olcsóbban adja a játékot mint az eu-ban. mert igy akarja. -
idegen lény
őstag
Epic Mickey II. most itt 4507 Ft, ha kell valakinek: [link]
[ Szerkesztve ]
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
t256
őstag
válasz idegen lény #4165 üzenetére
Ez vajon akció, vagy ennyiért is fog menni? Mert máshol sem drágább 5000 Forintnál.
Sőt az első részt még meg lehet találni drágábban is.Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
hunyorog
újonc
válasz moli.hu #4166 üzenetére
Háááát tényleg nem ez van rajta. Amíg én a géppel és a menüvel kínlódtam, a barátnőm nézegette a borítót és így fordította le a "for sale, rental and use only in the USA, Canada, Mexico and Latin America" mondatot.
Ezzel befürödtünk rendesen. Sebaj, tanulópénz. Legközelebb előbb kérdezek, aztán vásárolok. -
idegen lény
őstag
Szerintem is aránytalan, hogy csak 900 forinttal olcsóbb a Wii U-s Splinter Cell Blacklistnél! Mától lehet kapni január 5-ig, illetve amíg marad belőle. Január 6-a és 12-e között pedig a Toy Story 3 lesz kedvezményes az addig érkezett lájkok mennyiségétől függően.
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
unreg1
tag
Sziasztok!
Melyek a legjobb multi vagy party játékok? A fun faktor kiemelten fontos lenne.
(Tudom, hogy nézhetnék Metacritic listát, de a személyes véleményekre jobban kíváncsi lennék.)
A Wii Sports és az EA Playground már megvan.
Kösz
-
unreg1
tag
Kösz a válaszokat.
-
tariattila
veterán
üdv
ez a Zelda nem semmi... mit ki nem hoztak ebből a hardverből...
sajna utólag kerülök képbe, hogy érdemes figyelni a korosztályt is a lemezen...
ez nem az amire még pár évig szükség lenne pedig iszonyat élvezNÉK szegény gyerkőcök...
sajna időnk meg nincs mellettük ülni és fordítani
nem gondoltam, hogy enélkül kb értelmetlen hozzákezdeni..jól gondolom, hogy pl egy star wars is erős lenne nekik és ennek a lego verziója nekik való?
sajna a két Zeldát cserélnem kell valamire :/
más:
most nézem, hogy a remote négy ledje tükrözi a töltöttséget is?nem jöttek az enloope cuccok... vettem panasonic hasonló adottságú akksikat de a negyedik led csak 'parázslik'... nem indul vele...
ennyire toppon kell legyen a töltöttség? -
Zirowe
nagyúr
válasz tariattila #4175 üzenetére
A ledek nem a csatlakozási sorrendet mutatják?
A töltöttséghez a homeot kell nyomni és ott látni.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
idegen lény
őstag
De. Tuti, hogy azt! [link] "4. The Player LEDs will blink during the syncing process. When the blinking stops, the connection is complete. See diagram at right for a description of what the blinking indicates. During the syncing process, the number of LEDs that blink will show the battery life of the remote that is being synchronized. After the syncing process, LED that is lit shows the player number for that remote." 25. oldal
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz tariattila #4175 üzenetére
Hát én eddig Star Wars-okat csak N64-en és GameCube-on játszottam, de ott bitang nehezek.
-
tariattila
veterán
válasz idegen lény #4178 üzenetére
no akkor nég bonyolultabb a helyzet...
akkor mobdom, hogy mi az ami eddig legjobban bejött:
rabbids go home
jól haladnak vele és imádják (néha akadnak el akkor kicsit besegítek... szóval ilyen jellegű, mászkálós, kicsit ügyességi,, kicsit logikai amit el tudok képzelni)akkor a „lego" nem erről szól?
csak az ajánlott korosztály évszámát figyeljem?akkura reagálva:
pana. 2050 mAh "lassú"-t vettem..
két remote-ba raktam bele a négyet és mindkettő ugyan azt csinálja (első három kék led fullon a negyedik alig világít)
már azon is agyalok, hogy ezekre 1,2V van írva... nem 1,5-ök szoktak lenni ?
vagy csak qssoljak és töltsem fel?[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
válasz tariattila #4179 üzenetére
A Lego játékok mások, mint a régi Rogue Squadron és társaik, jóval könnyedebbek, ráadásul mindegyik lehet azt hiszem ketten játszani egyszerre. Bár minimális nyelvtudás lehet nem árt azokhoz sem.
-
moli.hu
őstag
hat, ha a rabids go home megy a gyerekeknek, ami egy beleposzintu 3d platformjatek, akkor majdnem barmivel fognak tudni jatszani, talan csak az fpssel nem. ezzel egyutt en ajanlom ezt az oldalt. a travellers tales lego jatekok a legbajosabbak az elozo generacioban.
-
idegen lény
őstag
Az 1,2 V rendben van, az enyémre is ez van írva: [link], és nekem is csak az első három jelez töltöttséget. Ezek előretöltött elemek, szerintem ezért van ez. Újratöltés után remélem majd mind a négy fog. De amíg kettő jelez, addig felesleges tölteni.
legbajosabb = legbájosabb Ékezetek nélkül nehéz magyarul.
-
tariattila
veterán
válasz idegen lény #4183 üzenetére
akkor van remény...
bár nem értem, hogy ha három és 'fél' világít akkor miért nem indítja...elvileg a három remote mindegyikének tudnia kellene éleszteni a gépet? már valami előzőleg kiosztott prioritásra tippeltem...
nem volt időm még annyit nyomkodni...van egy harry potterem is cserére
-
idegen lény
őstag
válasz tariattila #4184 üzenetére
Talán a 37. oldalon leírt törlést érdemes lehet megcsinálni: [link]
-
moli.hu
őstag
válasz tariattila #4184 üzenetére
minden toltheto AA akku 1.2V-os.
a vilagito ledek tovabbra sem a toltottseget jelzik, hanem a wiimote szamat, a jatekos szamat, sorszamot.
az, hogy a negyedik alig vilagit, az konstrukcios hiba, a tobbi fenyek athallatszanak, atszurodnek, ilyenkor az nem vilagit semennyire. a toltottseget ezek a ledek csak egyszer jelzik: a wiimote bekapcsolasakor felvillannak a toltottsegnek megadott szamu ledek, ezt tesztelni lehet a wii kikapcsolt allapotaban is. ezutan a toltottseget mar csak a wii home menuben tudod megnezni grafikusan.
felelesztesnel mire gondolsz? -
GuruZone
őstag
nekem is Pana Infinium akkuim vannak, amik ugye sosem hagynak cserben, 1 évig nem veszítenek a töltésükből. (kb 2000-2100 mAh)
Lidl-ből való Tronic akkutöltővel [link] töltöm őket, de sohasem láttam még olyat, hogy ne mind a 4 led világítana kikapcsolt állapotban. Szépen fullra töltődnek.
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
krisztianm
csendes tag
Lehet valahol szerezni magyar nyelvű leírást szerezni wii-hez?
[ Szerkesztve ]
-
g@bo
nagyúr
válasz krisztianm #4188 üzenetére
melyik gomb funkciója nem tiszta, vagy programozni akarod?
-
tariattila
veterán
feltöltöttem őket... most már mind a négy világít egyformán és be is kapcsolja a remote a gépet
előtte ezt nem tette...
ezek szerint mégse tartja egy évig a töltést ... vagy valami régi készletből kaptam -
g@bo
nagyúr
válasz tariattila #4190 üzenetére
a gyár se tölti mindig full ra, ha mégis, az első pár töltésnél nem lesz meg a teljes kapacitás,
-
GuruZone
őstag
válasz krisztianm #4191 üzenetére
a konzolstudio-nak van egy beszkennelt, képek nélküli leírása:
felül a Wii U van, ne arra nyomj!
kb 15 MB az egész
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
idegen lény
őstag
Az a legideálisabb, hogyha a Sensor Bar eleje a TV tetején pontosan egy síkban van a TV képernyőjével? Ugyanis nekem kilóg picit több, mint fél centit, de már nem szívesen szedném le, mert félek, hogy már nem ragadna újra oda. Számít ez valamit?
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz idegen lény #4194 üzenetére
Még egy kérdés. Hogyan lehet a GameCube játékokat teljes képernyőn (16:9) játszani?
-
ldave
félisten
válasz idegen lény #4195 üzenetére
Szerintem ez csak akkor megy, ha maga a GC játék alapra támogat 16:9-es módot.
-
moli.hu
őstag
válasz idegen lény #4194 üzenetére
fel centi lenyegtelen. meg fel meter is. hiszen te se allsz pontosan kozepen amikor iranyitod. akar 40fokos szogbol is mukodik
-
moli.hu
őstag
-
idegen lény
őstag
válasz moli.hu #4198 üzenetére
Úgy értettem, hogy egy fél centit előrelóg a TV-képernyő síkjához képest, nincs vele egy síkban.
Köszönöm a listát! Nagyon hasznos! Sajnos a King Kong nincs köztük. Ezek szerint az nem teljes képernyős. Nem baj, majd felnagyítom, amennyire csak tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- PlayStation 5
- Napelem
- MIUI / HyperOS topik
- Filmvilág
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- SONY LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest